Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 02, 2005 9:23 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon May 02, 2005 9:42 am

ja tam wole jak moj chlopak patrzy na inne przy mnie, czasem nawet rozmawiamy ktora mu sie podoba:] wazne ze mam go przy sobie a na inne tylko patrzy blaugh wkurzalo mnie jak robil to po kryjomu(i tak widzialam stressed )

Szara

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 02, 2005 9:44 am

Szara
ja tam wole jak moj chlopak patrzy na inne przy mnie, czasem nawet rozmawiamy ktora mu sie podoba:] wazne ze mam go przy sobie a na inne tylko patrzy blaugh wkurzalo mnie jak robil to po kryjomu(i tak widzialam stressed )

ty lepiej potwierdz trada ... bo dzis dzien dobroci dla kobiet mam ...
PostPosted: Mon May 02, 2005 10:02 am

Addik
Szara

ty lepiej potwierdz trada ... bo dzis dzien dobroci dla kobiet mam ...

co mam potwierdzic? biggrin

Szara

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 02, 2005 10:05 am

ugury przy twojej postaci pokazaly sie takie smieszne strzalki ... to klikni na nie .... a jak nie ma to zajrzy do banku w gambino ... i klikni na drooga ikone .
PostPosted: Mon May 02, 2005 10:39 am

Szara
no w sumie tez fakt zeby robił to przy tobie, choc ja ze swoim tez czasem o tym gadam, ale dziś chyba mam jakiś zrąbany humor ide sie powiesic

Night_Lady

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 02, 2005 10:46 am

Night_Lady
Szara
no w sumie tez fakt zeby robił to przy tobie, choc ja ze swoim tez czasem o tym gadam, ale dziś chyba mam jakiś zrąbany humor ide sie powiesic
a ty xczemu prezentu nie wlozylas question {ps .. mnie jush nie ma }
PostPosted: Mon May 02, 2005 11:27 am

Addik
ugury przy twojej postaci pokazaly sie takie smieszne strzalki ... to klikni na nie .... a jak nie ma to zajrzy do banku w gambino ... i klikni na drooga ikone .

ok dzieki:] przepraszam ze to tyle czasu trwao ale nie wiedzialam jak to zrobic... i co za taki prezent(?) chcesz?

Szara

Szara

PostPosted: Mon May 02, 2005 11:30 am

Night_Lady
Szara

no cos Ty!! nie idz sie wieszac przez faceta! zrabany humor? to tak jak ja... ale wieszac sie nie zamierzam... sad a porzadnie wyplakac crying
PostPosted: Mon May 02, 2005 11:32 am

a ja się zaczynam ubierać na czarno whee heart

Kimagure-chan

PointZer0

PostPosted: Mon May 02, 2005 11:41 am

PostPosted: Mon May 02, 2005 11:46 am

Kitty ShadowCat
a ja się zaczynam ubierać na czarno whee heart
Ja tez mam beznadziejny humor i to przez tych samych facetow co Night_Lady. Chyba sie przerzuce na dziewczyny jak tak dalej pojdzie. xp

Ann_Miho

Gosza

PostPosted: Mon May 02, 2005 11:52 am

mhmhm na czarno jak na zalobe xp
PostPosted: Mon May 02, 2005 11:56 am

Kimagure-chan

Szara

PostPosted: Mon May 02, 2005 11:56 am

ja uwielbiam czarny:] ale teraz nosze go...wlasnie ze wzgledu na zalobe... crying
Ann-na dziewczyny? zrob sobie przerwe poprostu blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games