|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:12 am
natrim ja tez jestem nowiutka smile Jestem tu chyba od 4 czy 3 dni smile Zatem... Jestem z 1988 i urodzilam sie 18 maja. Interesuje sie konmi, manga, rysowaniem i gadaniem blaugh Niecierpie - telenowel.... a potem moze soc jeszcze dopisze wink witamy na gildii !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:30 am
natrim ja tez jestem nowiutka smile Jestem tu chyba od 4 czy 3 dni smile Zatem... Jestem z 1988 i urodzilam sie 18 maja. Interesuje sie konmi, manga, rysowaniem i gadaniem blaugh Niecierpie - telenowel.... a potem moze soc jeszcze dopisze wink czuj sie tu jak u siebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:35 am
natrim ja tez jestem nowiutka smile Jestem tu chyba od 4 czy 3 dni smile Zatem... Jestem z 1988 i urodzilam sie 18 maja. Interesuje sie konmi, manga, rysowaniem i gadaniem blaugh Niecierpie - telenowel.... a potem moze soc jeszcze dopisze wink witam .... wyyypas .... ja tesh jestem z 1988 .... 10 pazdziernik 3nodding A z kad jestes ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:50 am
Addik natrim ja tez jestem nowiutka smile Jestem tu chyba od 4 czy 3 dni smile Zatem... Jestem z 1988 i urodzilam sie 18 maja. Interesuje sie konmi, manga, rysowaniem i gadaniem blaugh Niecierpie - telenowel.... a potem moze soc jeszcze dopisze wink witam .... wyyypas .... ja tesh jestem z 1988 .... 10 pazdziernik 3nodding A z kad jestes ... question ja jestem Lodz 16.11.1988
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:02 am
Mam na imie Bartek, urodzilem sie w szczecinie, chociaz mieszkam w stargardzie. rocznik 88
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:22 am
Sir_Snajper Mam na imie Bartek, urodzilem sie w szczecinie, chociaz mieszkam w stargardzie. rocznik 88 oooo to pewnie domyslam sie kto cie tu sciagnal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:59 am
Vykk Sir_Snajper Mam na imie Bartek, urodzilem sie w szczecinie, chociaz mieszkam w stargardzie. rocznik 88 oooo to pewnie domyslam sie kto cie tu sciagnal blaugh Kto ???? (ja to gupia jestem bo nie rozumiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:35 am
Night_Lady Addik natrim ja tez jestem nowiutka smile Jestem tu chyba od 4 czy 3 dni smile Zatem... Jestem z 1988 i urodzilam sie 18 maja. Interesuje sie konmi, manga, rysowaniem i gadaniem blaugh Niecierpie - telenowel.... a potem moze soc jeszcze dopisze wink witam .... wyyypas .... ja tesh jestem z 1988 .... 10 pazdziernik 3nodding A z kad jestes ... question ja jestem Lodz 16.11.1988 Urodzilam sie w Pruszkowie, ale tak to mieszkam w Brwinowie ( jak ja nie lubie tego miasta crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:11 am
eh eh widze rocznik 88 rzadzi... xp a ja zawsze myslalam ze Czarnobyl wszystko okupuje blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:57 pm
Szara eh eh widze rocznik 88 rzadzi... xp a ja zawsze myslalam ze Czarnobyl wszystko okupuje blaugh sweatdrop no wiesz w sumie za mojego rocznika to wybuchlo...ale cale opary dotarly do Polski mniej wiecej rok do 2 pozniej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:00 pm
Vykk Szara eh eh widze rocznik 88 rzadzi... xp a ja zawsze myslalam ze Czarnobyl wszystko okupuje blaugh sweatdrop no wiesz w sumie za mojego rocznika to wybuchlo...ale cale opary dotarly do Polski mniej wiecej rok do 2 pozniej blaugh a ja jak mialem 4 lata nacisnalem o jeden przycisk za duzo........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:07 pm
Vykk Szara eh eh widze rocznik 88 rzadzi... xp a ja zawsze myslalam ze Czarnobyl wszystko okupuje blaugh sweatdrop no wiesz w sumie za mojego rocznika to wybuchlo...ale cale opary dotarly do Polski mniej wiecej rok do 2 pozniej blaugh hmm hmm to jestes rocznik 86 tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:09 pm
Szara Vykk Szara eh eh widze rocznik 88 rzadzi... xp a ja zawsze myslalam ze Czarnobyl wszystko okupuje blaugh sweatdrop no wiesz w sumie za mojego rocznika to wybuchlo...ale cale opary dotarly do Polski mniej wiecej rok do 2 pozniej blaugh hmm hmm to jestes rocznik 86 tak? xd gdzies wczesniej pisalem o sobie...jesli che ci sie szukac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:23 pm
Vykk Szara Vykk Szara eh eh widze rocznik 88 rzadzi... xp a ja zawsze myslalam ze Czarnobyl wszystko okupuje blaugh sweatdrop no wiesz w sumie za mojego rocznika to wybuchlo...ale cale opary dotarly do Polski mniej wiecej rok do 2 pozniej blaugh hmm hmm to jestes rocznik 86 tak? xd gdzies wczesniej pisalem o sobie...jesli che ci sie szukac blaugh moj drogi braciszek tez jest rocznik '86. Ale tenze rok to nie tylko Czarnobyl ,ale i smierc jednego z najeiwkszych wokalistow, jakich ten swiat wydal. Mianowicie Freddie Mercury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:34 am
Jestem na Gai 2 dzien, wiec warto by cos napisac o sobie. Jestem Lukasz mam 22 lata i mieszkam w Policach(zachodnio-pomorskie). Studiuje Japonistyke. Tu dotarlem dzieki mojej kumpeli. Interesuje sie oczywiscie muza, manga i anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|