|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:07 pm
Szara ja uwielbiam czarny:] ale teraz nosze go...wlasnie ze wzgledu na zalobe... crying Ann-na dziewczyny? zrob sobie przerwe poprostu blaugh Ja i przerwa?? To NIEMOZLIWE!! Jeszcze nie maialam nigdy tak dlugiej przerwy jak teraz. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:09 pm
Ann_Miho Szara ja uwielbiam czarny:] ale teraz nosze go...wlasnie ze wzgledu na zalobe... crying Ann-na dziewczyny? zrob sobie przerwe poprostu blaugh Ja i przerwa?? To NIEMOZLIWE!! Jeszcze nie maialam nigdy tak dlugiej przerwy jak teraz. crying a ze tak spytam ile masz latek-i jak dluga ta przerwa? jak nie chcesz nie mow, a jezeli ni chcesz mowic ze wzgledu ze na online pisz w mailu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:14 pm
Szara Ann_Miho Szara ja uwielbiam czarny:] ale teraz nosze go...wlasnie ze wzgledu na zalobe... crying Ann-na dziewczyny? zrob sobie przerwe poprostu blaugh Ja i przerwa?? To NIEMOZLIWE!! Jeszcze nie maialam nigdy tak dlugiej przerwy jak teraz. crying a ze tak spytam ile masz latek-i jak dluga ta przerwa? jak nie chcesz nie mow, a jezeli ni chcesz mowic ze wzgledu ze na online pisz w mailu Co sie bede wstydzic wieku. 16,5 roku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:58 pm
Ann_Miho Night_Lady Ja chyba cenie najbardziej szczerość, ale liczy się dla mnie osoba, kttak naprawdę jest przy mnie, umie mnie wesprzeć i nie ogląda się za każdą laską, kttylko pojawi się na jego horyzoncie (przyjaci22;ka moja wie, o co i kogo chodzi, zresztą i Sylwia tez....) Tak tak, ale wiesz Faceci sa jak papier toaletowy, kleja sie od kazdej d... Niestety crying jak ja ich za to nie lubie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:06 pm
No przecież tak jest , mogę zaprzeczać i mówić że nam chodzi o spacery po parku w słoneczny dzień... Ale czy chcecie słuchac miłych kłamstw czy neutralnej prawdy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:07 pm
PointZer0 Nie musisz , my jesteśmy tak po prostu biologicznei zaprogramowani i ani Wy , ani My na to nic nie poradzimy xd a ja i tak was kocham (facetow. wszystkich.) w pewnym sensie i mimo iz czasem takie straaaaszne z was 'prymitywy' ale na nature nic nie mozna poradzic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:09 pm
PointZer0 No przecież tak jest , mogę zaprzeczać i mówić że nam chodzi o spacery po parku w słoneczny dzień... Ale czy chcecie słuchac miłych kłamstw czy neutralnej prawdy ? czy mi sie zdaje czy panicz obiecal nie dalej niz wczoraj lekka poprawe? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:17 pm
PointZer0 Melania Moon PointZer0 No przecież tak jest , mogę zaprzeczać i mówić że nam chodzi o spacery po parku w słoneczny dzień... Ale czy chcecie słuchac miłych kłamstw czy neutralnej prawdy ? czy mi sie zdaje czy panicz obiecal nie dalej niz wczoraj lekka poprawe? stare Owszem , i słowa dotrzymuję - ale rawdę będę m zawsze , a już napewno osobom ktlubię i szanuję. ........... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:30 pm
PointZer0 alexvandom Ann_Miho Night_Lady Ja chyba cenie najbardziej szczerość, ale liczy się dla mnie osoba, kttak naprawdę jest przy mnie, umie mnie wesprzeć i nie ogląda się za każdą laską, kttylko pojawi się na jego horyzoncie (przyjaci22;ka moja wie, o co i kogo chodzi, zresztą i Sylwia tez....) Tak tak, ale wiesz Faceci sa jak papier toaletowy, kleja sie od kazdej d... Niestety crying jak ja ich za to nie lubie crying Nie musisz , my jesteśmy tak po prostu biologicznei zaprogramowani i ani Wy , ani My na to nic nie poradzimy xd Ale przeciez macie mnostwo innych cech za ktore was kochamy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:41 pm
alexvandom Ale przeciez macie mnostwo innych cech za ktore was kochamy heart To znaczy ? *siedzi z notesem i dlugopisem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:43 pm
PointZer0 alexvandom Ale przeciez macie mnostwo innych cech za ktore was kochamy heart To znaczy ? *siedzi z notesem i dlugopisem* hmm bardzo cenimy was za poczucie chumoru xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:19 pm
Ann_Miho Szara Ann_Miho Szara ja uwielbiam czarny:] ale teraz nosze go...wlasnie ze wzgledu na zalobe... crying Ann-na dziewczyny? zrob sobie przerwe poprostu blaugh Ja i przerwa?? To NIEMOZLIWE!! Jeszcze nie maialam nigdy tak dlugiej przerwy jak teraz. crying a ze tak spytam ile masz latek-i jak dluga ta przerwa? jak nie chcesz nie mow, a jezeli ni chcesz mowic ze wzgledu ze na online pisz w mailu Co sie bede wstydzic wieku. 16,5 roku no to mlodziutka jeszcze jestes:] choc nie gowniara razz nie przejmuj sie wszystko sie jeszcze ulozy, poznasz milosc swojego zycia-albo zauwazysz go wsrod znajomych razz i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie:] a jezeli ciagnie Cie do dziewczyn-sprobuj,sprawdz i ocen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|