|
|
Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 5:27 am
Valamiért meg szűnt nekem a napi cucc adagom (amit fent lehet szerezni) bennem van a hiba vagy valamit át dolgoznak rajta????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 11:41 am
Akkor el vagyok átkozva....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 11:27 am
Az account settingsben nincs kikapcsolva? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 1:40 pm
Mi a jó ha van pipa vagy nincs pipa? Amúgy ezt írja ki: READ CAREFULLY BEFORE CHANGING THIS OPTION! By changing this option, you accept that any loss of your account, Gaia Gold, Gaia Cash, or your items that may occur is your own responsibility, and that Gaia staff will not assist you in recovering any of these items.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 17, 2008 1:53 pm
megnéztem a knight rider trailerét és azt írta a végn, hogy go and talk to mike tocceur... ki az a mike?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 1:53 am
> Medve, ne a piros betűs, piros keretes részt pipáld... A Daily Chancenél egy Drop-down menü van: Disabled vagy Enabled (utóbbi engedi, az előbbi tiltja) > Stuky, Mike az NPC a KN profilján (ahol kiválasztottad, melyik szobában nézed meg a trailert.). Ott van bal oldalt, alatta "Talk NPC". Katt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 12:24 am
softwarekiller > Medve, ne a piros betűs, piros keretes részt pipáld... A Daily Chancenél egy Drop-down menü van: Disabled vagy Enabled (utóbbi engedi, az előbbi tiltja) > Stuky, Mike az NPC a KN profilján (ahol kiválasztottad, melyik szobában nézed meg a trailert.). Ott van bal oldalt, alatta "Talk NPC". Katt. Nem vágom.... nekem csak egy négyzet van benne olyasmivel, hogy akarom-e vagy sem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 11:38 am
Medvelaszlo softwarekiller > Medve, ne a piros betűs, piros keretes részt pipáld... A Daily Chancenél egy Drop-down menü van: Disabled vagy Enabled (utóbbi engedi, az előbbi tiltja) > Stuky, Mike az NPC a KN profilján (ahol kiválasztottad, melyik szobában nézed meg a trailert.). Ott van bal oldalt, alatta "Talk NPC". Katt. Nem vágom.... nekem csak egy négyzet van benne olyasmivel, hogy akarom-e vagy sem....  Bocs, nem néztem meg, a régi volt menüs... sweatdrop Na, de most így kell.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 6:47 am
kicsit megváltozott a külsőm... szerintetek mit kéne még venni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 8:48 am
Jó kérdés...sajna nem tudok mit ajánlani...talán sapka jól állna. Vagy Momo monkey.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 10:12 am
Benneteket nem szokott kidobni az oldal? Engem már 3. napja egyfolytába kidob, és azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni a serverre.
Nálam van a gond??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|