|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:05 am
Najgłupszy "kawał" na świecie: Poszła baba do lekarza ,a lekarz też baba. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:36 am
Co ma nastolataka a co babcia miedzy piersiami???? Nastolatka bozie, a babci pempek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:43 am
Nastolatka chce isc na dyskoteke Matka: co to sie teraz porobiło ztą młodzieża ja w twoim wieku -wiem mam musiałąs siedziec w domu bo ja miłąm 2 latka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 8:08 am
Neilameane Tatus Jasia siedzi w wannie i sie masturbuje. Nagle do lazienki wchodzi Jasiu i zszokowany pyta rodziciela: -Tatusiu, co ty robisz? -A, no bawie sie z misiem. -wykretnie odpowiedzial ojciec. Dla Jasia to wystarczylo i sobie poszedl. Po chwili w calym domu slychac bylo placzliwy wrzask malego Jasia. Ojciec szybko wyskoczyl z wanny, szybko zawinal sobie recznik wokol bioder i w te pedy pobiegl do pokoju syna. -Co sie stalo Jasiu?! -No bo... Bawilem sie z misiem, ale on mnie poplul to mu glowe odgryzlem! o fee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 9:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:19 pm
Jedzie facet na wielbłądzie przez pustynie. Nagle wielbłąd pada. Facet: -No super zepsuł się na środku pustuni. Patrzy, a niedaleko "Serwis Wielbłądów". No to zatargał tam wielbłąda i mówi: -Proszę pana. Wysiadł mi wielbłąd. -Na kanał zapraszam - odpowiada mechanik. Mechanik ogląda i ogląda. Bierze dwie cegły i buch wielbłąda po jajach. Wielbłąd poleciał w długą aż się za nim kurzyło. Mechanik mówi: -No i co? Pięknie chodzi. -Tak tylko jak ja go teraz dogonię??? -A...Zapraszam na kanał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:14 am
dlaczego kura chodzi z kogutem ????
Dla jaj!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:27 am
zamurowalo mnie
podpisala cegla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:46 am
Szedł facet po lodzie i się załamał.
Przyszła baba do lekarza z żaba na głowie: Dr: Co się pani stało? Żaba: coś mi sie do dupy przykleiło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|