|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:58 am
Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:34 am
Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:43 am
]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja *i jak go glan rozmiar 40 nie trzasnal, pozostawiajac po sobie nieziemsko piekny odcisk* Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:09 am
Ibris ]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja *i jak go glan rozmiar 40 nie trzasnal, pozostawiajac po sobie nieziemsko piekny odcisk* Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste. a co powiecie na Goth-pulpety? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:18 am
Ibris Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste. o! nic dodac nic ujac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:26 am
Raticiel FeaRan Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! ja tez zdecydowanie jestem za facetami (w koncu gej ^^), a ich przebieranie sie za kobiety, stylizowanie sie na kobiety podziwiam ze wzgledu na mistrzostwo makijazu i przebrania.. biggrin niom, ubranka majom przesliczne, makijaz tesh 4laugh gothic lolita w wykonaniu panow rls mrgreen ale mowie, to nie jest wtedy facet "dla mnie", to taki facet do podziwiania, slodki idealek^^ heart swoja droga, chcialabym miec takie kawaii ubranka... biggrin ja tez!!! heart 4laugh idealni sa faceci z Dir En Grey, alb Malize Mizer..oni to sa dopiero wystylizowani ^_______^ no ale raczej tylko do podziwiania..i marzenia.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:28 am
]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja *i jak go glan rozmiar 40 nie trzasnal, pozostawiajac po sobie nieziemsko piekny odcisk* Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste. a co powiecie na Goth-pulpety? ninja tacy w falbankach i koronkach, slodziutcy... xd heart xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:50 am
czy tu sa sami ludzie co słuchaja ROCKa?? question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:04 am
Elara czy tu sa sami ludzie co słuchaja ROCKa?? question question question nie..ja osobiscie slucham roznej, BARDZO roznej muzy, ale ostatnio sklaniam sie ku rockowi i metalowi troszq..:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:24 am
Elara czy tu sa sami ludzie co słuchaja ROCKa?? question question question Proponuje zajrzec na topic o muzyce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 7:20 am
]Goth bless[ a co powiecie na Goth-pulpety? ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:14 pm
]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja Zes sie istoto ludzka na te pulpety uwzial ==' Ale jak chcesz wiedziec to tam sie kreca metale wszelakiej masci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:18 pm
Ibris ]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja *i jak go glan rozmiar 40 nie trzasnal, pozostawiajac po sobie nieziemsko piekny odcisk* Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste. jak w Anglii bylam, to jak szlam przez jedno takie fajne male miasteczko, to widzialam takiego goscia, co caly na czarno, spodnie takie niby sejty niby bojowki, T-shirt i pomalowal sobie jeszcze usta na czarno. Ale jakos nie za bardzo z ta szminka trafil, bo to co mialo byc na dolnej wardze znalazlo sie pod nia na brodze. W skrocie gostek wygladal przesmiesznie (przynajmniej jak na nasze polskie standarty).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 8:37 am
Neilameane Ibris ]Goth bless[ Neilameane Raticiel jezeli mam byc szczera, wole pieknych, umiesnionych facetow, a nie zniewiescialych... i nie chodzi mi o makijaz i przebieranie sie za panienki, to akurat jest cute. nie ma nic lepszego niz fajny, umalowany czarno dlugowlosy metal, ale... niech to bedzie facet, a nie baba stare dobra, nawet nie musi byc umiesniony, ale... ja nie gustuje w kobitach^^ musi byc widac ze to facet! aaa... metal.... *rozomarza sie...* W piatek ide na Medium (rockoteka). Tam zawsze jest tylu metali, ze jest na czym oko zawiesic 4laugh a pulpety Cie kreca? ninja *i jak go glan rozmiar 40 nie trzasnal, pozostawiajac po sobie nieziemsko piekny odcisk* Dlugowlosi metale to ladni chlopcy XD I nie sa zniewiesciali. Jeszcze z brodka to juz w ogole... Jesli chodzi o makijaz - nie nie nie, chyba, ze mowa tu o jakis mrocznych gotach. Ale mezczyzna musi byc zadbany a nie umalowany. Proste. jak w Anglii bylam, to jak szlam przez jedno takie fajne male miasteczko, to widzialam takiego goscia, co caly na czarno, spodnie takie niby sejty niby bojowki, T-shirt i pomalowal sobie jeszcze usta na czarno. Ale jakos nie za bardzo z ta szminka trafil, bo to co mialo byc na dolnej wardze znalazlo sie pod nia na brodze. W skrocie gostek wygladal przesmiesznie (przynajmniej jak na nasze polskie standarty).jak tak sobie wyobrazam, pomysl swietny, ale image raczej sceniczny, tudziez do sesji zdjeciowej..nie nadaje sie do uzytku codziennego raczej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|