|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 9:05 am
Doktor úr! Miért van az, hogy évekkel ezelőtt 20kg-al több voltam, de lefogytam és még mindig kövérnek érzem magam? 174 centivel 66 kg vagyok... A dicséretek meg nem hatnak rám, és képtelen vagyok elfogadni magam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 3:19 pm
Hime_Yura Doktor úr! Miért van az, hogy évekkel ezelőtt 20kg-al több voltam, de lefogytam és még mindig kövérnek érzem magam? 174 centivel 66 kg vagyok... A dicséretek meg nem hatnak rám, és képtelen vagyok elfogadni magam. Kevés önbizalom. Az hogy nem érzed magad elég kitűnőnek a többiek közül. Amit le írtál magadról nem rossz. Lehet hogy kövérnek érzed magad, de csak érzed! Elmondom neked, hogy én 188 Cm vagyok és 115-120 Kg között mozog a súlyom. Mégsem érzem magamat kövérnek, csak ha azzal szembesülök, hogy nem 6-os pakk van a hasamon. Az ideális nálam elvileg az lenne ha 95 Kg körül lennék, de én így érzem magamat jól. Neked elvileg 65-70 Kg nak kéne lenned az "ideális" súlyhoz, úgyhogy igenis jól tartod magadat. Ami segíthet: Próbáld ki a színjátszó szakkört, vagy irasd be magadat táncra. A lényeg, hogy kicsit szerepelhess és önbizalmat önts magadba. ráadásul a tánccal még tudsz fogyni is, így nem csak belül, de kívül is javulhatsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2011 9:13 am
Medvelaszlo Hime_Yura Doktor úr! Miért van az, hogy évekkel ezelőtt 20kg-al több voltam, de lefogytam és még mindig kövérnek érzem magam? 174 centivel 66 kg vagyok... A dicséretek meg nem hatnak rám, és képtelen vagyok elfogadni magam. Kevés önbizalom. Az hogy nem érzed magad elég kitűnőnek a többiek közül. Amit le írtál magadról nem rossz. Lehet hogy kövérnek érzed magad, de csak érzed! Elmondom neked, hogy én 188 Cm vagyok és 115-120 Kg között mozog a súlyom. Mégsem érzem magamat kövérnek, csak ha azzal szembesülök, hogy nem 6-os pakk van a hasamon. Az ideális nálam elvileg az lenne ha 95 Kg körül lennék, de én így érzem magamat jól. Neked elvileg 65-70 Kg nak kéne lenned az "ideális" súlyhoz, úgyhogy igenis jól tartod magadat. Ami segíthet: Próbáld ki a színjátszó szakkört, vagy irasd be magadat táncra. A lényeg, hogy kicsit szerepelhess és önbizalmat önts magadba. ráadásul a tánccal még tudsz fogyni is, így nem csak belül, de kívül is javulhatsz. Köszönöm doktor úr! Fontolóra veszem tanácsát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 1:47 pm
Hime_Yura Medvelaszlo Hime_Yura Doktor úr! Miért van az, hogy évekkel ezelőtt 20kg-al több voltam, de lefogytam és még mindig kövérnek érzem magam? 174 centivel 66 kg vagyok... A dicséretek meg nem hatnak rám, és képtelen vagyok elfogadni magam. Kevés önbizalom. Az hogy nem érzed magad elég kitűnőnek a többiek közül. Amit le írtál magadról nem rossz. Lehet hogy kövérnek érzed magad, de csak érzed! Elmondom neked, hogy én 188 Cm vagyok és 115-120 Kg között mozog a súlyom. Mégsem érzem magamat kövérnek, csak ha azzal szembesülök, hogy nem 6-os pakk van a hasamon. Az ideális nálam elvileg az lenne ha 95 Kg körül lennék, de én így érzem magamat jól. Neked elvileg 65-70 Kg nak kéne lenned az "ideális" súlyhoz, úgyhogy igenis jól tartod magadat. Ami segíthet: Próbáld ki a színjátszó szakkört, vagy irasd be magadat táncra. A lényeg, hogy kicsit szerepelhess és önbizalmat önts magadba. ráadásul a tánccal még tudsz fogyni is, így nem csak belül, de kívül is javulhatsz. Köszönöm doktor úr! Fontolóra veszem tanácsát. Nos? Esetleg történt valami változás?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 6:22 am
Medvelaszlo Nos? Esetleg történt valami változás? Nem történt különösebben nagy változás még. Kéne korcsolyát venni és akkor többet lehetne mozogni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 1:50 pm