Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej???
Szyjka
11%
 11%  [ 10 ]
Biust
22%
 22%  [ 20 ]
Brzuszek
15%
 15%  [ 14 ]
Uda
1%
 1%  [ 1 ]
Pośladki
7%
 7%  [ 7 ]
Ogólnie nogi
3%
 3%  [ 3 ]
CAŁOŚĆ!!!
22%
 22%  [ 20 ]
Inne(napisz)
15%
 15%  [ 14 ]
Total Votes : 89

Vykk

PostPosted: Fri May 06, 2005 5:19 am

deahme

Mi też się wydaje, że nigdzie Vykk nie pojedziesz! Do zadnego Tarnowa xp
no niestety chyba nie...chyba ze odloze duuuuzo pieniazkow sweatdrop ...ale sie zgadaliscie...
Kage masz kogos po swojej stronie blaugh tex nie miales sobie kogo wybrac xp whee xd
PostPosted: Fri May 06, 2005 5:54 am

Vykk
deahme

no niestety chyba nie...chyba ze odloze duuuuzo pieniazkow sweatdrop ...ale sie zgadaliscie...
Kage masz kogos po swojej stronie blaugh tex nie miales sobie kogo wybrac xp whee xd

ee tam nazekash ... w wakacje jade do ymi {katowice } jakies 7 godzin pociagiem ... i wystarczy mi ze bede mial 50 zl ... jush zberam xd

NaviRetlav

Kukus

PostPosted: Fri May 06, 2005 9:58 am

User Image

walczmy o prawo do czerpania przyjemności bez nieprzyjemnych okoliczności
PostPosted: Fri May 06, 2005 12:59 pm

Kukus
Driadaa? udzielił ci ktoś prawa głosu? nie obchodzą nas [w szczególności mnie] nieogolone lesby
pi.es. czemu znów gadamy na jakiś lipny temat zapodany przez szlajające się tu niepełnoletnie samice? proponuję wrócić do tematu fajnych i niefajnych cycuszków

Kukus nie chce sie z Toba kłócić, ale wiesz dziewczyna która jest smutna przez faceta, pozniej kolejnego i kolejnego robi sie oschła i działa na zasadzie feminizmu i nie znaczy to ze jest lezbijką!!!

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Vykk

PostPosted: Fri May 06, 2005 1:21 pm

Addik
Vykk
deahme

ee tam nazekash ... w wakacje jade do ymi {katowice } jakies 7 godzin pociagiem ... i wystarczy mi ze bede mial 50 zl ... jush zberam xd
no ja do tarnowa wyliczylem jakos okolo 50-60 w jedna strone pospiesznym z 2 przesiadkami...za to do szczecina tylko 20 zlotych osobowym a popsiesznym kosztuje jedyne 30 tak mniej wiecej...jutro julka ok 5 rano wsiada do pociagu ja nie bede mogl jej pozegnac sad ....mam nadzieje ze jej nie zlinczujecie jak wroci ze tyle jej z wami nie bylo bo chce ja jeszcze zobaczyc blaugh ...szczesliwa whee
PostPosted: Fri May 06, 2005 11:04 pm

Driadaa
Kukus
Driadaa? udzielił ci ktoś prawa głosu? nie obchodzą nas [w szczególności mnie] nieogolone lesby
pi.es. czemu znów gadamy na jakiś lipny temat zapodany przez szlajające się tu niepełnoletnie samice? proponuję wrócić do tematu fajnych i niefajnych cycuszków

Kukus nie chce sie z Toba kłócić, ale wiesz dziewczyna która jest smutna przez faceta, pozniej kolejnego i kolejnego robi sie oschła i działa na zasadzie feminizmu i nie znaczy to ze jest lezbijką!!!

sWIETE SLOWA!

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Sat May 07, 2005 1:47 am

alexvandom
Driadaa
* question ale o czym ty do mnie rozmawiasz, dziewczynko question *
sWIETE SLOWA!
a ja myślę, że wszystkie feministki można podzielić na trzy grupy:
1. lesby
2. brzydkie baby
3. małolaty myślące, że będąc "feministkami" będą jak starsze dziewczęta

prawda jest taka, że powinnyście swoich samców szanować, bo lesba nie lesba ale każda porządnego kutaszenia potrzebuje...

pi.es. nie chcesz się ze mną kłocić ale wymądrzasz się tutaj na tematy które nijak nie mają się do statutu topicu... więc powiem wprost, bo widocznie nie rozumiesz -> miejscem na to wasze gadanie o feminizmie jest temat babski, a nie ten, więc poszły mnie stąd z takim szitem
PostPosted: Sat May 07, 2005 3:00 am

[ Message temporarily off-line ]

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Kagenoyami

PostPosted: Sat May 07, 2005 3:01 am

PostPosted: Sat May 07, 2005 3:07 am

alexvandom
zapomniales o 4 grupie - kobiety, ktore byly wystawione przez facetów i czuja sie pokrzywdzone!
o niczym nie zapomniałem... zapewniam...

proszę o zakończenie tego tematu w tym topicu, bo zaczyna mnie to wkurzać już

Kukus

novelin

PostPosted: Sat May 07, 2005 3:07 am

PostPosted: Sat May 07, 2005 3:21 am

Feministki walczyly o rownouprawnienie ==' Pzt. chrzanienie w kolko o tym, jakie to kobiety sa lepsze od facetow jest totalnie bez sensu. Po to mamy dwie rozne plci, zeby sie uzupelniac.

Gailenquen

Kagenoyami

PostPosted: Sat May 07, 2005 3:34 am

Ibris
Feministki walczyly o rownouprawnienie ==' Pzt. chrzanienie w kolko o tym, jakie to kobiety sa lepsze od facetow jest totalnie bez sensu. Po to mamy dwie rozne plci, zeby sie uzupelniac.

I dlatego sie uzupelniamy, prawda Kochanie? whee 4laugh heart
PostPosted: Sat May 07, 2005 3:36 am

Ibris
wlasnie xd juz myslalam, ze ja pierwsza to napisze.. xp

SangekiNoYoru

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat May 07, 2005 5:24 am

Kukus

proszę o zakończenie tego tematu w tym topicu, bo zaczyna mnie to wkurzać już

to kasuj posty ktore sa nie na temat topiku 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games