|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu May 29, 2008 7:14 am
xd .. egyik se a jó megoldás biggrin (a harmadik se)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 29, 2008 12:36 pm
biggrin
Tényleg kicsi az esélye, hogy itt észreveszik, de ez elsősörben a budapestieknek fog szólni. Szombat este Dilemma Complex koncert lesz a Viper Roomban, van nekik oldaluk, www.dilemma-complex.uw.hu, meg lehet hallgatni őket. Ha valakit érdekel, szóljon, én ott leszek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 29, 2008 12:40 pm
én meg megyek a belvárosi napokra, ingyn koncertre biggrin mondjuk nem tom,hogy szombaton Quimby lesz e vagy Zagar,de mind a kettő jó,úgyhogy kihagyhatatlan biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 29, 2008 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 29, 2008 2:37 pm
... Látom, diszkréten átugrottuk a kérdésem.. biggrin Nekem se nagyon tetszett ez a punk-rock dolog, csak az énekest ismertem fel.. és gondoltam, érdekes... biggrin Tényleg senki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 8:10 am
softwarekiller Na, most akkor vagy senki se tudja vagy mindenkit ennyire lesokkolt vagy ennyire nem olvassa senki ezt a topikot... sad Nem... én ennyire nem látom azt a pici képet... Szemüveget kéne hordanom, de lusta vagyok csináltatni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 7:54 am
.. nem a képe alapján, hanem a HANGJA alapján kéne felismerni... (ajajj, most segítettem? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 10:08 am
Te jó ég..ez a topic még mindig él? Pedig a régi énem csinállta. xd
Sonata Arctica - Reckoning day, Reckoning night
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 10:38 am
softwarekiller .. nem a képe alapján, hanem a HANGJA alapján kéne felismerni... (ajajj, most segítettem? xd ) Süket vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 10:53 am
xd az ciki, a mostani Vájtfül teszt is alaposan kifogott rajtad (de majd a következő fordulóban brillírozol, biztos)... biggrin Na, senki többet harmadszor?
Az első nyom, ha figyeltek, hogy a három tagból az énekes-gitárosra vagyok kíváncsi, aki a felitatok szerint "Csongi" néven fut a zenekarban...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:29 pm
nah...valószínüleg a leggyönyörűbb zenét halgatom...enélkül nem tudok éllni.. ... ... ... ... csönd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:50 pm
csönd = a zene (humor...) v. csönd = a zene vége (és akkor nem élsz már, mert a zene nélkül nem tudsz élni... ) eek question De ha enélkül a zene nélkül nem tudsz élni, nem zavar, hogy szól, amikor mást (is) hallgatsz? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:05 am
softwarekiller xd az ciki, a mostani Vájtfül teszt is alaposan kifogott rajtad (de majd a következő fordulóban brillírozol, biztos)... biggrin Na, senki többet harmadszor? Az első nyom, ha figyeltek, hogy a három tagból az énekes-gitárosra vagyok kíváncsi, aki a felitatok szerint "Csongi" néven fut a zenekarban... *úgy jelentkezik, mindjárt kiesik a padból* Én! Én mondhatom? (én is csak azért tudom, mert okos barátnőim vannak...)
Ha már zene...ma volt alapvizsga_ xd de annak ellenére hogy semmit nem tudtam átmentem 4,5-tel...ha nem kottából játszom azt a hülye Mozartot... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 1:49 pm
Nem okos, hanem punk-rocker barátnőid vannak... stare Na, ki vele, oszd meg velünk tudásodat! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 10:45 am
softwarekiller Nem okos, hanem punk-rocker barátnőid vannak... stare Na, ki vele, oszd meg velünk tudásodat! xd razz Szalay(i?) Csongor xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|