Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 2:30 pm
Omega Sun Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu? ja rezygnuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 2:38 pm
Kiray Omega Sun Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu? ja rezygnuje... a dlaczego? byles jednym z naszych faworytow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 3:17 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu? ja rezygnuje... a dlaczego? byles jednym z naszych faworytow ninja dowiedzialem sie ze za bycie modem nie dostaje sie zadnej kasy... a reszte szczegolow znasz... i niech wygra najlepszy... czytaj Partyzant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 3:27 pm
Kiray dowiedzialem sie ze za bycie modem nie dostaje sie zadnej kasy... a reszte szczegolow znasz... i niech wygra najlepszy... czytaj Partyzant ale sa inne przywileje: -znaczace zwiekszenie sie liczby wrogow (wystarczy zwrocic komus grzecznie uwage) -otrzymywanie PMow z pogrozkami tudziez pelnych nienawisci czyli mozliwosc poznania nowych korespondencyjnych znajomych wink a tak na powaznie, to moderatorzy na POGGu nie maja zle. Jak ktos juz zostal wybrany to ma praktycznie wolna reke w dzialaniu. Sam decyduje co podlega pod bana, kogo przyjac albo ktory topik jest do kasacji i nie musi sie z tego nikomu tlumaczyc. Dlatego staramy sie wybrac osobe zaufana i odpowiedzialna, ktora tego nie bedzie naduzywala i bedzie umiala z tego swiadomie korzystac. Na dzien dzisiejszy lista wyglada tak: -Revcat -Rin zastanawia sie?-Mirabell nie zadeklarowal sie jednoznacznie czy chce wziac udzial-Driadaa (dawniej Night_Lady) -Kiray zrezygnowal-Lava -Racqel prawdopodobnie nie wie, ze jest zgloszony wiec wypadaloby uzyskac jego zgode przed rozpoczeciem glosowaniaJak tylko wyjasnimy ostatecznie te czerwone komentarze i ustalimy ostateczna wersje listy rozpoczniemy glosowanie. Musze jeszcze skonsultowac z moderatorami ile czasu bedzie trwalo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 5:11 pm
Omega Sun Ryuukei oshii xd no to jeszcze jedna moja kandydatura Raquel xd ok, dopisuje do listy To miłe, ale prosze o wypisanie. Powody są bardzo proste: nie mam czasu, bywam nieregularnie, faworyzuję partyzantkę, jestem narcyzem. Voila! ... p.s. Poza tym nie uważam, żeby zgłoszenie kogoś innego było równoznaczne z jego chęcią zostania modem. p.p.s. Nie to, żeby nie łechtało to mojej próżności Ryuukei oshii ... Ale pomimo to nie. Dziękuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 7:17 pm
Kocur wymiata, niech będzie waszym modem: ..........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 3:05 am
Lista po poprawkach: -Revcat -Rin -Mirabell - nie ma go i nadal nie wiem czy chce byc moderatorem -Driadaa (dawniej Night_Lady) -Kiray zrezygnowal -Lava -Racqel
to co.. zaczynamy? Mirabella zostawie na liscie, jak wygra i stwierdzi, ze jednak nie chce to stanowisko obejmie osoba, ktora uzyskala drugi w kolejnosci wynik.
Losowanie potrwa tydzien i zakonczymy je w sobote (jeszcze podamy Wam do wiadomosci konkretna godzine)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 2:03 pm
ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 2:05 pm
Mirabell ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp to dopiero pierwszy dzien glosowania, a gildia liczy prawie 800 osob (wprawdzie wiekszosc to martwe dusze, no ale jednak wink ) wiec nic nie jest przesadzone. Poza tym teraz to juz nie masz wyboru, bo ja nie mam zadnej mozliwosci manipulowania ankieta (kasowania, zmieniania albo edytowania opcji i pytania)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 2:50 pm
Mirabell ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp wuniki ankiety mowia o tym ze dlugo tu nie zagladasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 2:54 pm
opcy Mirabell ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp wuniki ankiety mowia o tym ze dlugo tu nie zagladasz... nom, to też miałem na myśli sweatdrop ludzie mnie tu po prostu nie znają (tzn nowsi ludzie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 3:04 pm
Mirabell opcy Mirabell ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp wuniki ankiety mowia o tym ze dlugo tu nie zagladasz... nom, to też miałem na myśli sweatdrop ludzie mnie tu po prostu nie znają (tzn nowsi ludzie) z tego co widze to wyniki ankiety mowia tez ze nie trzeba tu w zasadzie zagladac a i tak zajac dobre miejsce... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 4:17 pm
opcy Mirabell opcy Mirabell ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp wuniki ankiety mowia o tym ze dlugo tu nie zagladasz... nom, to też miałem na myśli sweatdrop ludzie mnie tu po prostu nie znają (tzn nowsi ludzie) z tego co widze to wyniki ankiety mowia tez ze nie trzeba tu w zasadzie zagladac a i tak zajac dobre miejsce... sweatdrop ...juz zes mogl sobie darowac to stwierdzenie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:49 am
revcat ...juz zes mogl sobie darowac to stwierdzenie.... wydaje mi sie, ze to stwierdzenie nie dotyczylo Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 4:30 am
Omega Sun revcat ...juz zes mogl sobie darowac to stwierdzenie.... wydaje mi sie, ze to stwierdzenie nie dotyczylo Ciebie ale dobra dusza broni innych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|