|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 6:39 am
szóval az enyém annyira nem kínos, de azért...na mindegy. szóval alkalmas arra, hogy itt írjam.
azzal kezdeném, hogy én nem vagyok az a bulizós típus, a "piálást" nem szeretem, csak kis mennyiségben fogyasztom, mondjuk ünnepeken, vagy hasonló okokból, megfontoltan. A kortársaim ezt gyakran szeretik túlzásba vinni és már kezdem úgy érezni, én csinálom rosszul, pedig meg voltam győződve róla, hogy berúgni nem olyan szép dolog.
A legtöbb osztályösszejövetelt emiatt kihagytam, de szerencsére lett egy társaságom, ahol nagyon kevesen isznak, és szintén megvetik az ilyesfajta "értelmes" szórakozást. Cigizni sem cigizik senki.
A problémám azonban nem ezzel kapcsolatos, csak közvetve, de azért ez is idetartozott.
Volt egy "barinőm" szóval olyan összesugdolózós, mindentmegbeszélős fajta, de aztán mindketen megváltoztunk - többek között azért, mert ő elkezdte űzni a fent említett dolgokat. Mások lettünk és már sem sem volt olyan mint régen, lassan eltávolodtunk. Annyira nem bánom: azért nem vagyunk rosszban most sem, és túl különböző egy csomó alapvető dologban a véleményünk.
Ez már 9 hónapja tart (akkor volt egy kis összezördülés.) azóta azonban senkivel nem sikerült újra összebarátkoznom. nincsen legjobb barátnőm, de igazán senki, akit mondjuk el mernék hívni valahova, vagy tudnék neki beszélni a dolgaimról. Elég régen barátkoztam ezzel a lánnyal, nem építettem ki sok másik kapcsolatot, és attól tartok, hogy nem tudom igazán, hogy kell barátokat szerezni.
Van társaságom, az igaz, kitűnő társaság, de senkivel nem tudok olyan jóban lenni. Nem tudom hogy kell csinálnom, mit kell mondanom, nem tudom, hogyan jut el az ember a valakivel csevegéstől a "legjobb barát"-ig. Nem emlékszem, hogy volt mindez. És ha az ember már 18, találhat még valakit, akinek szüksége van valakire? Vagy már mindenkinek megvan a legjobb barátnője a középsuliból? vagy még régebbről?
talán nem tűnik olyan nagy problémának. de annyira rossz, hogyha beszélek valakivel, akivel szeretnék jó barátságba lenni, azon izzadok beszélgetés közben hogy "most mit? most mit kell mondanom?" sweatdrop tudom, talán túlproblémázom az egészet, de attól félek, csak egy bizonyos pontig vagyok képes eljutni az emberi kapcsolatokban és onnantól nem tudom hogyan kell továbblépni.
mivel fiú vagy, lehet hogy nem teljesen érted hogy miről van szó, mivel ahogy én látom a fiú kapcsolatok egész mások... ezért talán az asszisztensed véleményét is szeretném kikérni...
Előre is köszönök minden választ, és azt is, hogy végigolvastátok ezt a kisregényt razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 11:10 am
Mivel az asszisztensem nem vette észre még addig én elmondom a véleményemet. "...hogyan jut el az ember a valakivel csevegéstől a "legjobb barát"-ig..." Nos... igaz barát hogy lesz valaki? Ez egy nehéz kérdés, valamikor csak úgy ott terem melletted valaki és sok mindenben egyeztek, de olyan is történhet hogy, ismered, beszélgettek és egy idő után azt érzed ő az akivel szívesen el vagy. De vannak azok a ritka esetek amikor valaki bebizonyítja hogy olyasmit tesz ami neki önzetlen, de neked hatalmas dolog. Apróság, vagy valami más. A bajban ismered meg az igazi barátokat. "... ha az ember már 18, találhat még valakit, akinek szüksége van valakire?..." Természetesen igen. Igaz sokkal nehezebben de igen "...azon izzadok beszélgetés közben hogy "most mit? most mit kell mondanom?"..." Néha nem kell mondani semmit. Az ilyemi jön magától. Néha van az a ""kínos csönd"", de hamar elmúlik. Jó ha együtt vagytok, csináltok valamit. pl: kártyáztok, vidiket néztek..... Meg nem csak neked kell felhozni dolgokat. Ha beszélgetsz valakivel akkor hagyd hogy ő is szóhoz jusson. "...mivel fiú vagy, lehet hogy nem teljesen érted hogy miről van szó,..." Attól hogy fiú vagyok, vannak dolgok amiket jobban tudok mint egy lány.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 11:26 am
Medvelaszlo Attól hogy fiú vagyok, vannak dolgok amiket jobban tudok mint egy lány. ömmm, igen, ezzel csak arra céloztam, hogy a fiúknál lehet hogy ez az egész máshogy megy. Bár persze ezt nem tudom. razz Köszönöm a választ! blaugh a videónézés tetszik... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 12:13 pm
adrimano Medvelaszlo Attól hogy fiú vagyok, vannak dolgok amiket jobban tudok mint egy lány. ömmm, igen, ezzel csak arra céloztam, hogy a fiúknál lehet hogy ez az egész máshogy megy. Bár persze ezt nem tudom. razz Köszönöm a választ! blaugh a videónézés tetszik... wink Nagyon szívesen 3nodding Amúgy mindenütt ugyan úgy megy, csak a formája változik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 11:52 am
Ismeretlen emberke ismert problémával.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 1:32 am
És akkor ennyi erővel persze olyan is van, hogy egy lány jobban tud ezt-azt, mint egy fiú! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 12:57 pm
Xanvie És akkor ennyi erővel persze olyan is van, hogy egy lány jobban tud ezt-azt, mint egy fiú! razz Persze hogy van, de sosem lehet tudni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2010 2:44 pm
Ennek örülök. Lassan 3 Hónapja semmi baj itt a Gaián ^_^ Annyira örülök hogy mindenki rendben van. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2010 11:42 am
Hajjaj az első sulis problémák. A kezdet bizony mindenűt nehéz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 12:34 am
Nekem is lenne egy sulis problémám...... ..... ............ .......... ................ oh wait....nvm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 2:11 am
Akitta-chan Nekem is lenne egy sulis problémám...... ..... ............ .......... ................ oh wait....nvm. Szerintem nyugodtan mondd el neki, mégha nem is itt publikusan, hamár felhoztad... sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 11:48 am
Akitta-chan Nekem is lenne egy sulis problémám...... ..... ............ .......... ................ oh wait....nvm. Akkita ezt közölheted nekem PM-ben is, ha nem akarod itt el mondani, nagyon szívesen segítek a bajodon a leg jobb tudásom szerint.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 1:31 pm
A rendelőt fel újítottam. Most már kicsit másként tekintetek remélem erre a topikra. 3nodding 3nodding smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2010 11:18 am
Doktor úr, jöhetek? Vagy várjam meg az elöttem lévő páczienst? =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2010 12:28 pm
III_Kisrajczy_III Doktor úr, jöhetek? Vagy várjam meg az elöttem lévő páczienst? =D Ha akarsz itt is kérdezhetsz és akkor nem csak az én véleményemet halhatod, de másokét is. De küldheted PM-ben is. Tudok több emberrel foglalkozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|