|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 2:06 pm
Megvan ezaz,igen! rofl A háziállatok és a zene téma kombinálva...amikor kiskutyám ráfeküdt az énekkönyvemre amiből épp furulyázni tanultam! 3nodding 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 3:15 am
Életem első zeneforrása:  Megtartotta nekem anya és 18. születésnapomra odaadta. 1 hónappal rá megszületett a kisöcsém és most már ő hallgatja nap mint nap a mindenki által ismert dallamot. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 5:02 am
végre találtam egy zenéhez köthető képet!!!  aki a gitáron játszik megkért, hogy vágjam le a képről és akkor nevezhetek a képpel smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 6:15 am
Nekem ezt sikerült összehozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 8:06 am
Nagyon jók/édesek smile Így tovább vasárnapig! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 1:11 am
Obi Aoi Nagyon jók/édesek smile Így tovább vasárnapig! wink Hétfő van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 1:29 am
Igen, bocsánat. Jövök
Eredményhirdetés
1. helyezett: Carbon Heart 2. helyezett: Lucia Borgia 3. helyezett Yuki Naoto
1: Nagyon aranyos és különleges, mint első zeneforrás. smile 2: Aranyos életkép, tetszik az "életkép-jellege" és természetesen a kutya is édes. 3nodding 3: Szép, egyszerű gitárfotó, tetszik. A fókusz a húrokon, a hangok elsődleges forrásán van.
Carbon, átveszed a következő hétre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 2:46 am
Köszönöm a helyezést! ^^ Volt egy malőr, mikor utoljára átadtam a felelősséget, amit most ki akarok javítani. Vagyis, Malreni! Átvennéd a heti téma és helyezés kiírását? Jelöllek, hogy észrevedd. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 2:55 am
Köszönöm a helyezést és gratulálok a többieknek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 7:10 am
Carbon Heart Köszönöm a helyezést! ^^ Volt egy malőr, mikor utoljára átadtam a felelősséget, amit most ki akarok javítani. Vagyis, Malreni! Átvennéd a heti téma és helyezés kiírását? Jelöllek, hogy észrevedd. smile Ah.. oké... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 8:59 am
Malreni Carbon Heart Köszönöm a helyezést! ^^ Volt egy malőr, mikor utoljára átadtam a felelősséget, amit most ki akarok javítani. Vagyis, Malreni! Átvennéd a heti téma és helyezés kiírását? Jelöllek, hogy észrevedd. smile Ah.. oké... sweatdrop Nem akarod? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 9:00 am
Carbon Heart Malreni Carbon Heart Köszönöm a helyezést! ^^ Volt egy malőr, mikor utoljára átadtam a felelősséget, amit most ki akarok javítani. Vagyis, Malreni! Átvennéd a heti téma és helyezés kiírását? Jelöllek, hogy észrevedd. smile Ah.. oké... sweatdrop Nem akarod? sad De, szívesen, csak nem tudom milyen témát találjak ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 9:01 am
Malreni Carbon Heart Malreni Carbon Heart Köszönöm a helyezést! ^^ Volt egy malőr, mikor utoljára átadtam a felelősséget, amit most ki akarok javítani. Vagyis, Malreni! Átvennéd a heti téma és helyezés kiírását? Jelöllek, hogy észrevedd. smile Ah.. oké... sweatdrop Nem akarod? sad De, szívesen, csak nem tudom milyen témát találjak ki. Csak ügyesen, nézz körül és kész. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 9:06 am
Carbon Heart Malreni Carbon Heart Malreni Carbon Heart Köszönöm a helyezést! ^^ Volt egy malőr, mikor utoljára átadtam a felelősséget, amit most ki akarok javítani. Vagyis, Malreni! Átvennéd a heti téma és helyezés kiírását? Jelöllek, hogy észrevedd. smile Ah.. oké... sweatdrop Nem akarod? sad De, szívesen, csak nem tudom milyen témát találjak ki. Csak ügyesen, nézz körül és kész. biggrin Azt hiszem, kitaláltam valamit... Valami olyat, ami csak tőle jöhet. Vagyis, önmagából kifordult és... na mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 9:13 am
Akkor most közzétenném az eheti "témát"! Nincsen kifejezett téma, vagy tárgy, vagy bármi ilyesmi. Két kitételem van csak! -Egy: Ti magatok által készített képnek kell lennie, természetesen! -Kettő: Olyan képet osszatok meg velünk, amin láttok, valami plusz dolgot. Valami olyat, ami heves érzelmeket kelt bennetek és másokban. Valami, szemmel nem látható, kézzel nem fogható plusznak, vagy gondolatnak kell lennie a képen, ami megragad és nem ereszt, legyen az bármi. Lehet, egy akár teljesen átlagos kép is, ha ennek dacára van rajta valami egyedi és titokzatos. Remélem, érthetően írtam körül az eheti témát. Várom a műveket!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|