Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:08 pm
no to ja przylazlam zaglosowac na kota bo tak kazali w radiu maryja. a powaznie to jeżeli bym miala wybierac kto ma być modem(na szczescie nie ja to czynic będę a omega) wybrałabym lave lub whiskasa. Sa odpowiedzialni, lubiani , maja łeb na karku. Zaglosowalam na kota, bo pierwszy był w kolejnosci. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:11 pm
co do reszty to: Rin_Youkai - nie znam Mirabell i Driada - z tego co pamietam to byli jacys tacy niewyrazni. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:34 am
Baranina co do reszty to: Rin_Youkai - nie znam Mirabell i Driada - z tego co pamietam to byli jacys tacy niewyrazni. whee a Night_Lady pamietasz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:59 am
Driadaa Baranina co do reszty to: Rin_Youkai - nie znam Mirabell i Driada - z tego co pamietam to byli jacys tacy niewyrazni. whee a Night_Lady pamietasz...?tak, napisalam ze malo wyrazna byla. zadko bywala, a jak bywala to bywala zdolowana - podobnie jak ja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 3:58 am
Ankieta wygasla (byla ustawiona na 7 dni), wiec z wynikami mozecie zapoznac sie powyzej. Najwieksza ilosc glosow uzbieral Revcat i to on zostanie nowym moderatorem.
Topik nie bedzie zamkniety, wiec nadal mozecie w nim rozmawiac o wynikach i ewentualnych kolejnych mianowaniach na moderatora (aczkolwiek chyba w najblizszym czasie ich nie przewidujemy). Pozniej topik zostanie przesuniety do dzialu subforum "Informacje i Pomoc" jako archiwalny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 6:35 am
drugie miejsce- jestem pod wrażeniem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 7:35 am
Omega Sun Ankieta wygasla (byla ustawiona na 7 dni), wiec z wynikami mozecie zapoznac sie powyzej. Najwieksza ilosc glosow uzbieral Revcat i to on zostanie nowym moderatorem. Hip hip. Huraaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 7:36 am
Lavagetas_heqetai drugie miejsce- jestem pod wrażeniem ;D lava. - lubio cie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 8:20 am
Baranina Lavagetas_heqetai drugie miejsce- jestem pod wrażeniem ;D lava. - lubio cie xp to wzruszenie ściska w dołku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:49 am
Gratulacje dla Revcata smile
miło było zmierzyć się z wami w tej bitwie smile dziękuje Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Mirabell
była to równa oraz bardzo ekscytująca walka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:08 am
Driadaa Gratulacje dla Revcata smile
miło było zmierzyć się z wami w tej bitwie smile dziękuje Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Mirabell
była to równa oraz bardzo ekscytująca walka smile
to było ekscytujące?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:32 am
Lavagetas_heqetai drugie miejsce- jestem pod wrażeniem ;D czyli w razie dodatkowego zapotrzebowania na moderatorow jestes nastepny w kolejce do mianowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:34 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai drugie miejsce- jestem pod wrażeniem ;D czyli w razie dodatkowego zapotrzebowania na moderatorow jestes nastepny w kolejce do mianowania łiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 2:11 pm
Sztab wyborczy przyjmuje gratulacje od wtorku, po świętach, między 9 a 17.
Partyzanci górą.
Niedługo ustanowimy POGG naszą kolonią...
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |