|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:05 am
Kto z was byłby skły do przesłania mi na gadu jakiś piosenek SR-71? Zadnych nie moge znaleźć...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:06 am
~~lena-undesaid~~ Kto z was byłby skły do przesłania mi na gadu jakiś piosenek SR-71? Zadnych nie moge znaleźć........... A od czego jest Kazaa :] sciagnij sama xd (ja ci nie przesle bo nie mam piosenek tego zespołu xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:50 pm
Jesli ktos z was sluch Systema to moze sie orientuje kiedy wydaja nowa plyte?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:25 am
Ostanio mnie wzieło na Faren Lehre , Lumex'75 , Happysad, Kazik i Dezerter xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:02 am
alexvandom Jesli ktos z was sluch Systema to moze sie orientuje kiedy wydaja nowa plyte? podobno w okolicch konca roku ma sie pojawic nowa CDa singiel w okolicach wakacji...tak donosi viva pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:14 am
Dzięki, a co najgorsze to to, ze maja koncert we wszystkich panstwarz dookola Polski (oprocz ukrainy czy czegos) ale w polsce nie..... sad Trudno... pojade do berlina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:17 am
czy ktos wie skad mozna sciagnac jakies mp3 Duel Jewel? Nigdzie nie moge znalezc a w kazie jest bardzo malo i sciaga mi sie juz chyba od miesiaca crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:36 am
alexvandom Dzięki, a co najgorsze to to, ze maja koncert we wszystkich panstwarz dookola Polski (oprocz ukrainy czy czegos) ale w polsce nie..... sad Trudno... pojade do berlina. Wcale im sie nie dziwie po tym jak obrzucili ich butelkami i wygwizdami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:51 am
alexvandom Jesli ktos z was sluch Systema to moze sie orientuje kiedy wydaja nowa plyte? pierwsza "ma byc" 17 kwietnia... a druga we wrzesniu jakos tak.. juz dwie piosenki sa "przemycone" blaugh a ktos bedzie jaechal na koncert SOADu w berlinie w wakacje/??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:10 am
Jest jyuz nowa plytka systema !!!!!! nawet nie wiecie jak ja sie ciesze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:29 pm
Nie orientujecie sie moze jaki jest jeszcze program typu Kaaza do sciagania filmow, MP3 itp? Bo brat dysk formatowal a nie chce Kaazy z powrotem bo ponoc strasznie jechala po RAM'ie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:32 pm
Neilameane Nie orientujecie sie moze jaki jest jeszcze program typu Kaaza do sciagania filmow, MP3 itp? Bo brat dysk formatowal a nie chce Kaazy z powrotem bo ponoc strasznie jechala po RAM'ie... Emule Soulseek....... dla mnie emule najlepszy......... jeszcze na torrencie mozna nowe albumy znalezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:18 pm
opcy Neilameane Nie orientujecie sie moze jaki jest jeszcze program typu Kaaza do sciagania filmow, MP3 itp? Bo brat dysk formatowal a nie chce Kaazy z powrotem bo ponoc strasznie jechala po RAM'ie... Emule Soulseek....... dla mnie emule najlepszy......... jeszcze na torrencie mozna nowe albumy znalezc thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:09 pm
Jak dla mnie to ani Emule ani Kaaza tylko Torrenty. Ja korzystam z BitCommeta. Nie blokuje bardzo neta(chyba że ściągasz na maxa) , dobrze ściąga, a chyba o to chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:12 pm
Niestety niezbyt pamiętam strony torrenta. Ale łatwo znajdziesz. A BitCommet jest do ściągnięcia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|