|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:08 pm
Neilameane Vykk kto grywa w Mu albo Ragnaroka..bo jestem rozdarty pomiedzy 2 tytulami i nie wiem na ktory sie zdecydowac:>... ja gram w MU. Tzn. gralam jakis czas temu bo mi sie juz nieco znudzilo. Ale polecam jeszcze inny tytul, a mianowicie Ultime Online. Wszyscy siedza w swiecie fantasy, i trzeba trzymac typowy dla sredniowiecza klimat (czyli zachowanie, slownictwo). Wszelakie tzw. LOLki sa tam tepione. ^^ Zapraszam^^ Gra jest droga i trudno znalezc pezplatny serwer. Przynajmniej tak bylo jak chcialem w to pograc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:34 pm
Autark Neilameane Vykk kto grywa w Mu albo Ragnaroka..bo jestem rozdarty pomiedzy 2 tytulami i nie wiem na ktory sie zdecydowac:>... ja gram w MU. Tzn. gralam jakis czas temu bo mi sie juz nieco znudzilo. Ale polecam jeszcze inny tytul, a mianowicie Ultime Online. Wszyscy siedza w swiecie fantasy, i trzeba trzymac typowy dla sredniowiecza klimat (czyli zachowanie, slownictwo). Wszelakie tzw. LOLki sa tam tepione. ^^ Zapraszam^^ Gra jest droga i trudno znalezc pezplatny serwer. Przynajmniej tak bylo jak chcialem w to pograc sad jesli mowisz o Mu to teraz podobno jest bezplatne...porzynajmniej tak mi kumpel powiedzial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:14 am
Vykk Autark Neilameane Vykk kto grywa w Mu albo Ragnaroka..bo jestem rozdarty pomiedzy 2 tytulami i nie wiem na ktory sie zdecydowac:>... ja gram w MU. Tzn. gralam jakis czas temu bo mi sie juz nieco znudzilo. Ale polecam jeszcze inny tytul, a mianowicie Ultime Online. Wszyscy siedza w swiecie fantasy, i trzeba trzymac typowy dla sredniowiecza klimat (czyli zachowanie, slownictwo). Wszelakie tzw. LOLki sa tam tepione. ^^ Zapraszam^^ Gra jest droga i trudno znalezc pezplatny serwer. Przynajmniej tak bylo jak chcialem w to pograc sad jesli mowisz o Mu to teraz podobno jest bezplatne...porzynajmniej tak mi kumpel powiedzial... Nie mowie o MU xd , MU jest na 100% bezplatne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 6:52 am
Autark Vykk Autark Neilameane Vykk kto grywa w Mu albo Ragnaroka..bo jestem rozdarty pomiedzy 2 tytulami i nie wiem na ktory sie zdecydowac:>... ja gram w MU. Tzn. gralam jakis czas temu bo mi sie juz nieco znudzilo. Ale polecam jeszcze inny tytul, a mianowicie Ultime Online. Wszyscy siedza w swiecie fantasy, i trzeba trzymac typowy dla sredniowiecza klimat (czyli zachowanie, slownictwo). Wszelakie tzw. LOLki sa tam tepione. ^^ Zapraszam^^ Gra jest droga i trudno znalezc pezplatny serwer. Przynajmniej tak bylo jak chcialem w to pograc sad jesli mowisz o Mu to teraz podobno jest bezplatne...porzynajmniej tak mi kumpel powiedzial... Nie mowie o MU xd , MU jest na 100% bezplatne. MU platne... nie rozsmieszajcie mnie. Ono zawsze bylo bezplatne. Ale co do Ultimy, to ja np. jestem na bezplatnej. W zasadzie roznica miedzy platna a nie jest taka, ze na darmowej masz nieco wiecej lagow. Ale i tak gra sie super. http://divineland.livenet.pl/ <------------ na tej stronie wejdz do plikow i za darmo mozesz sobie pobrac gre. Ja z bratem gramy na polskim shardzie i jest fajnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 6:57 am
Chcialem grac w Halflife 2, ale ten badziew musi sie zarejestrowac przez internet, wiec poki nie mam lacza to kupa. Inteligentne-kurde-oprogramowanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 8:19 am
Mam takie pytanie do wlascicieli mat do DDR/StepManii. Co do cholery dzieje się z moją mata?! Nie mozna za jednym zamachem wcisnac starzalki w prawo i w lewo. To samo ze strzalkami "przod" tyl". W programie StepMania nic juz wykombinowac sie nie da, bo wszystko poustawiane jak trzeba. Moze cos sterowniki nie takie jak trzeba, czy mata jest po prostu uszkodzona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 6:48 am
A czy ktos z was ma Game Cuba? A jesli tak to jakie sa jego/jej ulubione gry? Wogule to raczej watpie, ze znajdzie sie tu jakis fan, ale moze... Ja osobiscie najbardziej lubie PAper Mario. Klimat niesamowity i masa swietnych, pelnych humory dialogow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 1:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 10:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:04 am
Pysiol A czy ktos z was ma Game Cuba? A jesli tak to jakie sa jego/jej ulubione gry? Wogule to raczej watpie, ze znajdzie sie tu jakis fan, ale moze... Ja osobiscie najbardziej lubie PAper Mario. Klimat niesamowity i masa swietnych, pelnych humory dialogow. z radoscia bym pograla... ale gc ni mam... a jakbym juz miala to i tak pierwsze cio by poszlo tio ofkoz HARVEST MOON!!!!! pirate 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 12:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 1:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:21 am
wiesh co Dominiś co Ty cholera wiesz o kiepskich kompach?? gonk
Mowi to wlascicielka Celerona 333MHz... i ok 170 RAMU i TNT2 ja chcialam tylko pograc w BnW 2 gonk
kto mi kupi nowego kompa?? nie jestem wymagajaca.. jakis Athlon 64 starczy cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|