|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:13 am
Addik a co z ty twoim gg question juz myslalam ze zapomniales blaugh mam ale nie daje numeru nieznajomym blaugh surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:18 am
Szara Addik a co z ty twoim gg question juz myslalam ze zapomniales blaugh mam ale nie daje numeru nieznajomym blaugh surprised yyy .... eek ja nieznajomy question eek przeca jush sie poznalisny .... *przyuuuuuull * ps. moje jest w podpisie wiec jak cosiq to sie zglos .. l stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:54 am
Addik Szara Addik a co z ty twoim gg question juz myslalam ze zapomniales blaugh mam ale nie daje numeru nieznajomym blaugh surprised yyy .... eek ja nieznajomy question eek przeca jush sie poznalisny .... *przyuuuuuull * ps. moje jest w podpisie wiec jak cosiq to sie zglos .. l stare juz widzialam ten numer: blaugh poznalismy sie? nic o Tobie nie wiem razz nawet ile masz lat... a prpos-ile? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:57 am
Szara Addik Szara Addik a co z ty twoim gg question juz myslalam ze zapomniales blaugh mam ale nie daje numeru nieznajomym blaugh surprised yyy .... eek ja nieznajomy question eek przeca jush sie poznalisny .... *przyuuuuuull * ps. moje jest w podpisie wiec jak cosiq to sie zglos .. l stare juz widzialam ten numer: blaugh poznalismy sie? nic o Tobie nie wiem razz nawet ile masz lat... a prpos-ile? smile 17 ... i 180 cm wzrostu ... zielone oczy ... krudkie ...[ wczoraj bylem u fryzjera ] ciemne wlosy .... czemu nie gadash na gloownym temacie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:31 am
Addik Szara Addik Szara Addik a co z ty twoim gg question juz myslalam ze zapomniales blaugh mam ale nie daje numeru nieznajomym blaugh surprised yyy .... eek ja nieznajomy question eek przeca jush sie poznalisny .... *przyuuuuuull * ps. moje jest w podpisie wiec jak cosiq to sie zglos .. l stare juz widzialam ten numer: blaugh poznalismy sie? nic o Tobie nie wiem razz nawet ile masz lat... a prpos-ile? smile 17 ... i 180 cm wzrostu ... zielone oczy ... krudkie ...[ wczoraj bylem u fryzjera ] ciemne wlosy .... czemu nie gadash na gloownym temacie question Zielone oczka i ciemne wloski heart ?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:47 am
no ...a co stare
i fotki rozdaje jak ktos da swoja i nr gg + mail wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:03 am
ja wygladam prawie jak moj avi blaugh tylko oczka inne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:06 am
Szara ja wygladam prawie jak moj avi blaugh tylko oczka inne 3nodding yyy .... gg nie dash to ewnie foty tym bardziej question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:10 am
Addik Szara ja wygladam prawie jak moj avi blaugh tylko oczka inne 3nodding yyy .... gg nie dash to ewnie foty tym bardziej question skad wiedziales?:] moj mezczyzna bardzo nie lubi jak daje fotki wiec niestety wink zreszta po co Ci moja fotka jak jest avi-tutaj tak wygladam:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:03 pm
Addik no ...a co stare i fotki rozdaje jak ktos da swoja i nr gg + mail wink Nic... po prostu lubie zielone oczy i ciemne wlosy.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:45 pm
on juz myslal ze bedziesz go blagala o fotke a Ty tak.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:51 pm
Szara on juz myslal ze bedziesz go blagala o fotke a Ty tak.. blaugh moje są w "babskim topicu" jak mnie złosiłyście do konkursu, to przynajmniej jakieś zdjęcia ponnyście mieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:42 am
dowiedziałęm się, ze jestem, niepewny siebie niewiemc zego chce, jestem cipa ? ... mam zła wryzure, zle zarazstam, ible ble ide sie powiesić za strune na strychu. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:03 am
Jestem nowy ahhh redface blaugh cos o sobie mam tu napisac. No wiec mieszkam w stolicy kulturalnej Europy (: jak to pieknie brzmi blaugh (czytaj Krakow) Do czerwca jestem jeszcze nastolatkiem wink Maniakalnie grywam na konsolach reszta jakos wyjdzie w praniu albo namaczaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:14 am
ja tez jestem nowiutka smile Jestem tu chyba od 4 czy 3 dni smile Zatem... Jestem z 1988 i urodzilam sie 18 maja. Interesuje sie konmi, manga, rysowaniem i gadaniem blaugh Niecierpie - telenowel.... a potem moze soc jeszcze dopisze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|