Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

natrim

PostPosted: Thu May 05, 2005 11:35 am

Neilameane
Ryhol
a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp

Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd

ja tez prosze smile
PostPosted: Fri May 06, 2005 5:14 am

Ej, no to jak? Dasz linki ^^

Neilameane

MissTao
Crew

PostPosted: Fri May 06, 2005 8:02 am

ejze, nie badzcie takie nachalne, kobietki. jak bedzie chcial dac, to da. a kiedy i komu - to juz jego wybor... wink
PostPosted: Fri May 06, 2005 10:03 am

MissTao
ejze, nie badzcie takie nachalne, kobietki. jak bedzie chcial dac, to da. a kiedy i komu - to juz jego wybor... wink
przed chwilą wyszedł ode mnie "ojciec założyciel" blaugh

Kukus

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri May 06, 2005 10:18 am

alexvandom
kingus
alexvandom
Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja
Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop )

Widać jej kawalek gaci!!!! xd

to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd

To chyba lekka przesada smile
haha, kingus, wiedzialam, ze cie tu znajde hentaju jeden xp i skad ja wiedzialam, ze wyskoczysz z tymi majtkami.. blaugh a wracajac do yaoi i yuri, to wole chlopcow, ale konkretnie nie yaoi, tylko shounen-ai, zgadnijmy, kto mnie w to wciagnal domokun heart
PostPosted: Fri May 06, 2005 10:22 am

Z tymi majtkami to niezly HC ale teraz w japoni sa automaty z pluszowymi piersiami xd xd xd xd moze kopsnie ktos zetona (:

Ryhol

MissTao
Crew

PostPosted: Fri May 06, 2005 11:15 am

Kukus
MissTao

chyba sie grzecznie bawiliscie?... xd
PostPosted: Fri May 06, 2005 11:58 am

MissTao
Kukus
MissTao
chyba sie grzecznie bawiliscie?... xd
on się bawił komputerem... ja książką do angielskiego... więc chyba można powiedzieć, że było grzecznie

Kukus

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Fri May 06, 2005 12:10 pm

Ryhol
natrim
Ryhol
a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp

Calowales sie ze swoim kumplem eek

nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (:

aaa! czemu tak malo widac xp ja chce wiecej! xp
a tak przy okazji zdjec calujacych sie chlopcow link - uwaga nie dla homofobow! xp
PostPosted: Fri May 06, 2005 12:27 pm

kingus
a tak przy okazji zdjec calujacych sie chlopcow link - uwaga nie dla homofobow! xp
jestem jedynym homofobem... posada zajęta

Kukus

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri May 06, 2005 11:00 pm

Fea-ran
alexvandom
kingus
alexvandom
Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja
Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop )

Widać jej kawalek gaci!!!! xd

to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd

To chyba lekka przesada smile
haha, kingus, wiedzialam, ze cie tu znajde hentaju jeden xp i skad ja wiedzialam, ze wyskoczysz z tymi majtkami.. blaugh a wracajac do yaoi i yuri, to wole chlopcow, ale konkretnie nie yaoi, tylko shounen-ai, zgadnijmy, kto mnie w to wciagnal domokun heart

xd
PostPosted: Sat May 07, 2005 12:30 am

kingus
Ryhol
natrim
Ryhol

o ja cie..... xd xd 3nodding 3nodding

Neilameane

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat May 07, 2005 2:55 am

Neilameane
kingus
Ryhol
natrim
Ryhol

o ja cie..... xd xd 3nodding 3nodding
co do zdjec kingusia ---> WRAUUUUU ~_^ m
a co do Ryhola - no ale zescie sie pokazali chlopcy, widac jak cholera blaugh sweatdrop prosimy o wiecej ^^
PostPosted: Fri May 13, 2005 11:07 am

FeaRan
a co do Ryhola - no ale zescie sie pokazali chlopcy, widac jak cholera prosimy o wiecej ^^

taaak! wiecej, wiecej! yaoi nigdy za duzo! xp

kcdjvbgnjdkm

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri May 13, 2005 11:35 am

kingus
FeaRan
a co do Ryhola - no ale zescie sie pokazali chlopcy, widac jak cholera prosimy o wiecej ^^

taaak! wiecej, wiecej! yaoi nigdy za duzo! xp
dzisiaj na infie dwie godziny ogladalas calujacych sie chlopcow, w domu pewnie robisz w tej chwili to samo, i jeszcze ci malo?! blaugh rozumiem, rozumiem.. xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games