Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:04 am
Kukus Ann_Miho opcy Kukus Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun smagnij go ukrytym biczem podlosci! xd Ktos cos ma do mojej przyjaciolki??? Bo jak tak to musi ze mna najpierw miec doczynienia. Nikt jej juz nie zrobi krzywdy. Nie pozwole na to. scream *wyciąga młotek i kilkanaście wielkich gwoździ* mogłabyś powtórzyć? *idzie w jej stronę* bo chyba niedosłyszałem *patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:04 am
Vykk bidna Omi...jak to jest byc z kims kto Cie kocha a jednoczesnie nie lubi blaugh crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:09 am
Omega Sun Vykk bidna Omi...jak to jest byc z kims kto Cie kocha a jednoczesnie nie lubi blaugh crying crying crying Nie placz... life is brulal and full of zasadzkas, a czasem jeszcze kopas w dupas....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:11 am
Ann_Miho patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu. myślę, że na takie ladaco to całkowicie wystarczy... a nasikaj nam tu, szeczeniaku, to będziesz to zlizywać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:14 am
Kukus Ann_Miho patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu. myślę, że na takie ladaco to całkowicie wystarczy... a nasikaj nam tu, szeczeniaku, to będziesz to zlizywać Nie chce na to patrzec !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:21 am
Night_Lady Kukus nie pozwalaj sobie za wiele co?! ja? a kto kogo wyzywa od świń?... poza tym, nie musicie wcale pisać tutaj... zredaguj formę wypowiedzi pod moim adresem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:22 am
Night_Lady Kukus Ann_Miho patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu. myślę, że na takie ladaco to całkowicie wystarczy... a nasikaj nam tu, szeczeniaku, to będziesz to zlizywać Kukus nie pozwalaj sobie za wiele co?!to chyba bylo obrazenie uzytkownika. Czyli chyba zlamanie 1 punktu regulaminu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:23 am
Illune Night_Lady Kukus Ann_Miho patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu. myślę, że na takie ladaco to całkowicie wystarczy... a nasikaj nam tu, szeczeniaku, to będziesz to zlizywać Kukus nie pozwalaj sobie za wiele co?!to chyba bylo obrazenie uzytkownika. Czyli chyba zlamanie 1 punktu regulaminu? a chcesz żebym ja stał się małostkowy? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:27 am
Kukus Illune Night_Lady Kukus Ann_Miho patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu. myślę, że na takie ladaco to całkowicie wystarczy... a nasikaj nam tu, szeczeniaku, to będziesz to zlizywać Kukus nie pozwalaj sobie za wiele co?!to chyba bylo obrazenie uzytkownika. Czyli chyba zlamanie 1 punktu regulaminu? a chcesz żebym ja stał się małostkowy? stare Hm....tak szczerze to mi to zwisa, lata i powiewa. Jesli chcesz to prosze bardzo, zreszta po co sie mnie pytasz? xp Wydawalo mi sie ze zawsze robisz to na co masz ochoteXD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:57 am
Illune Kukus Illune Night_Lady Kukus Ann_Miho patrzy na gwozdzie i motek* stare Tym chcesz mnie pokonac. Wez bo sie posikam ze smiechu. myślę, że na takie ladaco to całkowicie wystarczy... a nasikaj nam tu, szeczeniaku, to będziesz to zlizywać Kukus nie pozwalaj sobie za wiele co?!to chyba bylo obrazenie uzytkownika. Czyli chyba zlamanie 1 punktu regulaminu? a chcesz żebym ja stał się małostkowy? stare Hm....tak szczerze to mi to zwisa, lata i powiewa. Jesli chcesz to prosze bardzo, zreszta po co sie mnie pytasz? xp Wydawalo mi sie ze zawsze robisz to na co masz ochoteXD blaugh zgadzam sie[zalany Kukus: pomimo spożytego alkoholu nadal potrafię liczyć... a czy ty potrafisz?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:19 am
hmm widze ze troszke temat sie zmienil... i wiecej babek blaugh smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:22 am
A co babki robia w temacie dla facetow? eek no chyba, ze..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:07 am
jakas akcja zmasowana na odchamienie naszego tematu czy jak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:05 pm
Ryhol jakas akcja zmasowana na odchamienie naszego tematu czy jak xp chyba przekonania nas, że 15latki to też kobiety... ale mimo wszystko jest to akcja skazana na niepowodzenie, przynajmniej u mnie... granica wieku granicą prawa... a przede wszystkim rozsądku scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|