|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:55 am
Lavagetas_heqetai Lina-san A tym razem to wypali? >_> no ba cool mam nadzieje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:17 am
Lina-san Lavagetas_heqetai Lina-san A tym razem to wypali? >_> no ba cool mam nadzieje sweatdrop jak sie nikt nie wypnie na to tylkiem ;] Dalej zbieram graczy- na razie... 1 ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:44 am
Imie: Vesper Rasa: Drow Plec: Kobieta Klasa: Kaplanka - woj
- Sztylet zatkniety za pas. - Długi nóż - Dłuższy miecz jednoreczny z wyrytym delikatnie wezem po jednej stronie ; p - Stroj podrozny w odcieniach czerni/ciemnych szarosci - Czarny płaszczyk dlugosci do połówy łydek z duzym kapturem spiety brosza. - Racje zywnosciowe na 3 dni - Bukłak z woda - Hubka, Krzesiwo - Pieniadze (tylko ile mozemy miec?) - Naszyjnik z malym pajakiem z obsydianu xd - Duza Torba podrozna
Aha i mozna wierzchowca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:50 am
nie ma wierzchowcow- idziemy piechotą, bedziecie rzeźbic łydki i posladki- a co! ;D kurcze dwa drowy- niezle ;D Przyjmuje tez zgloszenia na MG- nie krępować sie to mozesz byc ty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:52 am
Strace cenne kalorie crying
Ja sie nei nadaje na Mg xD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:01 am
Lina-san Strace cenne kalorie crying Ja sie nei nadaje na Mg xD... przykro mi- mozesz na Rufim pojezdzic ;D Ja tez nie wiec nie miejcie mi za zle ;D a tak chcialem podrózowac bardem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:14 am
Lavagetas_heqetai Lina-san Strace cenne kalorie crying Ja sie nei nadaje na Mg xD... przykro mi- mozesz na Rufim pojezdzic ;D Ja tez nie wiec nie miejcie mi za zle ;D a tak chcialem podrózowac bardem... Kolezanke moze namowie na prowadzenie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:17 am
Lina-san Lavagetas_heqetai Lina-san Strace cenne kalorie crying Ja sie nei nadaje na Mg xD... przykro mi- mozesz na Rufim pojezdzic ;D Ja tez nie wiec nie miejcie mi za zle ;D a tak chcialem podrózowac bardem... Kolezanke moze namowie na prowadzenie xD zrob tak ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:34 am
Imie biggrin elein Rasa-Pol-elf pol-driada (tak, gralam takim monstrum...) Profesja- Lowczyni
Equip: +dlugi luk refleksyjny +kolczan ze strzalami +mala kusza +belty +sztylet +plaszcz maskujacy z kapturem +krzesiwo i hubka +pulapki klusownicze +boklak z woda +zrylo +lekka zbroja skorzana +sokół bojowy-łowiecki +lina +wnyki +ciepły koc +sakiewka z ziolami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:36 am
Tylko ona by pewnie chciala jakis systamwalk wprowdzic by mozna bylo rozstrzygac w sprawiedliwy sposob w miare ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:41 am
no to mamy juz 3
drow, drow, ... Del ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:43 am
Lina-san Tylko ona by pewnie chciala jakis systamwalk wprowdzic by mozna bylo rozstrzygac w sprawiedliwy sposob w miare ; p a niech robi- mamy tu kostki ;D wazne zeby ktos byl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 3:52 am
Lavagetas_heqetai no to mamy juz 3 drow, drow, ... Del ;D + ty jezeli by sie zgodzila to bylo by idealnie 4 osoby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:11 am
Lina-san Kolezanke moze namowie na prowadzenie xD o mnie mowa, tak razz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:19 am
kairek Lina-san Kolezanke moze namowie na prowadzenie xD o mnie mowa, tak razz ? 4laugh *macha radosnie ogonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|