Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:14 pm
Kukus łaskawie zgadzaj się gdzie indziej... idźcie sobie na feministyczną kawę czy coś... ale stąd to won z całym szacunkiem dla waszych "feministycznych" tyłksize=7][ale to już nie jest trendi... choć teraz się m"edżi" aż żal mi dupę ściska] sad bądź troche milshy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:56 pm
Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:00 am
Eurina Vam Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:36 am
natrim Eurina Vam Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp no ... czasem tak .... ale wydaje mi sie ze w sprawach zwiazanych z aborcja to one wlasnie maja racje ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:00 am
Addik natrim Eurina Vam Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp no ... czasem tak .... ale wydaje mi sie ze w sprawach zwiazanych z aborcja to one wlasnie maja racje .. 3nodding natrim i Addik dobrze mowia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:04 am
Eurina Vam Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:43 am
a ja nie lubie, siebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:53 am
alexvandom Addik natrim Eurina Vam Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp no ... czasem tak .... ale wydaje mi sie ze w sprawach zwiazanych z aborcja to one wlasnie maja racje .. 3nodding natrim i Addik dobrze mowia 3nodding dzieki alex ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:42 am
Addik alexvandom Addik natrim Eurina Vam Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp no ... czasem tak .... ale wydaje mi sie ze w sprawach zwiazanych z aborcja to one wlasnie maja racje .. 3nodding natrim i Addik dobrze mowia 3nodding dzieki alex ... Proszę.. (zawsze popieram slusznosc xd xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:03 pm
Illune Kukus Ryhol jakas akcja zmasowana na odchamienie naszego tematu czy jak xp chyba przekonania nas, że 15latki to też kobiety... ale mimo wszystko jest to akcja skazana na niepowodzenie, przynajmniej u mnie... granica wieku granicą prawa... a przede wszystkim rozsądku scream tak ale wyobraź sobie że dziewczyny/kobiety/laski które znasz też kiedyś miały 15 lat neutral czy ci się to podoba czy nie. Dlatego zupełnie nie rozumiem twojej reakcji. Nie chodzi mi tutaj po głowie to co zapewne tobie xp chodzi mi tylko o to że może tak wiecej szacunku co? Wy też mieliscie po 15 lat i napewno nie zyczyliscie sobie zeby ktos was gnoil neutral jak ja miałęm 15 lat to się z szacunkiem odnosiłem do starszych znajomych, bo to od nich zależało czy pojade z nimi na melanż czy nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:13 pm
Kukus łaskawie zgadzaj się gdzie indziej... idźcie sobie na feministyczną kawę czy coś... ale stąd to won z całym szacunkiem dla waszych "feministycznych" tyłksize=7][ale to już nie jest trendi... choć teraz się m"edżi" aż żal mi dupę ściska] nie edźi jakies tylko ze jest Jazzi[czyt. dżezi] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:07 pm
Vykk Kukus łaskawie zgadzaj się gdzie indziej... idźcie sobie na feministyczną kawę czy coś... ale stąd to won z całym szacunkiem dla waszych "feministycznych" tyłksize=7][ale to już nie jest trendi... choć teraz się m"edżi" aż żal mi dupę ściska] nie edźi jakies tylko ze jest Jazzi[czyt. dżezi] xp Vykk... nie orientujesz się... teraz jest "edżi" i "barbie" [wiadomości z pierwszej ręki z klubowej społeczności warszawskiej... "dżezi" poszło w zapomnienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|