|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:24 am
Lina-san kairek Lina-san Kolezanke moze namowie na prowadzenie xD o mnie mowa, tak razz ? 4laugh *macha radosnie ogonem* czyli o mnie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:34 am
Niu ! whee
*siada i patrzy sie z nadzieja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:37 am
Lina-san Niu ! whee *siada i patrzy sie z nadzieja* czy ja wiem? z moją cierpliwością pomżecie w wielkich męczarniachxDDD ale można spróbować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:38 am
kairek Lina-san Niu ! whee *siada i patrzy sie z nadzieja* czy ja wiem? z moją cierpliwością pomżecie w wielkich męczarniachxDDD ale można spróbować. *macha ogonem gdy mowi wielkie meczarnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:48 am
Lina-san kairek Lina-san Niu ! whee *siada i patrzy sie z nadzieja* czy ja wiem? z moją cierpliwością pomżecie w wielkich męczarniachxDDD ale można spróbować. *macha ogonem gdy mowi wielkie meczarnie* lol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:57 am
= to ja tez sprobuje ninja =
Imie: Rin Rasa: wysoki elf Profesja: kleryk Ekwipunek :# biały habit ze złotym pasem – pod spodem lekki pancerz skórzany # dwie sakiewki przy pasie z ziołami i monetami # sztylet schowany przy łydce # kilka zwoi magicznych # długi magiczny bicz - który służy częściej za coś do przytrzymania niż narzędzie przemocy # proszek tworzący zasłone dymną # wygodne obuwie # złoty diadem i pierścionek w kształcie węża = jak cos nie tak to krzyczcie, bo ja sie na tym tak dobrze nie znam ninja =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 9:59 am
...Widzę, że coś się zaczyna dziać... ...Aha - ja tamtą postać zrobiłem trochę jako taki przykład. ...Nie wiem na ile bym nią grał - jak coś to napiszę to wszysztko raz jeszcze jakoś tak po ludzku i składnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 10:56 am
Mam tylko nadzieje, ze MG bedzie panowal nad wszystkim i spisze sobie kto kim jest i jaki ma equip, zeby potem nie bylo jakis niedomowien. I potraktuje to powaznie, bez zadnych "hi hi hi"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:19 am
w co gramy i jakie są zasady?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:06 pm
Delein the Wildest Mam tylko nadzieje, ze MG bedzie panowal nad wszystkim i spisze sobie kto kim jest i jaki ma equip, zeby potem nie bylo jakis niedomowien. I potraktuje to powaznie, bez zadnych "hi hi hi"... wiesz.. spore wymagania, ja lubie "hihihi" na sesjach graczy bo to ma być zabawa... może wolisz zaprezentować jak się prowadzi ;P? Autark w co gramy i jakie są zasady? ja nie ukrywam, jestem DD-kowa dziewczynka. proponuje luźny świat fantazy. kostki - rzucacie czym powiem, myśle że każdy ma chociaż jeden zestaw. k%, k20, k6, k4 i k2 - ja ustalam które liczby gwarantują sukces, niekoniecznie muszą być to te najwyższe. pewnie będe uciekać od żutów - w internetowych rpgach strasznie spowalniają, część będe żucać za was... cuż.. jakieś życzenia co do przygody?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy rolled 1 20-sided dice:
13
Total: 13 (1-20)
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:24 pm
no do rzucania jest ten automat.. conie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:29 pm
...A ja się trochę zaczynam bać... sweatdrop ...Znaczy się...chodzi mi o to, że wydaje mi się, iż powinniśmy się skupić na budowaniu klimatu i ciekawym opowiadaniu, a nie systemowych pierdołach... ...A nasz przyszły MG póki co raczy nas zwrotami a'la "cuż i żuty", co przecież jest...zgoła fantazy? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:46 pm
kairek Delein the Wildest Mam tylko nadzieje, ze MG bedzie panowal nad wszystkim i spisze sobie kto kim jest i jaki ma equip, zeby potem nie bylo jakis niedomowien. I potraktuje to powaznie, bez zadnych "hi hi hi"... wiesz.. spore wymagania, ja lubie "hihihi" na sesjach graczy bo to ma być zabawa... może wolisz zaprezentować jak się prowadzi ;P? Autark w co gramy i jakie są zasady? ja nie ukrywam, jestem DD-kowa dziewczynka. proponuje luźny świat fantazy. kostki - rzucacie czym powiem, myśle że każdy ma chociaż jeden zestaw. k%, k20, k6, k4 i k2 - ja ustalam które liczby gwarantują sukces, niekoniecznie muszą być to te najwyższe. pewnie będe uciekać od żutów - w internetowych rpgach strasznie spowalniają, część będe żucać za was... cuż.. jakieś życzenia co do przygody? ja nie umiem grać w narracyjne systemy przez neta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:08 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja się trochę zaczynam bać... sweatdrop ...Znaczy się...chodzi mi o to, że wydaje mi się, iż powinniśmy się skupić na budowaniu klimatu i ciekawym opowiadaniu, a nie systemowych pierdołach... ...A nasz przyszły MG póki co raczy nas zwrotami a'la "cuż i żuty", co przecież jest...zgoła fantazy? rolleyes Jesli piejesz do bledow ortograficznych to wyobraz se ze ktos moze byc dyslektykiem. Na sesjach Kairki zwykle jest malo rzutów kostkami - i jesli sie jakis zdarzy to bedzie rzucac za nas by po prostu nie wybierac ofiary na widzi mi się (potem sie gracze wsciekaja ze a tego to lubi a tamtego nie) Jesli prowadzisz lepiej to moze sam poprowadz Sesje jak taki madry jestes I BYKUW ORTOGRAFICZNYH nie robisz (bo to tak bardzo niby w sesji przeszkadza no po prostu grac nie mozna!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|