|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:45 am
Kagenoyami *Rozglada sie w okolo* No co sie tak dziwicie? ninja
Leci na mnie mrgreen To dlatego, ze taki przecudnie przystojny jestem i mam sexy osobowosc whee heart
Pilas cos przed pstryknieciem tej fotki mrgreen A nie piłam. xd Ja zawsze mam wzrok pijanego *****. ninja
Gratuluję pewności siebie! *przylepia naklejkę z uśmiechniętą buźką na czoło*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:26 pm
Mae Shii Gratuluję pewności siebie! *przylepia naklejkę z uśmiechniętą buźką na czoło* No, ale przystojny to on jest... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:41 pm
Mae Shii Kagenoyami *Rozglada sie w okolo* No co sie tak dziwicie? ninja
Leci na mnie mrgreen To dlatego, ze taki przecudnie przystojny jestem i mam sexy osobowosc whee heart
Pilas cos przed pstryknieciem tej fotki mrgreen A nie piłam. xd Ja zawsze mam wzrok pijanego *****. ninja
Gratuluję pewności siebie! *przylepia naklejkę z uśmiechniętą buźką na czoło* 4laugh !!!
*paraduje dumnie z naklejka na twarzy* ...
- chwila zastanowienia ninja -
... *odkrywa koszule, pod ktora ma naklejke z Hubby Bubby* HA! mrgreen Kto jest ze mna w tajnym klubie? ninja Paaaaleeec pod buuuudkeeeee!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:43 pm
Iris Arystea Mae Shii Gratuluję pewności siebie! *przylepia naklejkę z uśmiechniętą buźką na czoło* No, ale przystojny to on jest... ninja crying Ona... Ona powiedziala, ze jestem przystojny.. Whoooaaaaaaa... mrgreen *dostaje mega orgazmu poprzez ucho srodkowe*
heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:15 pm
Iris Arystea No, ale przystojny to on jest... ninja Ou yeah, nie zaprzeczam. XD
EKHM, to znaczy... Każdy ma swoją opinię. mrgreen
Hubba Bubba? A ja wolę KISIEL. ninja I zakryj się, chłopcze, kobiety padają na swoje prześliczne twarzyczki! Zapłacisz im za operację plastyczną potem, huh? mad XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:22 pm
Mae Shii Iris Arystea No, ale przystojny to on jest... ninja Ou yeah, nie zaprzeczam. XD
EKHM, to znaczy... Każdy ma swoją opinię. mrgreen
Hubba Bubba? A ja wolę KISIEL. ninja I zakryj się, chłopcze, kobiety padają na swoje prześliczne twarzyczki! Zapłacisz im za operację plastyczną potem, huh? mad XD Chlopcze?! scream Dla Ciebie... PAN chlopcze! O! mrgreen
 *zakryw zakryw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:43 am
Jak dla mnie, PAN Kage to jest prozny, o ^-^ Tyle wam powiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:47 am
EvilYuki Jak dla mnie, PAN Kage to jest prozny, o ^-^ Tyle wam powiem *gleba* Ej, Ty chyba nie bierzesz wszystkich jego slow na powaznie? XD
Swoja droga, mile panie, nie podrywac mi tu lubego wink Jeszcze mi sie chlopak rozbestwi ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:07 am
Ibris EvilYuki Jak dla mnie, PAN Kage to jest prozny, o ^-^ Tyle wam powiem *gleba* Ej, Ty chyba nie bierzesz wszystkich jego slow na powaznie? XD
Swoja droga, mile panie, nie podrywac mi tu lubego wink Jeszcze mi sie chlopak rozbestwi ;>*gleba* Ej, ty tez chyba nie bierzesz tego wszystkiego na powaznie? mrgreen nie rozbestwi sie, ty juz go przywolasz do porzadku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:17 am
EvilYuki Ibris EvilYuki Jak dla mnie, PAN Kage to jest prozny, o ^-^ Tyle wam powiem *gleba* Ej, Ty chyba nie bierzesz wszystkich jego slow na powaznie? XD
Swoja droga, mile panie, nie podrywac mi tu lubego wink Jeszcze mi sie chlopak rozbestwi ;>*gleba* Ej, ty tez chyba nie bierzesz tego wszystkiego na powaznie? mrgreen nie rozbestwi sie, ty juz go przywolasz do porzadku ^^ *ulga* ^_____^ Tya, glanami po twarzy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:40 am
eeee...?
Zawsze jak zapodaje moje zdjęcia, to ludzie nagle przestają się na tym topiku odzywac stressed
brzydal ze mnie i tyle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:48 am
EvilYuki eeee...? Zawsze jak zapodaje moje zdjęcia, to ludzie nagle przestają się na tym topiku odzywac stressed brzydal ze mnie i tyle sweatdrop Ta galeria przezyje wszystko :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:47 am
Ibris EvilYuki eeee...? Zawsze jak zapodaje moje zdjęcia, to ludzie nagle przestają się na tym topiku odzywac stressed brzydal ze mnie i tyle sweatdrop Ta galeria przezyje wszystko :3powiedzmy ze mam to samo xD zameiscilam zdiecia na poprzedniej str, to dupa stare tylko aya je skomentowalaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|