Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

YumiTao

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:57 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 2:52 pm

novelin

Eredin

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 3:52 pm

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 8:07 pm

a ja uwielbiam Utade Hikaru, Namie Amuro, Kode Kumi... lubie japonskie piosenki biggrin sama nawet probuje spiewac;p

yunka

Kimagure-chan

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 3:31 pm

ja słucham wszystkiego............oprucz disco polo- bllleee xp
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 3:56 pm

ja slucham plyt Majki Jeżowskiej i Kai Paschalskiej......
*przewraca sie na pysk*

//now playing:
06. El-P - [Fantastic damage #06] Delorean [5:34]

opcy

Musubi P.

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 4:10 pm

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 2:21 pm

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 2:56 pm

a ja teraz sobie slucham soundtrracka z no wlansie zapomnialem tytulu... razz e no chyba zle ze mna... eee chyba nightwalkers to bylo ale nie dam sobie glowy uciac...no w kazydm razie film z wampirami i wilkolakamik w roli glownej ja kojarze tylko ten wiec nie powinno byc wiekszego problemu z odgadnieciem o co mi chodzi razz .... jak sobie przypomne tytul filmu to dam znac razz w kazdym razie leci teraz the damming well-"awakening"
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 2:57 pm

Vykk
a ja teraz sobie slucham soundtrracka z no wlansie zapomnialem tytulu... razz e no chyba zle ze mna... eee chyba nightwalkers to bylo ale nie dam sobie glowy uciac...no w kazydm razie film z wampirami i wilkolakamik w roli glownej ja kojarze tylko ten wiec nie powinno byc wiekszego problemu z odgadnieciem o co mi chodzi razz .... jak sobie przypomne tytul filmu to dam znac razz w kazdym razie leci teraz the damming well-"awakening"

wilkolaki i wampiry to w Underworld byly... tylko to znam ;P

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 2:59 pm

Ibris
Vykk

wilkolaki i wampiry to w Underworld byly... tylko to znam ;P
o no wlasnie... razz ehhh dobra pamiec ale ktorka... no wlasnie to jest to razz ehhh skzola wypier mi powoli muzg i zapominam o naprawde wazych rzeczach jakim sa filmy razz ... no a teraz leci puscifer-"rew.22:20"
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 9:24 am

Paolcia90
Moimi ulubione zespły to Papa Roach,IRA,Milczenie Owiec (niestety zespól sie ropadł ;(;( i juz nie tworzy sad ),Akurat (szczególnie utwór "Lubie Mówić z Toba") I.T.N.O.W. moze byc chociaż nie wszystkie piosenki :/.Hmm...moze jeszcze TEDE :] całkiem odmienny klimat od tych powyżej :].W sumie tak pozastanowieniu sie to słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho razz

Mam nowe konto i nie słucham juz hh typu TEDE (powyżej).Nadal trwają i beda trwać takie zespoły jak Papa Roach,IRA.Akurat,I.T.N.O.W, ale tez doszły nowe zespoły razz np.Nirvana,Metallica,Apatia,Dezert,Green Day,Indios Bravo,El Sekatorre xd i to chyab wszytko razz

YumiTao

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 10:06 am

Kto slyszal Ametrie i "hiszpanski hicior" question to jest supoer normalnie jak to slysze to mi wali xp
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:43 am

Szczerze mowiac to nie jestem zbyt na czasie, bo nie odpowiada mi wspolczesna muzyka. xp Za to uwielbam sluchac Led Zeppelin, Hendrixa, czasem Janis Joplin albo Boba Marleya, zdarza mi sie Metallice (wylaczajac St. Anger). I chyba jedyny dzialajacy wspolczesnie zespol ktory naprawde podziwiam i wrecz ubostwiam, czyli THE MARS VOLTA!
Moze ktos slyszal? A jak nie to goraco polecam whee

Vasp

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 3:25 am

Vasp
Szczerze mowiac to nie jestem zbyt na czasie, bo nie odpowiada mi wspolczesna muzyka. xp Za to uwielbam sluchac Led Zeppelin, Hendrixa, czasem Janis Joplin albo Boba Marleya, zdarza mi sie Metallice (wylaczajac St. Anger). I chyba jedyny dzialajacy wspolczesnie zespol ktory naprawde podziwiam i wrecz ubostwiam, czyli THE MARS VOLTA!
Moze ktos slyszal? A jak nie to goraco polecam whee
ze wszystkim mialem przyjemnosc akurat poza tym ostatnim blaugh ...poszukam i jakby co to dam znac blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games