Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:27 am
Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:07 am
ok ... ja jush mushe konczyc ... crying
* wchodzi do loodofki ... zamyka lodoofke zostawiajac na dzwiczkach wywieszke ... " pozdroofcie o demnie yumi tao " i znika *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:13 am
natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:12 am
Ryhol natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (: confused fuj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:31 am
alexvandom Ryhol natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (: confused fuj.... a pare postow wczesniej prawila jakie to wspaniale xp i zrozum tu dziewczyny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:40 am
awww, kjut. more, please? whee co do wpadek z zestawem 'yaoi/yuri/hentai + rodziciele': wylazi szydlo z worka ^^ to zabawa od lat 18, drodzy moi... a jesli sie tej zasady nie przestrzega... w razie ewentualnych konsekwencji rodzinnych mozna miec pretensje tylko do siebie, nee? wink a wypowiedzi typu 'fuj, ble, ohyda, cos o zbeltau' etc... no chyba wyjde z siebie i stane obok confused juz abstrahujac od tego, ze dostrzegam tu gdzie niegdzie pewien brak konsekwencji (narysowany calus facetxfacet jest cudowny, prawdziwy fuj?... *scratches head*), to chyba tytul topica (plus bardziej szczegolowe wytlumaczenie tematu w pierwszym poscie) jest wystarczajaco zrozumialy? i wiadomo czego sie tutaj mozna spodziewac?........ jesli ktos nie wie, to wyjasniam: wielu baaardzo rozniastych rzeczy xp dlatego prosze sobie takie komentarze albo zachowac dla siebie, albo tu wcale nie wchodzic. understood? domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:45 am
MissTao awww, kjut. more, please? whee moze kiedys dam cos xp musze sie zastanowic bo znowu jakies boom tu wywolam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 12:03 pm
Ryhol MissTao awww, kjut. more, please? whee moze kiedys dam cos xp musze sie zastanowic bo znowu jakies boom tu wywolam xp ii tam, ja jestem za biggrin zamiast obrazkow o ewentualnie obrazoburczej tresci trzeba zawsze dawac tylko linki do nich - z jakims dopiskiem, np. "uwaga, nie dla homofobow" ^^ - i wszyscy bada szczesliwi 3nodding przeciez nikt w takiego linka klikac nie kaze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:00 pm
MissTao Ryhol MissTao awww, kjut. more, please? whee moze kiedys dam cos xp musze sie zastanowic bo znowu jakies boom tu wywolam xp ii tam, ja jestem za biggrin zamiast obrazkow o ewentualnie obrazoburczej tresci trzeba zawsze dawac tylko linki do nich - z jakims dopiskiem, np. "uwaga, nie dla homofobow" ^^ - i wszyscy bada szczesliwi 3nodding przeciez nikt w takiego linka klikac nie kaze... wink niby tak ale widzialas jak "wielcy" fani Yaoi zareagowali na zdjecie na ktorym sie caluje z kumplem na zarty (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:25 pm
Ryhol MissTao awww, kjut. more, please? whee moze kiedys dam cos xp musze sie zastanowic bo znowu jakies boom tu wywolam xp Dawaj! Dawaj! xd xd xd xd xd *ozwala sie napalona istota... xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:53 pm
alexvandom Neilameane Addik ja z kolega mialem dwie w padki ... raz jak kolega mi pokazywal w kafejce kilka strnek to sie facet zapytal czy ny mamy 18 lat ze takie zeczy ogladany ... a on na to ze dowood zostawil w droogich spoodniach . blaugh i drugi raz jak mi pokazywal henajowe tapety ... wpadla jego mamai zapytala ..co to question ... a on sie zapytal jej ktoora lepsaza ... i pokazal jej dwie takie bezczelne ,,, ona sie zastanowila chwilke i powiedziala ze ta pierwsze ... a po chwili krecac glowa wyszla z pokoju ... i tak przez tydzien kumpel mial na legalu hentajowa tapete ... eek domokun xp whee ale u mnie by to nie przeszlo... Jak raz walnelam na tapete nagiego faceta to brat juz byl z geba u matki stare Tez masz mlodsze rodzenstwo ? nie starsze. W sumie to dobrze, bo mlodszego bym nie zniosla. Nie lubie dzieci =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:57 pm
Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:21 pm
Neilameane Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd hehehe kurde moze je zaczne sprzedawac xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:35 am
Ryhol Neilameane Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Podaj adresy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd hehehe kurde moze je zaczne sprzedawac xp xp xp xp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:51 am
Ryhol alexvandom Ryhol natrim Ryhol a ja mam pare zdjec Yaoi z kumplem jak sie calujemy (: nikt nie wierzyl ze to zrobimy xp a i pare golych klat tez sie znajdzie redface Nadomiar to wszystko gdzies po necie krazy xp Calowales sie ze swoim kumplem eek nom (: >>> Dowod <<< wkoncu to temat o Yaoi (: confused fuj.... a pare postow wczesniej prawila jakie to wspaniale xp i zrozum tu dziewczyny xd oj cicho smile ja mowilam o animach....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|