|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:03 am
Imie: Pajmps Płec: Mezczyzna Rasa: Czlowiek Profesja: Szermierz Specjalizacja: Dlugie ostrza [katany, miecze itp.]
Ekwipunek: -lekka odziez z przylegajacego materialu -przy pasie krotka katana z prawej dluga z lewej -noz przymocowany do kostki -worek zakladany na plecy [bandaz, suchy prowiant. buklak wody, koc, lina z hakiem, magiczny jednorazowy zwoj znikania] -pieniadze -kruk na lewym ramieniu [normalny bez przywolania]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 5:31 am
jesli macie dopisywac cos do swoich postaci- to zeby to nie bylo za tydzien... ja tam wygladam o tak i sie przyzwyczajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 5:56 am
Lavagetas_heqetai jesli macie dopisywac cos do swoich postaci- to zeby to nie bylo za tydzien... ...Właśnie. ...Liczyłem, że już dzisiaj coś zaczniemy, a tu ani widu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 6:11 am
Widocznie narazie nie Chlopczyku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 10:11 am
no dobra... jako tako znalazlam obraz postaci w miare przypomianajaca moja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 12:06 pm
ok mam propozycję: jeśli jest chętna osoba oddam jej kierownictwo nad asphaelem... czyli gildia ktora z zalozenia miala zawierac swiat autorski. jak wiemy niestety nie wyszlo ninja wy mielibyscie kacik na rpg...
zgloszenia prosze na priv ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 12:32 pm
nu ja tam nie wiem, mysle ze nie bedzie sie chcialo wchodzic ludziom do innego topicu, ale jak zechca to czemu nie. tak czy siak jutro chce to zaczac do godziny 17.00, niech spoznialscy sie pospiesza albo przegapia statek ;P
jak Kairek sie nie pojawi to poprowadze ja, chyba ze Del bedzie chciala- koniec, kropka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:00 pm
Lavagetas_heqetai nu ja tam nie wiem, mysle ze nie bedzie sie chcialo wchodzic ludziom do innego topicu, ale jak zechca to czemu nie. tak czy siak jutro chce to zaczac do godziny 17.00, niech spoznialscy sie pospiesza albo przegapia statek ;P jak Kairek sie nie pojawi to poprowadze ja, chyba ze Del bedzie chciala- koniec, kropka napewno sie nie pojawie.. o 16 ide do kinaXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:04 pm
kairek Lavagetas_heqetai nu ja tam nie wiem, mysle ze nie bedzie sie chcialo wchodzic ludziom do innego topicu, ale jak zechca to czemu nie. tak czy siak jutro chce to zaczac do godziny 17.00, niech spoznialscy sie pospiesza albo przegapia statek ;P jak Kairek sie nie pojawi to poprowadze ja, chyba ze Del bedzie chciala- koniec, kropka napewno sie nie pojawie.. o 16 ide do kinaXD to dziekujemy pani. Del prowadzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:13 pm
Lavagetas_heqetai kairek Lavagetas_heqetai nu ja tam nie wiem, mysle ze nie bedzie sie chcialo wchodzic ludziom do innego topicu, ale jak zechca to czemu nie. tak czy siak jutro chce to zaczac do godziny 17.00, niech spoznialscy sie pospiesza albo przegapia statek ;P jak Kairek sie nie pojawi to poprowadze ja, chyba ze Del bedzie chciala- koniec, kropka napewno sie nie pojawie.. o 16 ide do kinaXD to dziekujemy pani. Del prowadzisz? to ja moge sie na próbe dołączyć moją dziwną postacią, w razie co w każdej chwili będziecie mogli mnie śmiało uśmiercić *wielkie niewinne oczka w strone pana Lavy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:16 pm
Autark to ja moge sie na próbe dołączyć moją dziwną postacią, w razie co w każdej chwili będziecie mogli mnie śmiało uśmiercić *wielkie niewinne oczka w strone pana Lavy* czemu nie- opisz sie tylko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:23 pm
Lavagetas_heqetai Autark to ja moge sie na próbe dołączyć moją dziwną postacią, w razie co w każdej chwili będziecie mogli mnie śmiało uśmiercić *wielkie niewinne oczka w strone pana Lavy* czemu nie- opisz sie tylko postać opisze do rana (chce pożądnie tozrobić więc troszke to zajmie) tylko problej jest z tym, że to półelf, potomek elfów ognia czyli mag, przy czym z zamiłowania alchemik i tu tkwi problem, bo elfy ognia są strasznie pokręcone i do alchemii sie nie nadają (tłumaczenie: przez przypadek zamieniony w chomika redface )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:34 pm
Autark postać opisze do rana (chce pożądnie tozrobić więc troszke to zajmie) tylko problej jest z tym, że to półelf, potomek elfów ognia czyli mag, przy czym z zamiłowania alchemik i tu tkwi problem, bo elfy ognia są strasznie pokręcone i do alchemii sie nie nadają (tłumaczenie: przez przypadek zamieniony w chomika redface ) emm...chomik? hmm
help
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:45 pm
Lavagetas_heqetai Autark postać opisze do rana (chce pożądnie tozrobić więc troszke to zajmie) tylko problej jest z tym, że to półelf, potomek elfów ognia czyli mag, przy czym z zamiłowania alchemik i tu tkwi problem, bo elfy ognia są strasznie pokręcone i do alchemii sie nie nadają (tłumaczenie: przez przypadek zamieniony w chomika redface ) emm...chomik? hmm
help*podaje książki Pratcheta* nikt chyba nie mówił że to musi być D&D lub jakiś inny zamknięty system redface ok, jak to ma być zamknięty system to ja odpadam, w każdym razie dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:56 am
Autark Lavagetas_heqetai Autark postać opisze do rana (chce pożądnie tozrobić więc troszke to zajmie) tylko problej jest z tym, że to półelf, potomek elfów ognia czyli mag, przy czym z zamiłowania alchemik i tu tkwi problem, bo elfy ognia są strasznie pokręcone i do alchemii sie nie nadają (tłumaczenie: przez przypadek zamieniony w chomika redface ) emm...chomik? hmm
help*podaje książki Pratcheta* nikt chyba nie mówił że to musi być D&D lub jakiś inny zamknięty system redface ok, jak to ma być zamknięty system to ja odpadam, w każdym razie dzięki ...Ja nie prowadzę...ale cóż, wydaje mi się, że to nie będzie zamknięty system. ...Ot, takie luźne wymyślone fantasy oparte nieco na D&D, nieco na Młotku, sporo na własnej wyobraźni... mam rację? ...Więc nie rezygnuj. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|