Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:35 am
Neilameane Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd ja tez prosze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:14 am
Ej, no to jak? Dasz linki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:02 am
ejze, nie badzcie takie nachalne, kobietki. jak bedzie chcial dac, to da. a kiedy i komu - to juz jego wybor... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:03 am
MissTao ejze, nie badzcie takie nachalne, kobietki. jak bedzie chcial dac, to da. a kiedy i komu - to juz jego wybor... wink przed chwilą wyszedł ode mnie "ojciec założyciel" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:18 am
alexvandom kingus alexvandom Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) Widać jej kawalek gaci!!!! xd to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd To chyba lekka przesada smile haha, kingus, wiedzialam, ze cie tu znajde hentaju jeden xp i skad ja wiedzialam, ze wyskoczysz z tymi majtkami.. blaugh a wracajac do yaoi i yuri, to wole chlopcow, ale konkretnie nie yaoi, tylko shounen-ai, zgadnijmy, kto mnie w to wciagnal domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:22 am
Z tymi majtkami to niezly HC ale teraz w japoni sa automaty z pluszowymi piersiami xd xd xd xd moze kopsnie ktos zetona (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:15 am
Kukus MissTao ejze, nie badzcie takie nachalne, kobietki. jak bedzie chcial dac, to da. a kiedy i komu - to juz jego wybor... wink przed chwilą wyszedł ode mnie "ojciec założyciel" blaugh chyba sie grzecznie bawiliscie?... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:58 am
MissTao Kukus MissTao ejze, nie badzcie takie nachalne, kobietki. jak bedzie chcial dac, to da. a kiedy i komu - to juz jego wybor... wink przed chwilą wyszedł ode mnie "ojciec założyciel" blaugh chyba sie grzecznie bawiliscie?... xd on się bawił komputerem... ja książką do angielskiego... więc chyba można powiedzieć, że było grzecznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:10 pm
Ryhol natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (: aaa! czemu tak malo widac xp ja chce wiecej! xp a tak przy okazji zdjec calujacych sie chlopcow link - uwaga nie dla homofobow! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:27 pm
kingus aaa! czemu tak malo widac xp ja chce wiecej! xp a tak przy okazji zdjec calujacych sie chlopcow link - uwaga nie dla homofobow! xp jestem jedynym homofobem... posada zajęta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:00 pm
Fea-ran alexvandom kingus alexvandom Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) Widać jej kawalek gaci!!!! xd to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd To chyba lekka przesada smile haha, kingus, wiedzialam, ze cie tu znajde hentaju jeden xp i skad ja wiedzialam, ze wyskoczysz z tymi majtkami.. blaugh a wracajac do yaoi i yuri, to wole chlopcow, ale konkretnie nie yaoi, tylko shounen-ai, zgadnijmy, kto mnie w to wciagnal domokun heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:30 am
kingus Ryhol natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (: aaa! czemu tak malo widac xp ja chce wiecej! xp a tak przy okazji zdjec calujacych sie chlopcow link - uwaga nie dla homofobow! xp o ja cie..... xd xd 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:55 am
Neilameane kingus Ryhol natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (: aaa! czemu tak malo widac xp ja chce wiecej! xp a tak przy okazji zdjec calujacych sie chlopcow link - uwaga nie dla homofobow! xp o ja cie..... xd xd 3nodding 3nodding co do zdjec kingusia ---> WRAUUUUU ~_^ m a co do Ryhola - no ale zescie sie pokazali chlopcy, widac jak cholera blaugh sweatdrop prosimy o wiecej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:07 am
FeaRan co do zdjec kingusia ---> WRAUUUUU ~_^ m a co do Ryhola - no ale zescie sie pokazali chlopcy, widac jak cholera prosimy o wiecej ^^ taaak! wiecej, wiecej! yaoi nigdy za duzo! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:35 am
kingus FeaRan co do zdjec kingusia ---> WRAUUUUU ~_^ m a co do Ryhola - no ale zescie sie pokazali chlopcy, widac jak cholera prosimy o wiecej ^^ taaak! wiecej, wiecej! yaoi nigdy za duzo! xp dzisiaj na infie dwie godziny ogladalas calujacych sie chlopcow, w domu pewnie robisz w tej chwili to samo, i jeszcze ci malo?! blaugh rozumiem, rozumiem.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|