|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:42 pm
Autark Ludzie, gral ktos w Fallout'a 2, co jak co ale genialniejszego cRPG nie widzialem (ci co uwazaja inaczej nie pograja chociaz z dwie godzinki). Wiem, ze juz o Falloucie tu pisano no ale... ZAGRAJCIE Ja gralem, faktycznie ciekawy, ale wole klimaty Icewind Dale'a - teraz ID2 przechodzilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:51 pm
ID2 ma w multi straszna wade - kumpel gada a ty musisz stac i sluchac. Przyznaje sie, ze w Fallout'a 2 w multi zbytnio nie gralem no ale zawsze mozna odrazu ruszyc do walki - w ID2 trzeba nameczyc sie z miejskimi qestami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 1:22 pm
Autark ID2 ma w multi straszna wade - kumpel gada a ty musisz stac i sluchac. Przyznaje sie, ze w Fallout'a 2 w multi zbytnio nie gralem no ale zawsze mozna odrazu ruszyc do walki - w ID2 trzeba nameczyc sie z miejskimi qestami. Prawda... ale np. wole ID2 niz Baldura... wole tworzyc swoja druzyne od podstaw, niz czekac na kogos kto sie przylaczy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:14 am
Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 7:40 am
yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin a co to takiego GO ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:08 am
Neilameane yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin a co to takiego GO ?? Starochinska gra logiczna. Gra sie pionkami (w formie pastylek xd ) na pokratkowanej planszy, dlatego jest czesto porownywana z szachami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:27 am
yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin nareszcie na gildii jakas osoba grajaca w ddra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 1:39 pm
]Goth bless[ Neilameane yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin a co to takiego GO ?? Starochinska gra logiczna. Gra sie pionkami (w formie pastylek xd ) na pokratkowanej planszy, dlatego jest czesto porownywana z szachami. acha....
ciekawe stwierdzenie na Diablo. Gostek mowi: Niech swiatlo bedzie zawsze z toba.... do nekromanty.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 5:33 am
Tomir yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin nareszcie na gildii jakas osoba grajaca w ddra blaugh gry taneczne rls 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:11 am
Tomir yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin nareszcie na gildii jakas osoba grajaca w ddra blaugh a ja tam nigdy nie mioalem tej przyjemnosci...bycmoze dlatego ze nie posiadam zadnej gry w tym sytlu ani nie ma takich salonow gier w lodzi...o ile w ogole jakies "prawdziwe salony gier"sa w lodzi... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:38 am
Vykk Tomir yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin nareszcie na gildii jakas osoba grajaca w ddra blaugh a ja tam nigdy nie mioalem tej przyjemnosci...bycmoze dlatego ze nie posiadam zadnej gry w tym sytlu ani nie ma takich salonow gier w lodzi...o ile w ogole jakies "prawdziwe salony gier"sa w lodzi... xp w szczecinie kiedys byl vegas world ale juz go nie ma... salony umierajom w polsce... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:46 am
Raticiel Vykk Tomir yakimoto Ja wole gry : GO i DDr ktoś może zna GO? ...chętnie pogadam biggrin nareszcie na gildii jakas osoba grajaca w ddra blaugh a ja tam nigdy nie mioalem tej przyjemnosci...bycmoze dlatego ze nie posiadam zadnej gry w tym sytlu ani nie ma takich salonow gier w lodzi...o ile w ogole jakies "prawdziwe salony gier"sa w lodzi... xp w szczecinie kiedys byl vegas world ale juz go nie ma... salony umierajom w polsce... cry W Gdyni bylem w fajnym salonie... automaty dosyc nowe... Ale takie perelki jak Metal Slug tez mozna bylo znalezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 9:34 am
Tak! W końcu pogram w FFVII! Za 3 dni kończy się aukcja na Allegro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:04 am
XD147 Tak! W końcu pogram w FFVII! Za 3 dni kończy się aukcja na Allegro... heehe a po ile kupujesz:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|