|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:01 am
Luk83 Jestem na Gai 2 dzien, wiec warto by cos napisac o sobie. Jestem Lukasz mam 22 lata i mieszkam w Policach(zachodnio-pomorskie). Studiuje Japonistyke. Tu dotarlem dzieki mojej kumpeli. Interesuje sie oczywiscie muza, manga i anime ciekawe smile tez zastanawiam sie nad studiowaniem japonistyki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:12 am
Luk83 Jestem na Gai 2 dzien, wiec warto by cos napisac o sobie. Jestem Lukasz mam 22 lata i mieszkam w Policach(zachodnio-pomorskie). Studiuje Japonistyke. Tu dotarlem dzieki mojej kumpeli. Interesuje sie oczywiscie muza, manga i anime ooo..... kolejny stary buc xd witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:34 am
Luk83 Jestem na Gai 2 dzien, wiec warto by cos napisac o sobie. Jestem Lukasz mam 22 lata i mieszkam w Policach(zachodnio-pomorskie). Studiuje Japonistyke. Tu dotarlem dzieki mojej kumpeli. Interesuje sie oczywiscie muza, manga i anime siema ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:51 am
opcy Luk83 Jestem na Gai 2 dzien, wiec warto by cos napisac o sobie. Jestem Lukasz mam 22 lata i mieszkam w Policach(zachodnio-pomorskie). Studiuje Japonistyke. Tu dotarlem dzieki mojej kumpeli. Interesuje sie oczywiscie muza, manga i anime ooo..... kolejny stary buc xd witam! Ale niemartw sie nie zdetronizuje cie, ty jesteś nasz buc nad buce biggrin No witam, xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:56 am
Ohayo wszystkim! Jestem dobrym demonem z Gdanska i niedawno wstapilem do naszej gildii. O Gai wiedzialem juz od dosc dawna (jesli dobrze pamietam prawie rok), ale wtedy nie mialem stalego dostepu do Internetu. Interesuje sie fizyka kwantowa, filozofia i teologia, manga i anime. W ramach hobby pracuje nad moim wlasnym systemem RPG (czy moze raczej cRPG). A 16 maja mam urodziny i planuje sobie kupic na prezent takie daisho ( xp wiem, kupowanie sobie prezentow na urodziny moze wydawac sie dziwne, ale niektorzy maja przeciez rozdwojenie jazni, co nie stare )  http://www.repliki.teraz.tutaj.pl/kat.htm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:35 am
Wiesz, jak na moj gust, to jedyny prawdziwy powod do chwalenia sie, to ze zrobilo sie cos dobrego. Jak ktos na przyklad wiecej umie, lub wiecej ma, to nie powinien sie chwalic, tylko to madrze wykorzystac. Jak bym mogl, to kazdemu bym cos kupil w prezencie. A takie daisho to nie tyle gadzet do chwalenia sie, co duza odpowiedzialnosc. W kazdym razie dziekuje za komentarz 3nodding I jak ktos znajdzie madre wykorzystanie dla katany, to prosze do mnie napisac. Z gory dziekuje. smile Poza tym moglem jeszcze napisac, ze kupuje za pieniadze wygrane w wojewodzkim konkursie kuratoryjnym, bo jestem laureatem z fizyki i chemii, ale nie napisze tego, bo by wyszlo ze jestem totalnym chwalipieta... stressed ja tego wcale nie napisalem... tego tutaj nie ma... I tylko nie piszcie ze filozofuje, bo tyle razy to juz slyszalem. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:48 am
Tennousei-jin Wiesz, jak na moj gust, to jedyny prawdziwy powod do chwalenia sie, to ze zrobilo sie cos dobrego. Jak ktos na przyklad wiecej umie, lub wiecej ma, to nie powinien sie chwalic, tylko to madrze wykorzystac. Jak bym mogl, to kazdemu bym cos kupil w prezencie. A takie daisho to nie tyle gadzet do chwalenia sie, co duza odpowiedzialnosc. W kazdym razie dziekuje za komentarz 3nodding I jak ktos znajdzie madre wykorzystanie dla katany, to prosze do mnie napisac. Z gory dziekuje. smile Poza tym moglem jeszcze napisac, ze kupuje za pieniadze wygrane w wojewodzkim konkursie kuratoryjnym, bo jestem laureatem z fizyki i chemii, ale nie napisze tego, bo by wyszlo ze jestem totalnym chwalipieta... stressed ja tego wcale nie napisalem... tego tutaj nie ma...I tylko nie piszcie ze filozofuje, bo tyle razy to juz slyszalem. sad Ja to jestem zupelnie glupia z fizyki i chemii wiec gratuluje!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:52 am
ja tez!! z fizyki!! bo chemie jeszcze jako tako kumam ale fiza...czarna magia razz to jednak chyba bedzie zauwazone ze napisane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:00 pm
alexvandom Tennousei-jin Wiesz, jak na moj gust, to jedyny prawdziwy powod do chwalenia sie, to ze zrobilo sie cos dobrego. Jak ktos na przyklad wiecej umie, lub wiecej ma, to nie powinien sie chwalic, tylko to madrze wykorzystac. Jak bym mogl, to kazdemu bym cos kupil w prezencie. A takie daisho to nie tyle gadzet do chwalenia sie, co duza odpowiedzialnosc. W kazdym razie dziekuje za komentarz 3nodding I jak ktos znajdzie madre wykorzystanie dla katany, to prosze do mnie napisac. Z gory dziekuje. smile Poza tym moglem jeszcze napisac, ze kupuje za pieniadze wygrane w wojewodzkim konkursie kuratoryjnym, bo jestem laureatem z fizyki i chemii, ale nie napisze tego, bo by wyszlo ze jestem totalnym chwalipieta... stressed ja tego wcale nie napisalem... tego tutaj nie ma...I tylko nie piszcie ze filozofuje, bo tyle razy to juz slyszalem. sad Ja to jestem zupelnie glupia z fizyki i chemii wiec gratuluje!!! No w sumie troche mnie martwi, ze np. ja dostaje automatycznie 50 punktow z egzaminu gimnazjalnego cz.mat-przyr., podczas gdy kolezanki z trudem wyciagaja powyzej 30-40. Staram sie im pomagac w nauce (oczywiscie przed egzaminem, a nie w czasie wink ), ale to czasem trudna robota. I jeszcze dodam, ze jak z matematyki w finale nie zostalem laureatem, to sie cieszylem, ze zostal nim ktos inny, bo po co byc laureatem w 3 dziedzinach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:01 pm
a jak juz "cos o sobie" dzisiaj mialam mature z polskiego!!!!!! i bylo fajnie biggrin a jutro angielski hihihi blaugh jak to mowie "czuje lekki dyskomfort psychiczny" sweatdrop ale i tak jest fajnie bo blizej konca niz wczesniej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:02 pm
Tennousei-jin alexvandom Tennousei-jin Wiesz, jak na moj gust, to jedyny prawdziwy powod do chwalenia sie, to ze zrobilo sie cos dobrego. Jak ktos na przyklad wiecej umie, lub wiecej ma, to nie powinien sie chwalic, tylko to madrze wykorzystac. Jak bym mogl, to kazdemu bym cos kupil w prezencie. A takie daisho to nie tyle gadzet do chwalenia sie, co duza odpowiedzialnosc. W kazdym razie dziekuje za komentarz 3nodding I jak ktos znajdzie madre wykorzystanie dla katany, to prosze do mnie napisac. Z gory dziekuje. smile Poza tym moglem jeszcze napisac, ze kupuje za pieniadze wygrane w wojewodzkim konkursie kuratoryjnym, bo jestem laureatem z fizyki i chemii, ale nie napisze tego, bo by wyszlo ze jestem totalnym chwalipieta... stressed ja tego wcale nie napisalem... tego tutaj nie ma...I tylko nie piszcie ze filozofuje, bo tyle razy to juz slyszalem. sad Ja to jestem zupelnie glupia z fizyki i chemii wiec gratuluje!!! No w sumie troche mnie martwi, ze np. ja dostaje automatycznie 50 punktow z egzaminu gimnazjalnego cz.mat-przyr., podczas gdy kolezanki z trudem wyciagaja powyzej 30-40. Staram sie im pomagac w nauce (oczywiscie przed egzaminem, a nie w czasie wink ), ale to czasem trudna robota. I jeszcze dodam, ze jak z matematyki w finale nie zostalem laureatem, to sie cieszylem, ze zostal nim ktos inny, bo po co byc laureatem w 3 dziedzinach? fajny jestes razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:15 am
Tennousei-jin Wiesz, jak na moj gust, to jedyny prawdziwy powod do chwalenia sie, to ze zrobilo sie cos dobrego. Jak ktos na przyklad wiecej umie, lub wiecej ma, to nie powinien sie chwalic, tylko to madrze wykorzystac. Jak bym mogl, to kazdemu bym cos kupil w prezencie. A takie daisho to nie tyle gadzet do chwalenia sie, co duza odpowiedzialnosc. W kazdym razie dziekuje za komentarz 3nodding I jak ktos znajdzie madre wykorzystanie dla katany, to prosze do mnie napisac. Z gory dziekuje. smile Poza tym moglem jeszcze napisac, ze kupuje za pieniadze wygrane w wojewodzkim konkursie kuratoryjnym, bo jestem laureatem z fizyki i chemii, ale nie napisze tego, bo by wyszlo ze jestem totalnym chwalipieta... stressed ja tego wcale nie napisalem... tego tutaj nie ma...I tylko nie piszcie ze filozofuje, bo tyle razy to juz slyszalem. sad nie zebym cosiq do ciebie mial ... ale jakos mi nie przypadles do gustu .... { za duzo piszesz xp } ale zobaczymy poooozniej ... moze zrobi sie z ciebie cieqawy ziomeq . stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:23 am
witam..
*siada w fotelu, zarzuca noge na noge, otwiera Don Perignon rocznik 78, nalewa do krysztalowego kieliszka, saczy lyk po lyku*
nie chce mi sie mowic o sobie, nic ciekawego, DELIKATNIE tylko zaznaczylam, ze jestem TU ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|