|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:30 pm
"Regmes Jamulus i inni, czyli świat slashu" pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 1:08 am
Tomek w Krainie Kangurów - A. Szklarski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:44 am
Kolejną książkę Rafała Dębskiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 12:31 pm
siakieś ciekawostki o ufo, ale zostawiłam u Pluszaczka... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 3:22 pm
Info na temat Bollywood Night we wrocławiu na ktory idem smile (ma byc malowanie henna , muzyka rodem z Indii, darmowe papu Indyjskie i wiele atrakcji mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 12:47 am
Ayah_TheMetalMania Info na temat Bollywood Night we wrocławiu na ktory idem smile (ma byc malowanie henna , muzyka rodem z Indii, darmowe papu Indyjskie i wiele atrakcji mrgreen ) kiedy to jest? bo ja do breslau się w pon wybieram xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 12:57 am
Ayah_TheMetalMania Info na temat Bollywood Night we wrocławiu na ktory idem smile (ma byc malowanie henna , muzyka rodem z Indii, darmowe papu Indyjskie i wiele atrakcji mrgreen ) idę z Tobą! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 12:27 pm
Jane Mysen "Wybranka Bogow: Berserk" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 2:54 am
pani psychol Ayah_TheMetalMania Info na temat Bollywood Night we wrocławiu na ktory idem smile (ma byc malowanie henna , muzyka rodem z Indii, darmowe papu Indyjskie i wiele atrakcji mrgreen ) kiedy to jest? bo ja do breslau się w pon wybieram xd sprawdź na http://bollywood.pl/wydarzenia.php tam są wszystkie nowinki i imprezy w danych miastach, i foty mnie cykneli rofl będę za 3 dni na stronce aktualnie ją przeglądam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 6:58 am
"Opowieść o 47 Roninach" - John Allyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:26 am
Flynnes Tomek w Krainie Kangurów - A. Szklarski Niezła książka,tylko czasem opisy były przydługawe ^^' Czytam ,Olimp'' Dana Simmonsa Wzięłam ją żeby mieć co poczytać,nieswiadoma przekleństw i pewnych opisów znajdujących się w środku O___o Ale jak zacznę czytać książkę,to już muszę dotrwać do końca.Taki głupi nawyk ._. Jedynie nie wytrzymałam czytając ,,Cichego Dona''.Ta książka zanudziła mnie na śmierć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:51 am
Romijoł ełd dżuliet, W.S.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:56 am
Nie wiem czy juz to pisalem, ale " Liżąc ostrze" Jakuba Ćwieka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 7:11 am
ILikeGreenChickenLegs Romijoł ełd dżuliet, W.S.
BRAAAAAAWO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|