|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:35 pm
~~lena-undesaid~~ Jesli chodzi o mnie to ja bardziej slucham rocka i lightrocka. Ale nie zaszkodzi tez hip-hop, dance czy techno. Jedyny rodzaj muzy jakiego nie cieprie, to disco-polo xd . Czasami bywa tez pop, ale nie typu spears czy aguilera, bardziej panna avril. Moje ulubione zespoly to Nightwish, Vanilla-Ninja, Guano Apes... Lubie tez Within Temptation (czy jak to sie pisze). 'lightrock' - buahaha, dobre eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:19 am
ja tam slucham najczesciej rocka i metalu.. no moze zdarzy mi ise troche techna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:31 am
Moj brat slucha wszystkiego, wiec mam przynajmniej male obeznanie w roznych gatunkach muzycznych. Aczkolwiek *co za slowo vv'* moj kochany tatus wychowal mnie na tym, co najlepsze i co dalo poczatek wszystkiemu ;P Tzn. dobry porzadny rock [progressive, troszke hard rock'a rowniez] Tak wiec slucham muzyki typu Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC, The Moody Blues, Genesis, Whitesnake, Aerosmith i wiele wiele innych "dinozaurow" XD Do dzis rock kroluje. Jednak wymiana miedzy ojcem a mna tez byla ;P zaprezentowalam mu to, czego ja zaczelam sluchac juz jakis czas temu. Troche metalu [roznego...], szczegolnie cenie sobie Opeth, Nightwish, Moonspell ;> [innych tez slucham, ale ulubione nie sa XD]
no, to sie rozpisalam XD
dopisek - jeszcze J-music XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:13 am
Ja slucham praktycznie kazdy rodzaj rock i metalu...no moze poza tymi najciezszymi typu dimmu borgir a tak to praktycznie wczystko mi sie podoba...inna muzyka mi nie przeszkadza bo i w kazdym z innych gatunkow i rodzajow cos odnajde dla siebie po kilka piosenek...no poze poza polskim hh bo jak dla mnei jest wulgarny i plyki ale to tylko omje zdanie[chociaz lubie 5 piosenki ale 5 na cale mnostwo to chyba nie najwiecej]...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:11 am
jak metal to: Cynic Liquid Tension Spiral Architect domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:38 am
Jak ktos zajrzy na topic o grach to pewnie przeczyta ze jestem pod wplywem pewnej gry... wink A co to ma do muzyki?! UTWOR KONCZACY GRE JEST BOSKI exclaim exclaim exclaim Tytul to "Time only knows" i mozna go sciag nac np z eMule. Przesluchajcie te piosenke i powiedzcie ze jest glupia/beznadziejna/nudna... Nie powiecie? NO WLASNIE!!!!!! xd
~Time only knows... Time only knows.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:03 am
Ja teraz slucham w kolko 2 plyt. Asia - Aqua i Genesis - Calling All Stations. Naprawde niesamowite. I swietne texty =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:08 am
wszyscy tu czegoś ciężkiego słuchają.. ja się wyróżnię blaugh słucham tego, co akurat mi się podoba. nie ma tak, że słucham określonego stylu muzyki. Uwielbiam słuchać Linkin Park, Limp Bizkit, Papa Roach, Evanescence, Lostprophets, Nickelback, Good Charlotte, Adema, Hoobastank, Metallica; ale także: Ashanti, J.Lo, Christiny Milian, Ja Rula, Nelly'ego, Xzibita, Pink, Destiny's Child, Brandy, Skye Sweetnam, Alicia Keys, Anastacia; Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, BoA, Amuro Namie, ZONE i takie tam różne.. kocham też jedną piosenkę: Harmonia - Rythem.. ending 2 z Naruto. Poprostu miodzik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:22 pm
Kyoko Suomi kocham też jedną piosenkę: Harmonia - Rythem.. ending 2 z Naruto. Poprostu miodzik! Hmm ja kocham inny ending, a mianowicie 5 smile heart Ima Made Nando Mo by Masumi Smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:48 pm
novelin Kyoko Suomi kocham też jedną piosenkę: Harmonia - Rythem.. ending 2 z Naruto. Poprostu miodzik! Hmm ja kocham inny ending, a mianowicie 5 smile heart Ima Made Nando Mo by Masumi Smile heart Masumi Smile? A nie czasem Missle Attack czy cos takiego? ehm.. ja lubie 3 ending XDDD Orange Range muwahah! I "Wind" XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 2:15 pm
Ibris novelin Kyoko Suomi kocham też jedną piosenkę: Harmonia - Rythem.. ending 2 z Naruto. Poprostu miodzik! Hmm ja kocham inny ending, a mianowicie 5 smile heart Ima Made Nando Mo by Masumi Smile heart Masumi Smile? A nie czasem Missle Attack czy cos takiego? ehm.. ja lubie 3 ending XDDD Orange Range muwahah! I "Wind" XDD Hehe wiesz Ib, sprawdzalam w kilku miejscach nazwe zespolu... wszedzie jest inaczej... jedni piszą Masumi Smile inni Missle Attack lub jeszcze inne nazwy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 2:03 am
Ibris Ja teraz slucham w kolko 2 plyt. Ja tez w kolko 2 tyle ze sa to B3 > N.Y.B3 i B3 > Living For The Weekend no i jeszcze srednio raz na miesiac singla B3 > Can't Fight The Feeling albo plytki B3 > First blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:01 am
Na poprawe humorku - J-music ^^ Polecam Orange Range i Asian Kung-Fu Generation, dobry japonski rock biggrin *shanghai honey to hamabe shakou DANSU ^.^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|