|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:50 am
Vykk Vasp Szczerze mowiac to nie jestem zbyt na czasie, bo nie odpowiada mi wspolczesna muzyka. xp Za to uwielbam sluchac Led Zeppelin, Hendrixa, czasem Janis Joplin albo Boba Marleya, zdarza mi sie Metallice (wylaczajac St. Anger). I chyba jedyny dzialajacy wspolczesnie zespol ktory naprawde podziwiam i wrecz ubostwiam, czyli THE MARS VOLTA! Moze ktos slyszal? A jak nie to goraco polecam whee ze wszystkim mialem przyjemnosc akurat poza tym ostatnim blaugh ...poszukam i jakby co to dam znac blaugh szukaj, szukaj! whee 1 marca pojawil sie ich najnowszy album -> "Frances The Mute" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:52 am
Gdybysmy postanwowily zrobic spontana i isc na oaze to jutro bysmy byly na wycieczce :p wstep kjest po 25 w mega ;] tylko kurde kijowo ze w niedziele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 7:51 am
Eredin Gdybysmy postanwowily zrobic spontana i isc na oaze to jutro bysmy byly na wycieczce :p wstep kjest po 25 w mega ;] tylko kurde kijowo ze w niedziele w tą niedziele neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 7:55 am
YumiTao Eredin Gdybysmy postanwowily zrobic spontana i isc na oaze to jutro bysmy byly na wycieczce :p wstep kjest po 25 w mega ;] tylko kurde kijowo ze w niedziele w tą niedziele neutral w niedziele 19 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:23 pm
jako ze topic polecial na dolto sie troche pochwale czego slucham ostatnio Cynic - [Portal Demo] Aghora - [Aghora] Gordian Knot - [Gordian Knot] Spastic Ink - [Ink Complete] Spatic ink - [Ink Compatible] ogolnie dostalem ostatnio od kumpla duzo tzw progresywnego metalu....
a i dorwalem jeszcze dwa koncery Bjork.... dobra to sie naprodukowalem narazie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:48 pm
A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:30 am
PointZer0 A ja się natknąłem na kapelę " SR-71 " , i po wysłuchaniu " Right Now " i Goodbye " zaczynam ściągac wszystkie ich kawałki xd "Right now " jezt zajefajowe...niemoglem sie tego nasluchac przez dluzszy czas...zwalszcza ze mialem do tego teledysk z Love Hina'y xd to dopiero Hardcore xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|