|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 10:27 am
Ibris Kagenoyami Vykk kage no wiesdz co...ja rozumiem ze edukacja mlodego pokolenia jest potrzebna ale czy to znaczy ze musisz az tak uzupelniac mu jego braki xp xd pirate ..Uhh.. no i wydalo sie, ze sie przed mlodym wasaczem kladlem.. sad
*dzwoni po adwokata (bynajmniej nie Kozy XD)* Teraz juz nie wasaczem :3 Nie widziales, ze sie do maszynki dorwal?
X3 Anuu.. to teraz mnie juz nie posmyra wonsikiem, jak sie bede kladl T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 6:10 am
_ _" czy wy ciagle musicie sobie dogadywac confused ? przestancie, psujecie atmosfere >_< to jest topik do zdiec, a nie do pokedynkow slownych _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:03 am
~~lena-undesaid~~ _ _" czy wy ciagle musicie sobie dogadywac confused ? przestancie, psujecie atmosfere >_< to jest topik do zdiec, a nie do pokedynkow slownych _ _" DAMN! (a taka byla fajna zabawa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 12:28 pm
Ibris Kagenoyami Vykk kage no wiesdz co...ja rozumiem ze edukacja mlodego pokolenia jest potrzebna ale czy to znaczy ze musisz az tak uzupelniac mu jego braki xp xd pirate ..Uhh.. no i wydalo sie, ze sie przed mlodym wasaczem kladlem.. sad
*dzwoni po adwokata (bynajmniej nie Kozy XD)* Teraz juz nie wasaczem :3 Nie widziales, ze sie do maszynki dorwal?
X3-.- xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 12:29 pm
Kagenoyami Ibris Kagenoyami Vykk kage no wiesdz co...ja rozumiem ze edukacja mlodego pokolenia jest potrzebna ale czy to znaczy ze musisz az tak uzupelniac mu jego braki xp xd pirate ..Uhh.. no i wydalo sie, ze sie przed mlodym wasaczem kladlem.. sad
X3 Anuu.. to teraz mnie juz nie posmyra wonsikiem, jak sie bede kladl T^T stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 1:12 pm
racqel ~~lena-undesaid~~ _ _" czy wy ciagle musicie sobie dogadywac confused ? przestancie, psujecie atmosfere >_< to jest topik do zdiec, a nie do pokedynkow slownych _ _" DAMN! (a taka byla fajna zabawa) *podcina sobie zyly grzebieniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 1:14 am
Kagenoyami racqel ~~lena-undesaid~~ _ _" czy wy ciagle musicie sobie dogadywac confused ? przestancie, psujecie atmosfere >_< to jest topik do zdiec, a nie do pokedynkow slownych _ _" DAMN! (a taka byla fajna zabawa) *podcina sobie zyly grzebieniem* *wsypuje do ust torebkę sody i pół solniczki... chwilę bełta w jamie gębowej, zbiera flegmę i rzuca rzęsistą z bonusem na jego świeżo pochlastane żyłki* a tak propos, mogę wziąć twoje serce jak już umrzesz? potrzebne mi jest do celów naukowych... na anatomii będę robił sekcję... a wczoraj byłem na kolonoskopii mrgreen i patrzyłem sobie jak pan doktór majta skalpelkiem i cewniczkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:08 am
piknaś xd 4laugh dokladnie tak wyglądasz jak kiedyś xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 8:16 am
Się pokażę no, co ja chować siębędę
Zdjęcie dedykowane Kagenoyami... xd Taa, muszę sygniaturę zmienić~
]http://img409.imageshack.us/my.php?image=maephotodeux6ne.png
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:17 pm
Mae Shii Się pokażę no, co ja chować siębędę
Zdjęcie dedykowane Kagenoyami... xd Taa, muszę sygniaturę zmienić~
]http://img409.imageshack.us/my.php?image=maephotodeux6ne.png *Rozglada sie w okolo* No co sie tak dziwicie? ninja
Leci na mnie mrgreen To dlatego, ze taki przecudnie przystojny jestem i mam sexy osobowosc whee heart
Pilas cos przed pstryknieciem tej fotki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 6:16 am
Kagenoyami *Rozglada sie w okolo* No co sie tak dziwicie? ninja
Leci na mnie mrgreen To dlatego, ze taki przecudnie przystojny jestem i mam sexy osobowosc whee heart
Pilas cos przed pstryknieciem tej fotki mrgreen ja to się patrzę, bo coś ci na środku twarzy wyrosło, mój ty Pinokio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 7:35 am
MarianKanapowiec Kagenoyami *Rozglada sie w okolo* No co sie tak dziwicie? ninja
Pilas cos przed pstryknieciem tej fotki mrgreen ja to się patrzę, bo coś ci na środku twarzy wyrosło, mój ty Pinokio o kutfa, ale tekst xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 9:49 am
MarianKanapowiec Kagenoyami *Rozglada sie w okolo* No co sie tak dziwicie? ninja
Pilas cos przed pstryknieciem tej fotki mrgreen ja to się patrzę, bo coś ci na środku twarzy wyrosło, mój ty Pinokio Te! Uwazaj sobie! scream ... Pinokio nie mial mega kartofla na srodku twarzy! scream
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|