|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:20 pm
aviii Wiec tak teraz questuje na to:  Mój aktualny quest jest tutaj: Klik,KlikKażdy money jest ważny... Ah i jeszcze jedno... Zbieram WHite Daisy..Więc jak ktos może to ładnie proszę... Zbieram Rybne karmy..Jak ktoś ma jakieś nie potrzebne..To ładnie proszę wink a wczoraj sie chwalilas, ze masz cos okolo 170k na koncie i 30 naszyjnikow z eventu nazbieranych, zeby sie wzbogacic. Nie przeginasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:42 am
ehehe mi możecie pomóc bo kasy nie mam xD rzebraczką jestem OO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:47 am
Ja też jestem żebrakiem!!!!!!!!!!!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 3:11 pm
MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE! Słyszałam że da sie na GAI wykupić jakoś konto na czas określony i dostaje sie wtedy listy z podziękowaniem i prezentami czy to prawda?????? jeśli tak to ile takie coś kosztuje??? prosze o pomoc!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 3:52 pm
Sango-Maho MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE! Słyszałam że da sie na GAI wykupić jakoś konto na czas określony i dostaje sie wtedy listy z podziękowaniem i prezentami czy to prawda?????? jeśli tak to ile takie coś kosztuje??? prosze o pomoc!!!! tutajzjedz na dol i przeczytaj uwaznie tam masz wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 11:44 pm
Lethiel Sango-Maho MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE! Słyszałam że da sie na GAI wykupić jakoś konto na czas określony i dostaje sie wtedy listy z podziękowaniem i prezentami czy to prawda?????? jeśli tak to ile takie coś kosztuje??? prosze o pomoc!!!! tutajzjedz na dol i przeczytaj uwaznie tam masz wszystko DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 11:46 pm
a czy ktoś to kupił żeby mi doradzić??? <)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 10:31 am
Dopiero od wczoraj zaczelam grac w ta gierke i czy ktos mi powie co mniej wiecej gdzie i jak? Mozna lowic rybki grac w kasynie i dostawac pieniazki za posty... ale to wciaz malo i nie stac mnie praktycznie na nic v.v
a te Questu to tez wydaje mi sie dziwna sprawa
pomocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 10:38 am
Kodama2000 Dopiero od wczoraj zaczelam grac w ta gierke i czy ktos mi powie co mniej wiecej gdzie i jak? Mozna lowic rybki grac w kasynie i dostawac pieniazki za posty... ale to wciaz malo i nie stac mnie praktycznie na nic v.v a te Questu to tez wydaje mi sie dziwna sprawa pomocy tutaj zajrzyj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 1:20 pm