Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej???
Szyjka
11%
 11%  [ 10 ]
Biust
22%
 22%  [ 20 ]
Brzuszek
15%
 15%  [ 14 ]
Uda
1%
 1%  [ 1 ]
Pośladki
7%
 7%  [ 7 ]
Ogólnie nogi
3%
 3%  [ 3 ]
CAŁOŚĆ!!!
22%
 22%  [ 20 ]
Inne(napisz)
15%
 15%  [ 14 ]
Total Votes : 89

Kukus

PostPosted: Wed May 04, 2005 3:08 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed May 04, 2005 3:14 pm

Kukus
Night_Lady

zgadzam sie
łaskawie zgadzaj się gdzie indziej... idźcie sobie na feministyczną kawę czy coś... ale stąd to won z całym szacunkiem dla waszych "feministycznych" tyłk󷠛size=7][ale to już nie jest trendi... choć teraz się m󷩠"edżi" aż żal mi dupę ściska]
sad bądź troche milshy sad

Kimagure-chan

Eurina Vam

PostPosted: Wed May 04, 2005 10:56 pm

Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz
PostPosted: Thu May 05, 2005 7:00 am

Eurina Vam
Blee.. nienawidze feministek. Zakompleksione brzydule, ktore wymyslaja debilne powody swojego nieszczescia. domokun Zwlaszcza najciekawsze sa "te" w wieku 14- 17 lat razz

Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp

natrim

NaviRetlav

PostPosted: Thu May 05, 2005 7:36 am

natrim
Eurina Vam

Nie zawsze tak jest... Choc feministki czasem przesadzaja, ale w niektorych sprawach maja racje.... Ale jest to niestety mniejszy procent xp

no ... czasem tak .... ale wydaje mi sie ze w sprawach zwiazanych z aborcja to one wlasnie maja racje ..
PostPosted: Thu May 05, 2005 8:00 am

Addik
natrim
Eurina Vam

no ... czasem tak .... ale wydaje mi sie ze w sprawach zwiazanych z aborcja to one wlasnie maja racje ..

3nodding natrim i Addik dobrze mowia 3nodding

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Ryhol

PostPosted: Thu May 05, 2005 8:04 am

Eurina Vam
xd xd xd xd xd xd
PostPosted: Thu May 05, 2005 8:08 am

Prinee

BeeWolf_san

PostPosted: Thu May 05, 2005 8:43 am

a ja nie lubie, siebie biggrin
PostPosted: Thu May 05, 2005 8:53 am

alexvandom
Addik
natrim
Eurina Vam

dzieki alex ...

NaviRetlav

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu May 05, 2005 11:42 am

Addik
alexvandom
Addik
natrim
Eurina Vam

dzieki alex ...

Proszę..
(zawsze popieram slusznosc xd xp )
PostPosted: Thu May 05, 2005 12:03 pm

Illune
Kukus
Ryhol
jakas akcja zmasowana na odchamienie naszego tematu czy jak xp
chyba przekonania nas, że 15latki to też kobiety... ale mimo wszystko jest to akcja skazana na niepowodzenie, przynajmniej u mnie...
granica wieku granicą prawa... a przede wszystkim rozsądku scream
tak ale wyobraź sobie że dziewczyny/kobiety/laski które znasz też kiedyś miały 15 lat neutral czy ci się to podoba czy nie. Dlatego zupełnie nie rozumiem twojej reakcji. Nie chodzi mi tutaj po głowie to co zapewne tobie xp chodzi mi tylko o to że może tak wiecej szacunku co? Wy też mieliscie po 15 lat i napewno nie zyczyliscie sobie zeby ktos was gnoil neutral
jak ja miałęm 15 lat to się z szacunkiem odnosiłem do starszych znajomych, bo to od nich zależało czy pojade z nimi na melanż czy nie...

Kukus

Vykk

PostPosted: Thu May 05, 2005 1:13 pm

Kukus
Night_Lady

zgadzam sie
łaskawie zgadzaj się gdzie indziej... idźcie sobie na feministyczną kawę czy coś... ale stąd to won z całym szacunkiem dla waszych "feministycznych" tyłk󷠛size=7][ale to już nie jest trendi... choć teraz się m󷩠"edżi" aż żal mi dupę ściska]
nie edźi jakies tylko ze jest Jazzi[czyt. dżezi] xp
PostPosted: Thu May 05, 2005 2:07 pm

Vykk
Kukus
Night_Lady

zgadzam sie
nie edźi jakies tylko ze jest Jazzi[czyt. dżezi] xp
Vykk... nie orientujesz się... teraz jest "edżi" i "barbie" [wiadomości z pierwszej ręki z klubowej społeczności warszawskiej... "dżezi" poszło w zapomnienie

Kukus

Kagenoyami

PostPosted: Thu May 05, 2005 2:08 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games