|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 1:35 pm
FeaRan Neilameane Ibris ]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja *i jak go glan rozmiar 40 nie trzasnal, pozostawiajac po sobie nieziemsko piekny odcisk* Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste. jak w Anglii bylam, to jak szlam przez jedno takie fajne male miasteczko, to widzialam takiego goscia, co caly na czarno, spodnie takie niby sejty niby bojowki, T-shirt i pomalowal sobie jeszcze usta na czarno. Ale jakos nie za bardzo z ta szminka trafil, bo to co mialo byc na dolnej wardze znalazlo sie pod nia na brodze. W skrocie gostek wygladal przesmiesznie (przynajmniej jak na nasze polskie standarty).jak tak sobie wyobrazam, pomysl swietny, ale image raczej sceniczny, tudziez do sesji zdjeciowej..nie nadaje sie do uzytku codziennego raczej xp ano totez widok byl zabawny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 4:26 am
ciekawa zmiana tematu...ale to naprawde musiał byc fajny widok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:32 am
Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:37 am
XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:38 am
kingus XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp Ja lubie inych chopakuf >>;; Jestem gay 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:48 am
XtremeGayPinkFairy kingus XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp Ja lubie inych chopakuf >>;; Jestem gay 3nodding Na co zresztą wskazuje nick 3nodding za to avatarek - hottie >__>'' Ale zgadzam się, go-go yaoi! ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:50 am
XtremeGayPinkFairy kingus XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp Ja lubie inych chopakuf >>;; Jestem gay 3nodding nie chce zeby to dziwnie zabrzmialo ale.. ciesze sie xp uwielbiam patrzec na calujacyhc sie chlopcow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:54 am
Isobelle ciekawa zmiana tematu...ale to naprawde musiał byc fajny widok no tak, gdy szefa nie ma, wszyscy plota nie na temat xp to bardziej on topic: znalazlam wlasnie kawaii tapetke z Yami no Matsuei (look) - chyba wyladuje na moim pulpicie na dluzej 3nodding @Xtreme: no prosze, kolejny rodzynek biggrin a do reszty: tak uwaznie wszyscy sledza co sie w tym topiku pisze, a nikt sie od 2 tygodni nie odzywa... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 11:48 am
kingus XtremeGayPinkFairy kingus XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp Ja lubie inych chopakuf >>;; Jestem gay 3nodding nie chce zeby to dziwnie zabrzmialo ale.. ciesze sie xp uwielbiam patrzec na calujacyhc sie chlopcow whee faijnie ^^ heart Ja tesz lubie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 11:54 am
MissTao Isobelle ciekawa zmiana tematu...ale to naprawde musiał byc fajny widok no tak, gdy szefa nie ma, wszyscy plota nie na temat xp to bardziej on topic: znalazlam wlasnie kawaii tapetke z Yami no Matsuei (look) - chyba wyladuje na moim pulpicie na dluzej 3nodding @Xtreme: no prosze, kolejny rodzynek biggrin a do reszty: tak uwaznie wszyscy sledza co sie w tym topiku pisze, a nikt sie od 2 tygodni nie odzywa... ^^ *tanczy taniec rodzynek* blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 9:03 am
Neilameane XtremeGayPinkFairy MissTao Isobelle ciekawa zmiana tematu...ale to naprawde musiał byc fajny widok no tak, gdy szefa nie ma, wszyscy plota nie na temat xp to bardziej on topic: znalazlam wlasnie kawaii tapetke z Yami no Matsuei (look) - chyba wyladuje na moim pulpicie na dluzej 3nodding @Xtreme: no prosze, kolejny rodzynek biggrin a do reszty: tak uwaznie wszyscy sledza co sie w tym topiku pisze, a nikt sie od 2 tygodni nie odzywa... ^^ *tanczy taniec rodzynek* blaugh heart jeeeeeeeeeej!!!!!! rodzynek!!!!!!!! ^__________________________________^ *sciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk rodzynka!!!!!!!!* xd xd Apropos tapetek. Ja mam na monitorku takiego kjiucka X3 http://www.yaoi.risp.pl/html/tapety/kumagorou.jpg Prawda, ze kochany ^^ Komaguru OIIIIIIIIIIII to jest ten kruliczek co Ryuichi ma z Graviation ale on yest kochany ^^ heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 9:04 am
Rynn the Vampire XtremeGayPinkFairy kingus XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp Ja lubie inych chopakuf >>;; Jestem gay 3nodding Na co zresztą wskazuje nick 3nodding za to avatarek - hottie >__>'' Ale zgadzam się, go-go yaoi! ^^ heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 10:54 am
XtremeGayPinkFairy Rynn the Vampire XtremeGayPinkFairy kingus XtremeGayPinkFairy Yaoi jest naj lepsze *slina leci z buzi* MmmmmMmm heart zgadzam sie... ale pierwszy raz slysze cos takiego od chlopaka xp Ja lubie inych chopakuf >>;; Jestem gay 3nodding Na co zresztą wskazuje nick 3nodding za to avatarek - hottie >__>'' Ale zgadzam się, go-go yaoi! ^^ heart heart aaach, milo widziec rodzynka wsrod samych babek ^^ tez sie ciesze, ze dolaczyl do nas chlopak lubiacy yaoi, przyznam, ze wogole nie znam zadnego chlopaka o takich zainteresowaniach :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 4:40 am
FeaRan aaach, milo widziec rodzynka wsrod samych babek ^^ tez sie ciesze, ze dolaczyl do nas chlopak lubiacy yaoi, przyznam, ze wogole nie znam zadnego chlopaka o takich zainteresowaniach :> ja znam tylko jednego 3nodding a teraz spotykam tu drugiego... najwazniejsze to umiec otwarcie mowic o swych upodobaniach i sie nikim nie przejmowac!!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|