Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

Night_Lady

PostPosted: Wed May 04, 2005 6:27 am

Ryhol
a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp

lol
PostPosted: Wed May 04, 2005 7:07 am

ok ... ja jush mushe konczyc ... crying

* wchodzi do loodofki ... zamyka lodoofke zostawiajac na dzwiczkach wywieszke ... " pozdroofcie o demnie yumi tao " i znika *

NaviRetlav

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 7:13 am

natrim
Ryhol
a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp

Calowales sie ze swoim kumplem eek

nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (:
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:12 am

Ryhol
natrim
Ryhol

confused fuj....

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 8:31 am

alexvandom
Ryhol
natrim
Ryhol

confused fuj....

a pare postow wczesniej prawila jakie to wspaniale xp i zrozum tu dziewczyny
PostPosted: Wed May 04, 2005 11:40 am

Ryhol
awww, kjut. more, please? whee

co do wpadek z zestawem 'yaoi/yuri/hentai + rodziciele': wylazi szydlo z worka ^^ to zabawa od lat 18, drodzy moi... a jesli sie tej zasady nie przestrzega... w razie ewentualnych konsekwencji rodzinnych mozna miec pretensje tylko do siebie, nee? wink

a wypowiedzi typu 'fuj, ble, ohyda, cos o zbeltau' etc... no chyba wyjde z siebie i stane obok confused
juz abstrahujac od tego, ze dostrzegam tu gdzie niegdzie pewien brak konsekwencji (narysowany calus facetxfacet jest cudowny, prawdziwy fuj?... *scratches head*), to chyba tytul topica (plus bardziej szczegolowe wytlumaczenie tematu w pierwszym poscie) jest wystarczajaco zrozumialy? i wiadomo czego sie tutaj mozna spodziewac?........ jesli ktos nie wie, to wyjasniam: wielu baaardzo rozniastych rzeczy xp
dlatego prosze sobie takie komentarze albo zachowac dla siebie, albo tu wcale nie wchodzic. understood? domokun heart

MissTao
Crew

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 11:45 am

MissTao
Ryhol

moze kiedys dam cos xp musze sie zastanowic bo znowu jakies boom tu wywolam xp
PostPosted: Wed May 04, 2005 12:03 pm

Ryhol
MissTao
Ryhol

ii tam, ja jestem za biggrin zamiast obrazkow o ewentualnie obrazoburczej tresci trzeba zawsze dawac tylko linki do nich - z jakims dopiskiem, np. "uwaga, nie dla homofobow" ^^ - i wszyscy bada szczesliwi 3nodding przeciez nikt w takiego linka klikac nie kaze... wink

MissTao
Crew

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 1:00 pm

MissTao
Ryhol
MissTao
Ryhol

ii tam, ja jestem za biggrin zamiast obrazkow o ewentualnie obrazoburczej tresci trzeba zawsze dawac tylko linki do nich - z jakims dopiskiem, np. "uwaga, nie dla homofobow" ^^ - i wszyscy bada szczesliwi 3nodding przeciez nikt w takiego linka klikac nie kaze... wink

niby tak ale widzialas jak "wielcy" fani Yaoi zareagowali na zdjecie na ktorym sie caluje z kumplem na zarty (:
PostPosted: Wed May 04, 2005 2:25 pm

Ryhol
MissTao
Ryhol

Dawaj! Dawaj! xd xd xd xd xd *ozwala sie napalona istota... xd *

Neilameane

Neilameane

PostPosted: Wed May 04, 2005 2:53 pm

alexvandom
Neilameane
Addik
ja z kolega mialem dwie w padki ... raz jak kolega mi pokazywal w kafejce kilka strnek to sie facet zapytal czy ny mamy 18 lat ze takie zeczy ogladany ... a on na to ze dowood zostawil w droogich spoodniach . blaugh
i drugi raz jak mi pokazywal henajowe tapety ... wpadla jego mamai zapytala ..co to question ... a on sie zapytal jej ktoora lepsaza ... i pokazal jej dwie takie bezczelne ,,, ona sie zastanowila chwilke i powiedziala ze ta pierwsze ... a po chwili krecac glowa wyszla z pokoju ... i tak przez tydzien kumpel mial na legalu hentajowa tapete ... eek domokun xp

whee ale u mnie by to nie przeszlo... Jak raz walnelam na tapete nagiego faceta to brat juz byl z geba u matki stare

Tez masz mlodsze rodzenstwo ?

nie starsze. W sumie to dobrze, bo mlodszego bym nie zniosla. Nie lubie dzieci =='
PostPosted: Wed May 04, 2005 2:57 pm

Ryhol

Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd

Neilameane

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 3:21 pm

Neilameane
Ryhol

Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd

hehehe kurde moze je zaczne sprzedawac xp xp xp xp
PostPosted: Thu May 05, 2005 2:35 am

Ryhol
Neilameane
Ryhol

hehehe kurde moze je zaczne sprzedawac xp xp xp xp

xd xd xd

Neilameane

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu May 05, 2005 7:51 am

Ryhol
alexvandom
Ryhol
natrim
Ryhol

confused fuj....

a pare postow wczesniej prawila jakie to wspaniale xp i zrozum tu dziewczyny

xd oj cicho smile ja mowilam o animach....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games