Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Zagrajmy w RPG!! ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 19 20 21 22 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kairek

8,550 Points
  • Sausage Fest 200
  • Hygienic 200
  • Nudist Colony 200
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 5:24 am

Lina-san
kairek
Lina-san
Kolezanke moze namowie na prowadzenie xD

o mnie mowa, tak razz ?
4laugh *macha radosnie ogonem*

czyli o mnie XP
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 5:34 am

Niu ! whee

*siada i patrzy sie z nadzieja*

xxEvil-Alicexx

kairek

8,550 Points
  • Sausage Fest 200
  • Hygienic 200
  • Nudist Colony 200
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 5:37 am

Lina-san
Niu ! whee

czy ja wiem? z moją cierpliwością pomżecie w wielkich męczarniachxDDD ale można spróbować.
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 5:38 am

kairek
Lina-san
Niu ! whee

czy ja wiem? z moją cierpliwością pomżecie w wielkich męczarniachxDDD ale można spróbować.

*macha ogonem gdy mowi wielkie meczarnie*

xxEvil-Alicexx

kairek

8,550 Points
  • Sausage Fest 200
  • Hygienic 200
  • Nudist Colony 200
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 5:48 am

Lina-san
kairek
Lina-san
Niu ! whee

*macha ogonem gdy mowi wielkie meczarnie*

lol?
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 8:57 am

= to ja tez sprobuje ninja =

Imie: Rin
Rasa: wysoki elf
Profesja: kleryk

Ekwipunek :
# biały habit ze złotym pasem – pod spodem lekki pancerz skórzany
# dwie sakiewki przy pasie z ziołami i monetami
# sztylet schowany przy łydce
# kilka zwoi magicznych
# długi magiczny bicz - który służy częściej za coś do przytrzymania niż narzędzie przemocy
# proszek tworzący zasłone dymną
# wygodne obuwie
# złoty diadem i pierścionek w kształcie węża

= jak cos nie tak to krzyczcie, bo ja sie na tym tak dobrze nie znam ninja =

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Sep 14, 2006 9:59 am

...Widzę, że coś się zaczyna dziać...
...Aha - ja tamtą postać zrobiłem trochę jako taki przykład.
...Nie wiem na ile bym nią grał - jak coś to napiszę to wszysztko raz jeszcze jakoś tak po ludzku i składnie.
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 10:56 am

Mam tylko nadzieje, ze MG bedzie panowal nad wszystkim i spisze sobie kto kim jest i jaki ma equip, zeby potem nie bylo jakis niedomowien. I potraktuje to powaznie, bez zadnych "hi hi hi"...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Autark

PostPosted: Thu Sep 14, 2006 11:19 am

w co gramy i jakie są zasady?
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 12:06 pm

Delein the Wildest
Mam tylko nadzieje, ze MG bedzie panowal nad wszystkim i spisze sobie kto kim jest i jaki ma equip, zeby potem nie bylo jakis niedomowien. I potraktuje to powaznie, bez zadnych "hi hi hi"...

wiesz.. spore wymagania, ja lubie "hihihi" na sesjach graczy bo to ma być zabawa... może wolisz zaprezentować jak się prowadzi ;P?

Autark

ja nie ukrywam, jestem DD-kowa dziewczynka. proponuje luźny świat fantazy. kostki - rzucacie czym powiem, myśle że każdy ma chociaż jeden zestaw. k%, k20, k6, k4 i k2 - ja ustalam które liczby gwarantują sukces, niekoniecznie muszą być to te najwyższe. pewnie będe uciekać od żutów - w internetowych rpgach strasznie spowalniają, część będe żucać za was... cuż.. jakieś życzenia co do przygody?

kairek

8,550 Points
  • Sausage Fest 200
  • Hygienic 200
  • Nudist Colony 200
opcy rolled 1 20-sided dice: 13 Total: 13 (1-20)

opcy

PostPosted: Thu Sep 14, 2006 12:24 pm

no do rzucania jest ten automat.. conie...
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 1:29 pm

...A ja się trochę zaczynam bać... sweatdrop
...Znaczy się...chodzi mi o to, że wydaje mi się, iż powinniśmy się skupić na budowaniu klimatu i ciekawym opowiadaniu, a nie systemowych pierdołach...
...A nasz przyszły MG póki co raczy nas zwrotami a'la "cuż i żuty", co przecież jest...zgoła fantazy? rolleyes

RUFUS.ABBYSINIAN

Autark

PostPosted: Thu Sep 14, 2006 1:46 pm

kairek
Delein the Wildest

wiesz.. spore wymagania, ja lubie "hihihi" na sesjach graczy bo to ma być zabawa... może wolisz zaprezentować jak się prowadzi ;P?

Autark

ja nie ukrywam, jestem DD-kowa dziewczynka. proponuje luźny świat fantazy. kostki - rzucacie czym powiem, myśle że każdy ma chociaż jeden zestaw. k%, k20, k6, k4 i k2 - ja ustalam które liczby gwarantują sukces, niekoniecznie muszą być to te najwyższe. pewnie będe uciekać od żutów - w internetowych rpgach strasznie spowalniają, część będe żucać za was... cuż.. jakieś życzenia co do przygody?

ja nie umiem grać w narracyjne systemy przez neta
PostPosted: Thu Sep 14, 2006 2:08 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
...A ja się trochę zaczynam bać... sweatdrop
...Znaczy się...chodzi mi o to, że wydaje mi się, iż powinniśmy się skupić na budowaniu klimatu i ciekawym opowiadaniu, a nie systemowych pierdołach...
...A nasz przyszły MG póki co raczy nas zwrotami a'la "cuż i żuty", co przecież jest...zgoła fantazy? rolleyes

Jesli piejesz do bledow ortograficznych to wyobraz se ze ktos moze byc dyslektykiem. Na sesjach Kairki zwykle jest malo rzutów kostkami - i jesli sie jakis zdarzy to bedzie rzucac za nas by po prostu nie wybierac ofiary na widzi mi się (potem sie gracze wsciekaja ze a tego to lubi a tamtego nie)

Jesli prowadzisz lepiej to moze sam poprowadz Sesje jak taki madry jestes I BYKUW ORTOGRAFICZNYH nie robisz (bo to tak bardzo niby w sesji przeszkadza no po prostu grac nie mozna!)

xxEvil-Alicexx

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 19 20 21 22 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas