|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:26 am
Addik a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. : 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question 1) no to juz powinien wiedziec ten nieznajomy wink 2) no coz czasem to jest dobre, ale ja ich nie uznaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:28 am
Melania Moon Addik a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. : 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question 1) no to juz powinien wiedziec ten nieznajomy wink 2) no coz czasem to jest dobre, ale ja ich nie uznaje ad.2 ja uwazam ze takie zwiaski som ok . obie strony sa zadowolone i nikt ich nie zaczepia bo mowia ze maja jush kogos .. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:29 am
Melania Moon Addik a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. : 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question 1) no to juz powinien wiedziec ten nieznajomy wink 2) no coz czasem to jest dobre, ale ja ich nie uznaje co to za pytania?? dziewczyny z 5 klasy takie zadają razz razz (wiem jestem nie miła)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:49 am
Addik a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. : 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question ja naprzykład jakis inteligentny tekst, a nie jakies głupoty, a zwiazki bez zobowiązan, chyba nie ma takich bo jedna osoba zawsze cos czuje do drugiej, a ta druga to wykorzytuje, a jesli nie i obie cos czują tylko chca zobaczyc jak to im bedzie razem, napewno beda juz dla siebie parą.... wogóle co znaczy zwiazek bezzobowiązan?? albo związek albo flirt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:46 pm
Melania Moon 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question 1.No Comment 2.zalezy od ludzi i od tego jak to rozumieja...odpowiedzialem na podobne pytanie na meskim topicu wiec moze ktos tam znajdzie odpowiedz po czesci na to pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:32 am
Addik a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. : 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question Ad.1 pewnie cos milego a jak Ad.2 Wedlug mnie i Kusmira (kto zna ten zna nie bede tlumaczyc kto to) takie zwiazki sa wrecz idealne dla osob ktore cenia sobie wolnosc i przywiazanie w jednym (czyt. Ja i Kusmir), a ze sie rozpadaja czesto to o niczym nie swiadczy bo normalne tez i co?? Nic sie nie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:53 am
Ann_Miho Addik a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. : 1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question Ad.1 pewnie cos milego a jak Ad.2 Wedlug mnie i Kusmira (kto zna ten zna nie bede tlumaczyc kto to) takie zwiazki sa wrecz idealne dla osob ktore cenia sobie wolnosc i przywiazanie w jednym (czyt. Ja i Kusmir), a ze sie rozpadaja czesto to o niczym nie swiadczy bo normalne tez i co?? Nic sie nie dzieje z pierwszym sie zgadzam. z drugim.... jest dobre gdy obie osoby sa przygotowane na to, ze sie rozejda. gorzej gdy jedna z nich czegos oczekuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:24 am
mhmmhmhmmmhhm w tym topicu jeszcze niebylem, chetnie poslucham co tu mowia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:29 am
Ozual mhmmhmhmmmhhm w tym topicu jeszcze niebylem, chetnie poslucham co tu mowia hmm slychasz na swoja odpowiedzialnosc zeby niebylo ze nie uprzedzalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:33 am
temat : Jaka ceche charakteru najbardziej lubicie u facetow??
odp. Ja lubie poczucie humoru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:16 am
Ann_Miho temat : Jaka ceche charakteru najbardziej lubicie u facetow?? odp. Ja lubie poczucie humoru jaka cecha jest duzoooooooooooo whee cech, ale tak naj naj to hmmm.... chyba: szczerosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:21 am
Melania Moon Ann_Miho temat : Jaka ceche charakteru najbardziej lubicie u facetow?? odp. Ja lubie poczucie humoru jaka cecha jest duzoooooooooooo whee cech, ale tak naj naj to hmmm.... chyba: szczeroscwszystko trzeba brac po uwage..:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:27 am
Melania Moon Ann_Miho temat : Jaka ceche charakteru najbardziej lubicie u facetow?? odp. Ja lubie poczucie humoru jaka cecha jest duzoooooooooooo whee cech, ale tak naj naj to hmmm.... chyba: szczeroscNo to chyba ja bede mial u ciebie duze powodzenie blaugh ( samochala stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:33 am
Addik Melania Moon Ann_Miho temat : Jaka ceche charakteru najbardziej lubicie u facetow?? odp. Ja lubie poczucie humoru jaka cecha jest duzoooooooooooo whee cech, ale tak naj naj to hmmm.... chyba: szczeroscNo to chyba ja bede mial u ciebie duze powodzenie blaugh ( samochala stressed ) tyaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:35 am
Addik Melania Moon Ann_Miho temat : Jaka ceche charakteru najbardziej lubicie u facetow?? odp. Ja lubie poczucie humoru jaka cecha jest duzoooooooooooo whee cech, ale tak naj naj to hmmm.... chyba: szczeroscNo to chyba ja bede mial u ciebie duze powodzenie blaugh ( samochala stressed ) watpie stary ma simlocka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|