Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ConCord

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 1:35 pm

~~lena-undesaid~~
Jesli chodzi o mnie to ja bardziej slucham rocka i lightrocka. Ale nie zaszkodzi tez hip-hop, dance czy techno. Jedyny rodzaj muzy jakiego nie cieprie, to disco-polo xd . Czasami bywa tez pop, ale nie typu spears czy aguilera, bardziej panna avril. Moje ulubione zespoly to Nightwish, Vanilla-Ninja, Guano Apes... Lubie tez Within Temptation (czy jak to sie pisze).

'lightrock' - buahaha, dobre eek xd
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 1:19 am

ja tam slucham najczesciej rocka i metalu.. no moze zdarzy mi ise troche techna 3nodding

Van Gogh

Gailenquen

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 1:31 am

Moj brat slucha wszystkiego, wiec mam przynajmniej male obeznanie w roznych gatunkach muzycznych. Aczkolwiek *co za slowo vv'* moj kochany tatus wychowal mnie na tym, co najlepsze i co dalo poczatek wszystkiemu ;P Tzn. dobry porzadny rock [progressive, troszke hard rock'a rowniez] Tak wiec slucham muzyki typu Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC, The Moody Blues, Genesis, Whitesnake, Aerosmith i wiele wiele innych "dinozaurow" XD Do dzis rock kroluje.
Jednak wymiana miedzy ojcem a mna tez byla ;P zaprezentowalam mu to, czego ja zaczelam sluchac juz jakis czas temu. Troche metalu [roznego...], szczegolnie cenie sobie Opeth, Nightwish, Moonspell ;> [innych tez slucham, ale ulubione nie sa XD]

no, to sie rozpisalam XD

dopisek - jeszcze J-music XDDD
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 4:13 am

Ja slucham praktycznie kazdy rodzaj rock i metalu...no moze poza tymi najciezszymi typu dimmu borgir a tak to praktycznie wczystko mi sie podoba...inna muzyka mi nie przeszkadza bo i w kazdym z innych gatunkow i rodzajow cos odnajde dla siebie po kilka piosenek...no poze poza polskim hh bo jak dla mnei jest wulgarny i plyki ale to tylko omje zdanie[chociaz lubie 5 piosenki ale 5 na cale mnostwo to chyba nie najwiecej]...

Vykk

opcy

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 10:11 am

jak metal to:
Cynic
Liquid Tension
Spiral Architect
domokun
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 6:05 am

[ Message temporarily off-line ]

novelin

Toolek

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 8:38 am

Jak ktos zajrzy na topic o grach to pewnie przeczyta ze jestem pod wplywem pewnej gry... wink
A co to ma do muzyki?!
UTWOR KONCZACY GRE JEST BOSKI exclaim exclaim exclaim
Tytul to "Time only knows" i mozna go sciag nac np z eMule.
Przesluchajcie te piosenke i powiedzcie ze jest glupia/beznadziejna/nudna...
Nie powiecie?
NO WLASNIE!!!!!! xd

~Time only knows... Time only knows.... heart
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:03 am

Ja teraz slucham w kolko 2 plyt. Asia - Aqua i Genesis - Calling All Stations. Naprawde niesamowite. I swietne texty =^^=

Gailenquen

Misao_chan

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 1:30 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 10:08 am

wszyscy tu czegoś ciężkiego słuchają.. ja się wyróżnię blaugh
słucham tego, co akurat mi się podoba. nie ma tak, że słucham określonego stylu muzyki. Uwielbiam słuchać Linkin Park, Limp Bizkit, Papa Roach, Evanescence, Lostprophets, Nickelback, Good Charlotte, Adema, Hoobastank, Metallica; ale także: Ashanti, J.Lo, Christiny Milian, Ja Rula, Nelly'ego, Xzibita, Pink, Destiny's Child, Brandy, Skye Sweetnam, Alicia Keys, Anastacia; Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, BoA, Amuro Namie, ZONE i takie tam różne..
kocham też jedną piosenkę: Harmonia - Rythem.. ending 2 z Naruto. Poprostu miodzik!

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

novelin

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 12:22 pm

Kyoko Suomi
kocham też jedną piosenkę: Harmonia - Rythem.. ending 2 z Naruto. Poprostu miodzik!

Hmm ja kocham inny ending, a mianowicie 5 smile

heart Ima Made Nando Mo by Masumi Smile heart
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 12:48 pm

novelin
Kyoko Suomi

Masumi Smile? A nie czasem Missle Attack czy cos takiego? ehm.. ja lubie 3 ending XDDD Orange Range muwahah! I "Wind" XDD

Gailenquen

novelin

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:15 pm

Ibris
novelin
Kyoko Suomi

Masumi Smile? A nie czasem Missle Attack czy cos takiego? ehm.. ja lubie 3 ending XDDD Orange Range muwahah! I "Wind" XDD

Hehe wiesz Ib, sprawdzalam w kilku miejscach nazwe zespolu... wszedzie jest inaczej... jedni piszą Masumi Smile inni Missle Attack lub jeszcze inne nazwy ^^
PostPosted: Wed Jan 26, 2005 2:03 am

Ibris
Ja teraz slucham w kolko 2 plyt.

Ja tez w kolko 2 tyle ze sa to B3 > N.Y.B3 i B3 > Living For The Weekend no i jeszcze srednio raz na miesiac singla B3 > Can't Fight The Feeling albo plytki B3 > First blaugh

axiaPL

Gailenquen

PostPosted: Wed Jan 26, 2005 7:01 am

Na poprawe humorku - J-music ^^ Polecam Orange Range i Asian Kung-Fu Generation, dobry japonski rock biggrin *shanghai honey to hamabe shakou DANSU ^.^*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games