|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 09, 2014 6:16 am
Még 13 éves koromban kimehettem 10 napra Göteborgba (jutalom volt az iskolától, én voltam a legjobb angolos), olyan érzés volt, mintha hazaértem volna. Nagyon hiányzik Svédország, a klíma, a tenger, azok a remek kaják! crying Remélem, egyszer még visszatérhetek oda, szeretném megtanulni a nyelvet is (már beszélek angolul és németül, így hellyel-közzel megértem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 09, 2014 6:33 am
Ah, értem. Ha nagyon akarod, akkor szerintem biztos vissza fogsz tudni jönni. Szép város a Göteborg. Én is nagyon szeretem. De csak egy párszor voltam ott én is. Malmöben lakom én. Hát ha tudod az angolt és németül akkor tényleg könnyeben fogod meg tanulni a Svédet. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 09, 2014 11:01 pm
Hiro Minosh Sziasztok, Claudia a nevem, 25 éves vagyok. Svédországban nőttem föl de mind a két sülöm Magyar származásuk és vannak rokonjaim Pesten. És magam tanult vagyok a magyar írásban és olvasásban. Új hogy sajnos nem írok olyan jól sem gyorsan, meg lassan olvasom. De nagyon szívesen beszélgetnék mindenkivel itt. Szeretek meg ismerkedni új emberekkel. Fiú Avi-m van mert jobban szeretem, és a fiú Avi-t ugyan úgy lehet nőnek öltöztetni blaugh Van egy cicám: Hiro a neve. Imádom öt. Itt egy kép ö róla. És kép én rólam. Üdv nálunk smile Akkor "kortársak" vagyunk. Jók a fotók és nagyon édes Hiro, jól ellustálkodik biggrin Valamiért érdekesnek tartom, amikor külföldön felnőtt/élő magyarokról hallok, biztos jó lehet ott. 3nodding Angol és német nekem is megy (bár inkább az angol). Annak idején itt Gaián egy svéd Gaiás ismerőssel beszélgettünk (én és a testvérem, Xanvie). Főleg angolul beszéltünk, de 1-2 svéd kifejezést is megtanultam, ő meg már mindig sziával köszön ránk smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2014 1:44 am
Üdv mindenki! Nevem:......... Becenevek gaia-n: Hero (az emberek általában nem szívesen írják azt ki hozzá, hogy "Forgettable") Életkor: 18 Hobbik: -olvasás (főleg történelem témájú könyveket bújok emotion_kirakira ) -séta (általában a kutyával, de néha viszont a barátnőmmel) -PC játékok -animék -Időtöltés a kedvesemmel (akit itt ismertem meg 3nodding ) -ammm.....biztos, hogy nem a Facebook-on lógás
Azt hiszem ennyi elég is elsőre. Alig várom, hogy mindenkit megismerjek. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 08, 2014 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 08, 2014 12:23 pm
Forgettable_Hero Üdv mindenki! Nevem:......... Becenevek gaia-n: Hero (az emberek általában nem szívesen írják azt ki hozzá, hogy "Forgettable") Életkor: 18 Hobbik: -olvasás (főleg történelem témájú könyveket bújok emotion_kirakira ) -séta (általában a kutyával, de néha viszont a barátnőmmel) -PC játékok -animék -Időtöltés a kedvesemmel (akit itt ismertem meg 3nodding ) -ammm.....biztos, hogy nem a Facebook-on lógás
Azt hiszem ennyi elég is elsőre. Alig várom, hogy mindenkit megismerjek. biggrin Üdvözöllek szerény kis társaságunkban! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2014 9:32 am
Hello! Egy, immáron 17 éve Debrecenben éldegélő leányzó vagyok. Legfőbb jellemzőm, hogy kicsit kisebb vagyok az aprónál, és függőlegesen sem vagyok éppen hosszadalmas.. bár ez neten keresztül nemigen számít sweatdrop GAIA korom ne tévesszen meg senkit, most kezdtem csak el aktívkodni. Remélem eltársalgunk majd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2014 9:36 am
Üdv itt nálunk és légy üdvözölve! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2014 12:11 pm
nuuko Hello! Egy, immáron 17 éve Debrecenben éldegélő leányzó vagyok. Legfőbb jellemzőm, hogy kicsit kisebb vagyok az aprónál, és függőlegesen sem vagyok éppen hosszadalmas.. bár ez neten keresztül nemigen számít sweatdrop GAIA korom ne tévesszen meg senkit, most kezdtem csak el aktívkodni. Remélem eltársalgunk majd whee A profilodon látom az imperial logo-t szóval rossz ember nem lehetsz...üdv itt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2014 1:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2014 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 2:01 am
Sziasztok . Most már én is bemutatom magam.Teljes nevem Bachta Dominika. Lassan 20 éves leszek május 5.én smile Nógrád megyébe Borsosberénybe élek .Nagyon szeretek rajzolni , festeni, varrni ,bulizni ,inni lol cool biggrin biggrin Budapestre járok suliba divattervezőnek tanulok smile Fuhh hirtelen ennyi jutott eszembe ,( sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:07 pm
Renono Sziasztok . Most már én is bemutatom magam.Teljes nevem Bachta Dominika. Lassan 20 éves leszek május 5.én smile Nógrád megyébe Borsosberénybe élek .Nagyon szeretek rajzolni , festeni, varrni ,bulizni ,inni lol cool biggrin biggrin Budapestre járok suliba divattervezőnek tanulok smile Fuhh hirtelen ennyi jutott eszembe ,( sweatdrop Már itt vagy egy ideje, de azért üdvözöllek itt 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 1:44 pm