|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:27 pm
Bardzo fajne sa te argumenty za dniem kobiet - podobaja mi sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:18 am
Kawal miesiaca: "Wszedl facet do windy a tam schody."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:49 am
Przychodzi do doktora baba ze studentem w dupie.. a doktor do niej: -widze ze pani z dziekanatu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:15 am
opcy Przychodzi do doktora baba ze studentem w dupie.. a doktor do niej: -widze ze pani z dziekanatu...... oooo tak... kocham ten dowcip o pani z dziekanatu... jest taki prawdziwy sweatdrop blaugh a tera koelj na coś o żydach: stoi SSman na przystanku obok niego staje żydek żydek pociąga kilka razy nosem w okolicy skórzanego płaszcza SSmana i mówi: - Cyklon B? na co SSman spogląda na niego z pogardą i odpowiada: - NEIN! Cyklon cacy... Jude BE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:40 am
Kukus opcy Przychodzi do doktora baba ze studentem w dupie.. a doktor do niej: -widze ze pani z dziekanatu...... oooo tak... kocham ten dowcip o pani z dziekanatu... jest taki prawdziwy sweatdrop blaugh a tera koelj na coś o żydach: stoi SSman na przystanku obok niego staje żydek żydek pociąga kilka razy nosem w okolicy skórzanego płaszcza SSmana i mówi: - Cyklon B? na co SSman spogląda na niego z pogardą i odpowiada: - NEIN! Cyklon cacy... Jude BE to twoje juz gdzeis tu bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:41 am
Jasiu do taty na ulicy: -Tata ten pan sie ciebie kłania -Nie ciebie tylko tobie -Mi?? -Nie mi tylko mnie -No przeciez mowie ze ciebie sweatdrop xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:19 am
Wszystkie silniki samolotu padly, jeden nawet juz wylecial w powietrze. Wtedy to odzywa sie hostessa do pasazerow: -Czy maja panstwo przy sobie paszporty? Odpowiada twierdzacy pomruk. -W takim razie prosze je zwinac w rulonik i wsadzic sobie w dupe, by moc po wypadku rozpoznac zwloki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 6:09 am
Róznica miedzy prostytutka nimfomanka a blondyką: Podczas stosunku: Prostysutka mówi: Skończyłes jóż??? Ninfomanka mówi: Co, jóż skończyłes??? Blondynka myśli: Taaak beżowy, chyba pomaluje sufit na beżowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 6:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:07 am
Wiecie... Duzo smiesznych rzeczy juz widzialam, ale dobil mnie wodok w wiadomosciach wieczornych niedawno widok strajkujacego polityka... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:12 am
Zajac przychodzi do niedzwiedzia i mowi : - moge u ciebie zamieszkac. - no.... no w sumie mozesz.... Nastepnego dnia zajac mowi niedzwiedziowi: - Sluchaj stary, ja ide dzis na impreze i pewnie sie upije, wiec jak wroce to bede gadac glupoty, wiec mnie nie bij... NO... dobra - mruknal misiek. Nastepnego ranka zajac sie budzi ze sliwa, zlamana reka i zmiazdzona noga. Kustyka do miska. - Misiek, prosilem cie! - Jak powiedziales, ze moja zona bzyka sie z lisem.... wytrzymalem.... jak powiedziales, ze moja matka to ***** (ocenzurowano) to... wytrzymalem, ale jak zrobiles gowno na srodku, wbiles w nie wykalaczki i powiedziales, ze jezyk spi z nami to niewytrzymalem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:37 am
alexvandom Zajac przychodzi do niedzwiedzia i mowi : - moge u ciebie zamieszkac. - no.... no w sumie mozesz.... Nastepnego dnia zajac mowi niedzwiedziowi: - Sluchaj stary, ja ide dzis na impreze i pewnie sie upije, wiec jak wroce to bede gadac glupoty, wiec mnie nie bij... NO... dobra - mruknal misiek. Nastepnego ranka zajac sie budzi ze sliwa, zlamana reka i zmiazdzona noga. Kustyka do miska. - Misiek, prosilem cie! - Jak powiedziales, ze moja zona bzyka sie z lisem.... wytrzymalem.... jak powiedziales, ze moja matka to ***** (ocenzurowano) to... wytrzymalem, ale jak zrobiles gowno na srodku, wbiles w nie wykalaczki i powiedziales, ze jezyk spi z nami to niewytrzymalem! hahahah dobre dobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:04 am
Tatus Jasia siedzi w wannie i sie masturbuje. Nagle do lazienki wchodzi Jasiu i zszokowany pyta rodziciela: -Tatusiu, co ty robisz? -A, no bawie sie z misiem. -wykretnie odpowiedzial ojciec. Dla Jasia to wystarczylo i sobie poszedl. Po chwili w calym domu slychac bylo placzliwy wrzask malego Jasia. Ojciec szybko wyskoczyl z wanny, szybko zawinal sobie recznik wokol bioder i w te pedy pobiegl do pokoju syna. -Co sie stalo Jasiu?! -No bo... Bawilem sie z misiem, ale on mnie poplul to mu glowe odgryzlem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|