|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 8:23 am
Szerintem kb az utolsó pillanatban fogok küldeni képet mert nincs 1 se D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 1:00 pm
A héten senki nem nyert semmit... Várok ötleteket kövi témának.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 2:30 am
Nyuuh cica~ Nálunk 1 karácsonyi kép se készült xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 8:35 am
Hime_Yura Nyuuh cica~ Nálunk 1 karácsonyi kép se készült xD Nálunk sem sweatdrop Az ilyentőr néha jobb nem készíteni.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2011 5:02 am
Elnézést a késedelemért. Ha benne vagytok (bár már csak a hét 2. fele van vissza), akkor a hobby-s téma mehet! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 2:01 pm
Sajnos megint semmi... :/ (Betudom a szünetnek.) Maradhat a hobbi téma, ha van rá igény...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 2:27 pm
Oké! Akkor én máris adnám a képemet. Az én hobbim a Virtual Tuning, így egy olyan képet adok, amivel versenyre neveztem és 6. helyet értem el, a 11-ből.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 11:53 pm
Hobbim a rajzolás, és most gépen is próbálok alkotni. Ez az eddigi legjobb művem, amin Slash egyik régebbi avija látható: Remélem ez így ér, mert mást nem tudok felmutatni D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 1:33 pm
Az én hobbim kicsit nehezebb... mert ott rólam vannak képek.... nehéz választani, de mindenképp nevezek !! XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 12:33 am
Az én hobbim is a rajzolás, de nem vagyok elég kitartó hozzá, így sok a befejezetlen rajzom, pl ez is olyan, amit nem fejeztem be...mostanság időm sincs rajzolni, de még mindig ezt tartom a hobbimnak ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 1:53 am
Sok számomra kedves hobbim van, pl. olvasás, hangszeren játszás, zenehallgatás, fordítás, gyűjtés. Ezek közül az egyik "nem-túl-gyakori-manapság" kategóriájú hobbimról, a minikönyv gyűjtésről teszek fel fényképet (én fotóm a Deviantartomtól). A kisebbik mellett ott egy 1 forintos viszonyításnak, főleg magyar van persze, de van pár idegen nyelvű is, pl. francia, angol. A 70-es években sok magyar minikönyvet adtak ki Magyarországon egyébként, leginkább antikváriumokban kaphatóak, bár néha van 1-2 kivétel. És ami picit vicces, vannak minikönyvekről szóló minikönyvek is az Egyetemi Nyomda volt igazgatója jóvoltából smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 4:05 am
Az én hobbim a megnem értett kategóriába tartozik. Ez pedig nem más mint a pankráció. smile Ezzel neveznék:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 6:30 am
Mackó azt hittem a keményebb képek közül válogatsz Én meg az utolsó projektem eredményével neveznék :3 Mivel az én hobbim az alkotás, és mostanában ez főleg az égethető gyurmából áll így ez az én képem:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 11:03 am
napsugar Mackó azt hittem a keményebb képek közül válogatsz Direkt nem akartam duvább képet be tenni. Amúgy is szabály ellenes lenne a vérző fejemet betenni ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|