|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 07, 2014 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 08, 2014 6:19 am
Hello mindenki!!! Agárdi 17 éves srác vagyok (agárd a velencei-tó partján van xd ) minden nap fenn leszek (ha tudok) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 08, 2014 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 11, 2014 1:44 pm
xxXRedCometXxx Hello mindenki!!! Agárdi 17 éves srác vagyok (agárd a velencei-tó partján van xd ) minden nap fenn leszek (ha tudok) xp Üdv nálunk smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 13, 2014 6:51 am
xxXRedCometXxx Hello mindenki!!! Agárdi 17 éves srác vagyok (agárd a velencei-tó partján van xd ) minden nap fenn leszek (ha tudok) xp Herzlich willkommen, kedves barátom, kerülj beljebb kissé romos, félig-meddig elhagyatott tornyunkba! Vagy mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 13, 2014 11:45 am
DemiMurgos xxXRedCometXxx Hello mindenki!!! Agárdi 17 éves srác vagyok (agárd a velencei-tó partján van xd ) minden nap fenn leszek (ha tudok) xp Herzlich willkommen, kedves barátom, kerülj beljebb kissé romos, félig-meddig elhagyatott tornyunkba! Vagy mi. Inkább, egy eldugott pince helység, aminek lejárata fölé valaki ezt írta barna "anyaggal": Omnem dimittite spem, o vos intrantes!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 13, 2014 1:38 pm
Malreni DemiMurgos xxXRedCometXxx Hello mindenki!!! Agárdi 17 éves srác vagyok (agárd a velencei-tó partján van xd ) minden nap fenn leszek (ha tudok) xp Herzlich willkommen, kedves barátom, kerülj beljebb kissé romos, félig-meddig elhagyatott tornyunkba! Vagy mi. Inkább, egy eldugott pince helység, aminek lejárata fölé valaki ezt írta barna "anyaggal": Omnem dimittite spem, o vos intrantes!"Oder schlimmer - sie könnten widerkehren! Verändert widerkehren... Ein... "Anderer" sein... Willkommen zurück im Dunklen Turm!" Alkossunk horror-realmet, oh yeah.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 06, 2014 4:01 am
Sziasztok, Claudia a nevem, 25 éves vagyok. Svédországban nőttem föl de mind a két sülöm Magyar származásuk és vannak rokonjaim Pesten. És magam tanult vagyok a magyar írásban és olvasásban. Új hogy sajnos nem írok olyan jól sem gyorsan, meg lassan olvasom. De nagyon szívesen beszélgetnék mindenkivel itt. Szeretek meg ismerkedni új emberekkel. Fiú Avi-m van mert jobban szeretem, és a fiú Avi-t ugyan úgy lehet nőnek öltöztetni blaugh Van egy cicám: Hiro a neve. Imádom öt. Itt egy kép ö róla. És kép én rólam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 06, 2014 4:28 am
Üdv itt! Ha ismerkedni szeretnél akkor szerintem a legjobb helyre jöttél! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 06, 2014 7:34 am
Üdv itt! Nagyon cuki a cicád! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 06, 2014 11:45 am
Üdv itt! És cuki a macsekod. smile Anno volt több éve egy szomszéd macska itt, aki hasonlóan vörös cirmos volt és a neve Félix volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 08, 2014 12:37 am
Hiro Minosh Sziasztok, Claudia a nevem, 25 éves vagyok. Svédországban nőttem föl de mind a két sülöm Magyar származásuk és vannak rokonjaim Pesten. És magam tanult vagyok a magyar írásban és olvasásban. Új hogy sajnos nem írok olyan jól sem gyorsan, meg lassan olvasom. De nagyon szívesen beszélgetnék mindenkivel itt. Szeretek meg ismerkedni új emberekkel. Fiú Avi-m van mert jobban szeretem, és a fiú Avi-t ugyan úgy lehet nőnek öltöztetni blaugh Van egy cicám: Hiro a neve. Imádom öt. Itt egy kép ö róla. És kép én rólam. Välkommen! biggrin A legjobb helyen jársz, ha barátkozni akarsz. :3 Engem már a "Svédországgal" megvettél, a cica pedig nagyon cuki! X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 08, 2014 1:58 pm
Köszi. Imádom a cicákat. Lenne több, de sajnos nem olyan nagy a lakásom úgy hogy. Neked van valami állatod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 08, 2014 2:02 pm
Heh, köszönöm. Majd meg próbálom meg nézni a többi forum oldalakat hogy mi van még itt a Guildben. Voltál talán Svédországban vagy ismersz valakit aki itt lakik? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 09, 2014 1:16 am
Hiro Minosh Köszi. Imádom a cicákat. Lenne több, de sajnos nem olyan nagy a lakásom úgy hogy. Neked van valami állatod? Én is szeretem a macskákat, egyik kedvenc állatom. wink Saját macsek és egyéb háziállatom nincs, de néhány szomszéd macsek és kutya van. Ha még írnál az ügyben, akkor kérlek levélben folytatva, ne off-oljunk itt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|