|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:13 am
PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:06 am
Ibris PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P xd super piosenka xd mozna sie w niej zakochac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:06 am
Vykk Ibris PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P xd super piosenka xd mozna sie w niej zakochac zgadzam się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:20 am
Misao_chan Vykk Ibris PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P xd super piosenka xd mozna sie w niej zakochac zgadzam się xd Ja się już zakochałem xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:38 am
PointZer0 Misao_chan Vykk Ibris PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P xd super piosenka xd mozna sie w niej zakochac zgadzam się xd Ja się już zakochałem xd heart to zesmy wszyscy sie zakochali heart swietna sprawa ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:35 pm
Misao_chan PointZer0 Misao_chan Vykk Ibris PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P xd super piosenka xd mozna sie w niej zakochac zgadzam się xd Ja się już zakochałem xd heart to zesmy wszyscy sie zakochali heart swietna sprawa ;P heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:30 am
kwiat Misao_chan PointZer0 Misao_chan Vykk Ibris PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd Tomorrow i Broken Handed XDDDD "Why, why you always kick me when I'm high..." ;P xd super piosenka xd mozna sie w niej zakochac zgadzam się xd Ja się już zakochałem xd heart czemu kwiata nie widac?? to zesmy wszyscy sie zakochali heart swietna sprawa ;P heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:33 am
Eh Kazdy lubi co innego. Ja tam lubie Rammsteina i Mensona (oczywiscie ostatnio).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:35 am
Aha juz bym zapomnial, ostatnio to na mojej top liscie znalazl sie teledysk Eric Prydz: Call on Me 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:36 am
Ozual Eh Kazdy lubi co innego. Ja tam lubie Rammsteina i Mensona (oczywiscie ostatnio). A ja ostatnio Good Charlotte whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:36 am
No na pierwszym miejscu (Eric Prydz: Call on Me)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:37 am
Ozual No na pierwszym miejscu (Eric Prydz: Call on Me) przeciez to juz stare jest xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:40 am
Moze i tak ale to jest cos z typu "stare ale jare"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:53 am
Ozual Moze i tak ale to jest cos z typu "stare ale jare" Ta...bo teledysk jest HOT xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|