|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:08 am
Może kogoś zmuszę, żeby mi zrobił zdjęcie... stare ale to wtedy jakieś stylowe biggrin wiem! W przerwę świąteczną poproszę kogoś o sesję (bo i tak muszę sobie professional zdjęcia zrobić na stronę stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:38 am
Mae Shii Panie chłopcze? talk2hand Mężczyzno ty. DX xd Nie śmiem pytać ile ty zdjęć masz...~ @ Ibris ~ O mnie się nie martw! Jeśli kiedyś spr�buje 'rozbestwić się'... rzuć słowem. *niewinnie ogląda pazury* twisted Ile mam zdjec? A sporo.. szczegolnie tych, Pani Angeliny Jolie cool
A rozbestwic sie, nie rozbestwie.. Za pozno mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:52 am
Kagenoyami Ile mam zdjec? A sporo.. szczegolnie tych, Pani Angeliny Jolie cool
A rozbestwic sie, nie rozbestwie.. Za pozno mrgreen
Angelina Jolie Fetishist, co? cool
Rozumiem Cie, rozumiem. Angelina! *wzdycha* Ladna jak Adriana Lima... *WZDYCHA*
Trzeba zalozyc jakis klub AA - Anonimowych Angelinikow~ XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:59 am
Mae Shii Angelina Jolie Fetishist, co? cool Rozumiem Cie, rozumiem. Angelina! *wzdycha* Ladna jak Adriana Lima... *WZDYCHA* Trzeba zalozyc jakis klub AA - Anonimowych Angelinikow~ XD Wyczytalas to z mojego DA? ninja
Tak, popieram! Niech zyje Angelina!!! Wieczne zycie dla jej fanow! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:04 am
Kagenoyami Mae Shii Angelina Jolie Fetishist, co? cool Rozumiem Cie, rozumiem. Angelina! *wzdycha* Ladna jak Adriana Lima... *WZDYCHA* Trzeba zalozyc jakis klub AA - Anonimowych Angelinikow~ XD Wyczytalas to z mojego DA? ninja
Tak, popieram! Niech zyje Angelina!!! Wieczne zycie dla jej fanow! mrgreen Tu sie zgadzam. Cholernie ladna babka. I niezla aktorka (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:05 am
Kagenoyami Wyczytalas to z mojego DA? ninja
*niewinnie gwizdze* Co, ja? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:06 am
Kagenoyami Mae Shii Angelina Jolie Fetishist, co? cool Rozumiem Cie, rozumiem. Angelina! *wzdycha* Ladna jak Adriana Lima... *WZDYCHA* Trzeba zalozyc jakis klub AA - Anonimowych Angelinikow~ XD Wyczytalas to z mojego DA? ninja
Tak, popieram! Niech zyje Angelina!!! Wieczne zycie dla jej fanow! mrgreen ej sorry ale to nie jest topic pod tytulem "na kgoo widok sie slinie" tylko galeria zdjec, wiec mzoe byscie sobie darowali, he?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:19 am
Prinee ej sorry ale to nie jest topic pod tytulem "na kgoo widok sie slinie" tylko galeria zdjec, wiec mzoe byscie sobie darowali, he? Galeria zdjec, mowisz?..

..no to co Ci bedziemy zalowac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:24 am
Kagenoyami Prinee ej sorry ale to nie jest topic pod tytulem "na kgoo widok sie slinie" tylko galeria zdjec, wiec mzoe byscie sobie darowali, he? Galeria zdjec, mowisz?..

..no to co Ci bedziemy zalowac mrgreen Wydaje mi się że galeria NASZYCH zdjęc, a nie jakiś panienek/aktorek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:36 am
Prinee Wydaje mi się że galeria NASZYCH zdjęc, a nie jakiś panienek/aktorek ...o, faktycznie A to przepraszam najmocniej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:41 am
Jej ta bluzka przeswituje! @_@
Jak mi sie baterie do cyfrowki naladuja to porobie sobie wiecej zdjec xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:45 am
Mae Shii Jej ta bluzka przeswituje! @_@
Jak mi sie baterie do cyfrowki naladuja to porobie sobie wiecej zdjec xD *grzecznie ustawia sie w kolejce* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|