Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
(archiwalny) CASTING na Moda Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa:
Revcat
34%
 34%  [ 23 ]
Rin_Youkai
19%
 19%  [ 13 ]
Mirabell
4%
 4%  [ 3 ]
Driada
13%
 13%  [ 9 ]
Lavagetas_heqetai
27%
 27%  [ 18 ]
Total Votes : 66

Kiray

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 2:30 pm

Omega Sun

Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu?

ja rezygnuje...
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 2:38 pm

Kiray
Omega Sun

Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu?

ja rezygnuje...

a dlaczego? byles jednym z naszych faworytow ninja

Omega Sun
Captain

Kiray

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 3:17 pm

Omega Sun
Kiray
Omega Sun

ja rezygnuje...

a dlaczego? byles jednym z naszych faworytow ninja

dowiedzialem sie ze za bycie modem nie dostaje sie zadnej kasy...
a reszte szczegolow znasz...

i niech wygra najlepszy... czytaj Partyzant
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 3:27 pm

Kiray

dowiedzialem sie ze za bycie modem nie dostaje sie zadnej kasy...
a reszte szczegolow znasz...

i niech wygra najlepszy... czytaj Partyzant

ale sa inne przywileje:
-znaczace zwiekszenie sie liczby wrogow (wystarczy zwrocic komus grzecznie uwage)
-otrzymywanie PMow z pogrozkami tudziez pelnych nienawisci czyli mozliwosc poznania nowych korespondencyjnych znajomych wink

a tak na powaznie, to moderatorzy na POGGu nie maja zle. Jak ktos juz zostal wybrany to ma praktycznie wolna reke w dzialaniu. Sam decyduje co podlega pod bana, kogo przyjac albo ktory topik jest do kasacji i nie musi sie z tego nikomu tlumaczyc. Dlatego staramy sie wybrac osobe zaufana i odpowiedzialna, ktora tego nie bedzie naduzywala i bedzie umiala z tego swiadomie korzystac.

Na dzien dzisiejszy lista wyglada tak:
-Revcat
-Rin zastanawia sie?
-Mirabell nie zadeklarowal sie jednoznacznie czy chce wziac udzial
-Driadaa (dawniej Night_Lady)
-Kiray zrezygnowal
-Lava
-Racqelprawdopodobnie nie wie, ze jest zgloszony wiec wypadaloby uzyskac jego zgode przed rozpoczeciem glosowania

Jak tylko wyjasnimy ostatecznie te czerwone komentarze i ustalimy ostateczna wersje listy rozpoczniemy glosowanie. Musze jeszcze skonsultowac z moderatorami ile czasu bedzie trwalo.

Omega Sun
Captain

racqel

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 5:11 pm

Omega Sun
Ryuukei oshii
xd no to jeszcze jedna moja kandydatura Raquel xd

ok, dopisuje do listy

To miłe, ale prosze o wypisanie.
Powody są bardzo proste: nie mam czasu, bywam nieregularnie, faworyzuję partyzantkę, jestem narcyzem.
Voila!
...

p.s. Poza tym nie uważam, żeby zgłoszenie kogoś innego było równoznaczne z jego chęcią zostania modem.

p.p.s. Nie to, żeby nie łechtało to mojej próżności Ryuukei oshii ... Ale pomimo to nie. Dziękuję.
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 7:17 pm

Kocur wymiata, niech będzie waszym modem:
..........................
User Image

racqel

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 3:05 am

Lista po poprawkach:
-Revcat
-Rin
-Mirabell - nie ma go i nadal nie wiem czy chce byc moderatorem
-Driadaa (dawniej Night_Lady)
-Kiray zrezygnowal
-Lava
-Racqel

to co.. zaczynamy? Mirabella zostawie na liscie, jak wygra i stwierdzi, ze jednak nie chce to stanowisko obejmie osoba, ktora uzyskala drugi w kolejnosci wynik.

Losowanie potrwa tydzien i zakonczymy je w sobote (jeszcze podamy Wam do wiadomosci konkretna godzine)
PostPosted: Sat Mar 31, 2007 2:03 pm

ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp

Mirabell

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 2:05 pm

Mirabell
ou, jak zwykle nie zaglądałem tu długo. modem mógłbym spróbować zostać, ale wyniki ankiety mówią same za siebie xp

to dopiero pierwszy dzien glosowania, a gildia liczy prawie 800 osob (wprawdzie wiekszosc to martwe dusze, no ale jednak wink ) wiec nic nie jest przesadzone. Poza tym teraz to juz nie masz wyboru, bo ja nie mam zadnej mozliwosci manipulowania ankieta (kasowania, zmieniania albo edytowania opcji i pytania)
PostPosted: Sat Mar 31, 2007 2:50 pm

Mirabell
wuniki ankiety mowia o tym ze dlugo tu nie zagladasz...

opcy

Mirabell

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 2:54 pm

opcy
Mirabell

nom, to też miałem na myśli sweatdrop ludzie mnie tu po prostu nie znają (tzn nowsi ludzie)
PostPosted: Sat Mar 31, 2007 3:04 pm

Mirabell
opcy
Mirabell

nom, to też miałem na myśli sweatdrop ludzie mnie tu po prostu nie znają (tzn nowsi ludzie)
z tego co widze to wyniki ankiety mowia tez ze nie trzeba tu w zasadzie zagladac a i tak zajac dobre miejsce... sweatdrop

opcy

revcat

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 4:17 pm

opcy
Mirabell
opcy
Mirabell

z tego co widze to wyniki ankiety mowia tez ze nie trzeba tu w zasadzie zagladac a i tak zajac dobre miejsce... sweatdrop

...juz zes mogl sobie darowac to stwierdzenie....
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 1:49 am

revcat

wydaje mi sie, ze to stwierdzenie nie dotyczylo Ciebie

Omega Sun
Captain

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 4:30 am

Omega Sun
revcat

wydaje mi sie, ze to stwierdzenie nie dotyczylo Ciebie

ale dobra dusza broni innych smile
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out