|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:19 pm
A ja mam pytanko, i jak ktos wie, to prosze o odpowiedz na priva. Jak tu mozna wrzucic swoje rysunki, bo sie dowiedzialam od kolegi ze istnieje taka mozliwosc, i gdzie to mozna zrobic. Jesli ktos wie to prosilabym o odpowiedz. z gory dziex biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:14 pm
Vattghern A ja mam pytanko, i jak ktos wie, to prosze o odpowiedz na priva. Jak tu mozna wrzucic swoje rysunki, bo sie dowiedzialam od kolegi ze istnieje taka mozliwosc, i gdzie to mozna zrobic. Jesli ktos wie to prosilabym o odpowiedz. z gory dziex biggrin odsylam do dzialu naszego forum -> informacje i pomoc, w topiku FAQ znajdziesz odpowiedz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:00 am
Siemka Jestem tu nowy... LUDZIE !! POMÓŻCIE mi uzbierac na jakiś porządny łach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:13 am
Fiaczento Siemka Jestem tu nowy... LUDZIE !! POMÓŻCIE mi uzbierac na jakiś porządny łach mrgreen już masz piękny, taka ladna koszula... i te spodnie... ulala i ten teges...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:40 am
Hyh, tak, z nowymi userami to tak często jest, że razem z nimi pojawiaja się pytania wink
Ale mój problem to chyba jakiś niestandardowy, ale zapytam się, może akurat tutaj znajdę odpowiedź. A więc mam problem z... flashem (?). Niby najnowszy jest zainstalowany, cookiesy i te inne tez czyściłam, a jednak wciąż to samo: podczas próby odpalenia gry po długim ładowaniu pokazuje się napis "can't connect to a game server", a wchodząc do Towns mogę jedynie zwiedzić Train Station, nawet jak chcę wejśc do jakiegoś konkretnego osiedla... Tak jakby był jakis problem na drodze flash <-> inni użytkownicy, bo na innych stronach flashowe gry i animacje działaja bez problemu...
Może ktoś akurat tu wie o co cho? Bo będę musiała zacząć spamować, jeśli chce mój kapelusik wymarzony *pokes swoją sygnaturkę* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:42 am
a ja nie mam zadnego qtestu haha i nie bede miec -chyba
dajcie ludzie dobrej woli jakies goldy xD.
ahh- jak fajnie jest pisac tu po polsku wiedzac ze cie inni zrozumieja xD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 11:14 pm
loraas a ja nie mam zadnego qtestu haha i nie bede miec -chyba dajcie ludzie dobrej woli jakies goldy xD. ahh- jak fajnie jest pisac tu po polsku wiedzac ze cie inni zrozumieja xD. hejka! badz bambocha blaugh tu ludzie wiecej sepia forse niz w realu, a zeby cos wogole dostac to trzeba sie naprosic i to duzo. zrobili fajne zestawki podstawowe juz mozna sie jako tako ubrac, a nie chodzi w lachach beznadziejnych wogole Edit Omi: naucz sie czytac! pierwsze ostrzezenie. Za kolejne proby nabijania postow w topikach tematycznych bedzie ban bez ostrzezenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 5:47 am
My questno zajzyjcie tu Moze pobumpujcie lub dofinansujcie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 11:42 am
Witam jestem kolesiem z waszej gildi fram dopiero od 5 dni i nie umiem robic qlestow ani wish list choc czytalem wiele poradnikow omgi sun jesli ktos moze mi pomu niech sie zglosi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 2:17 pm
Może to pytanie trochę idiotyczne, i pewnie już się przewineło nie raz.
Jak zrobic bukiet z więcej jak jednego kwiatka ???
Na przykład : chcę zrobić bukiecik z trzech słoneczników. No mam trzy sztuki, ale jak jestem w Barton Flowershoppe, to proponuje mi jedno kwiatkowy bukiet za 100 goldów. I nie ma żadnej opcji, żeby zwiększyć ilość kwiatków w bukiecie.
PozdrawiaM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 2:53 pm
bukietow sa tylko dwa rodzaje: z 1 kwiatka i chyba ze 100... w kazdym razie jakiejs wiekszej liczby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 1:18 am
Borg Bardsson Może to pytanie trochę idiotyczne, i pewnie już się przewineło nie raz. Jak zrobic bukiet z więcej jak jednego kwiatka ??? Na przykład : chcę zrobić bukiecik z trzech słoneczników. No mam trzy sztuki, ale jak jestem w Barton Flowershoppe, to proponuje mi jedno kwiatkowy bukiet za 100 goldów. I nie ma żadnej opcji, żeby zwiększyć ilość kwiatków w bukiecie. PozdrawiaM slonecznik jest jedynym kwiatkiem z ktorego nie da sie robic bukietow (tylko z 1sztuki mozna). Z pozostalych kwiatkow mozna robic bukiety z wiekszej ilosci sztuk. Zajrzyj do topiku w dziale Informacje i Pomoc, tam jest wszystko wyjasnione.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|