Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:54 pm
Vykk ]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Kukus proponuję wr#263; do tematu fajnych i niefajnych cycuszk Popieram! xd 3nodding heart jak chcesz taki temat to pochwal sie posiadanymi blaugh ...oczywiscie nie mowi o twoich xd xp whee N/O IbStaaaruszku... jakie ona ma cudowne piersi! eek heart W zyciu takich nie liza... nie widzialem whee 4laugh heart !!! xp ... w sumie to juz ludzie mnei przstraja powoli zadziwiac blaugh ...ale nie mniej jedyne co moge powiedziec na ten temat to..."eee" xd ...nie mialem przyjemnosci tego sprawdzic...ale wiesz jesli keicys moze uda mi sie dojechac do tego Tarnowa i wreczyc Ib prezencik to jestem pewien ze pierwszy bedziesz mial przyjemnosc wypro...poznac jego zawartosc wink no chyba ze ja Cie uprzedze blaugh Problem w tym, ze nie pojedziesz do tego Tarnowa i nie wreczysz jej zadnego prezentu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:11 pm
Goth bless Problem w tym, ze nie pojedziesz do tego Tarnowa i nie wreczysz jej zadnego prezentu... sweatdrop czemu tak uwazasz...tudziez skad to wiesz ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:12 pm
Vykk Goth bless Problem w tym, ze nie pojedziesz do tego Tarnowa i nie wreczysz jej zadnego prezentu... sweatdrop czemu tak uwazasz...tudziez skad to wiesz ninja question Tudziez, jestem tego pewien... nie pytaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:13 pm
]Goth bless[ Vykk Goth bless Problem w tym, ze nie pojedziesz do tego Tarnowa i nie wreczysz jej zadnego prezentu... sweatdrop czemu tak uwazasz...tudziez skad to wiesz ninja question Tudziez, jestem tego pewien... nie pytaj... pytam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:15 pm
joooooooooooooouuuuuuuuu madafakaaaaaaaaaa.........
mielonka........
wszedzie pelno mielonki.................
eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:16 pm
opcy joooooooooooooouuuuuuuuu madafakaaaaaaaaaa......... mielonka........ wszedzie pelno mielonki................. eek eek ...jaka mielonka stare question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:19 pm
Vykk opcy joooooooooooooouuuuuuuuu madafakaaaaaaaaaa......... mielonka........ wszedzie pelno mielonki................. eek eek ...jaka mielonka stare question ona jest wszedzie....... i prowadzi ze soba cala armie pasztetu..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:24 pm
opcy joooooooooooooouuuuuuuuu madafakaaaaaaaaaa......... mielonka........ wszedzie pelno mielonki................. eek Ja tam wole naleeesnikkiiiiiiiiii!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:25 pm
]Goth bless[ opcy joooooooooooooouuuuuuuuu madafakaaaaaaaaaa......... mielonka........ wszedzie pelno mielonki................. eek Ja tam wole naleeesnikkiiiiiiiiii! mielonke zjadam w roznych okolicznosciach ........ np pod bazylikom sw Franciszka zjadlem puszke........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:47 pm
opcy ]Goth bless[ opcy joooooooooooooouuuuuuuuu madafakaaaaaaaaaa......... mielonka........ wszedzie pelno mielonki................. eek Ja tam wole naleeesnikkiiiiiiiiii! mielonke zjadam w roznych okolicznosciach ........ np pod bazylikom sw Franciszka zjadlem puszke........ Ale puszki sa ciezkostrawne, lepiej zjadac tylko zawartosc... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:48 am
]Goth bless[ ]DUPECZKI!!!! SOCZYSTE I JEDRNE!!! 4laugh heart Zwlaszcza Twoja ! 4laugh Mnrrrrauuuuu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:15 am
Vykk ]Goth bless[ Vykk Goth bless Problem w tym, ze nie pojedziesz do tego Tarnowa i nie wreczysz jej zadnego prezentu... sweatdrop czemu tak uwazasz...tudziez skad to wiesz ninja question Tudziez, jestem tego pewien... nie pytaj... pytam blaugh Mi też się wydaje, że nigdzie Vykk nie pojedziesz! Do zadnego Tarnowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|