|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:52 am
hhmmm .... Cosiq o sobie ... question
Nazywam sie Adrian Dybowski , pochodze ze Stargardu Szczec. Interesuje sie muzyka a dokladniej , speed metal , metal , muzyka elektroniczna , elektro-etniczna , drum & bass i new-metal . Oprucz tego toffam anime mange i ogoolnie calom nippon. Jesli chodzi o sport to cwicze tylko sztuki walki nunczaku - dwa patyki placzone sznurkiem { lancuch to tylko filmowy wymysl } , potocznie nazywane cepem . Ps . jestem blokersem 3nodding Jak bedom jeszcze jakies pytania to sie odezwe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:24 am
Addik Ntsumi_Aya Imię : Karolina........ ...Jak dobrze pie to będę grać na gitarze i być może chodzić na jaido... ... Kiedy wspomnialem o aikido to ty powiedzialas ze chodzi ci raczej o jaido ... bo na jaido uczysz sie opslugi miecza ... teraz dla twojej wiadomosci przypomnialo mi sie ze na aikido tesh sie tego uczysh + zuty i przechwyty + bo lub jo .. dokladnie nie pamietam ktoory kij ... sweatdrop aha ...nie wiem dokładnie o co chodzi w inncyh sztukach walki... na jaido była tylko raz... brat brał kuzyna, żeby popatrzył, więc też pojechałam... zafascynowało mnie to... żeby udowodnić bratu, że uda mi się, zaczęłam ćwiczyć w domu cięcia - nic innego nie umiałam... teraz - boken którym świczyłam został zniszczony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:52 am
Czy ktos gra tu na elektrycznej gitarce ??? bo ja gram i jestek ciekawa na jakich gitarach, jesli juz, gracie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:38 am
Skoro sie wszyscy przedstawiaja, to tez nie bede zbytnio ukrywac swej tozsamosci. Nazywam sie Edyta, mam lat 16 (w zasadzie to juz 17, urodzinki za 3 dni ^^), mieszkam w Rybniku. Moje zainteresowania: manga, rysowanie jej, deviantart.com, fantasy, rozmawianie na lekcji ze szkolna siostrzyczka, granie z nia w "Co by bylo gdyby...", zrokrecanie starych, jeszcze dzialajacych urzadzien, w celu sprawienia, by dzialaly jeszcze lepiej (w rezultacie po zlozeniu przestaja dzialac, by po pol roku zaczac), zabawa z pila mechaniczna (czyt. robienie roznych reczy z drewna za pomoca owejz), Morrowind, Heros III (klasyka, a wciaz w nia gram ^^), moja swinka morska, odganianie spasionych kotow od niej, rowerek i spanie ^^ A. No i yaoi ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:46 am
Neilameane Skoro sie wszyscy przedstawiaja, to tez nie bede zbytnio ukrywac swej tozsamosci. Nazywam sie Edyta, mam lat 16 (w zasadzie to juz 17, urodzinki za 3 dni ^^), mieszkam w Rybniku. Moje zainteresowania: manga, rysowanie jej, deviantart.com, fantasy, rozmawianie na lekcji ze szkolna siostrzyczka, granie z nia w "Co by bylo gdyby...", zrokrecanie starych, jeszcze dzialajacych urzadzien, w celu sprawienia, by dzialaly jeszcze lepiej (w rezultacie po zlozeniu przestaja dzialac, by po pol roku zaczac), zabawa z pila mechaniczna (czyt. robienie roznych reczy z drewna za pomoca owejz), Morrowind, Heros III (klasyka, a wciaz w nia gram ^^), moja swinka morska, odganianie spasionych kotow od niej, rowerek i spanie ^^ A. No i yaoi ^___^ Wszyskiego najlepszego z okazji zblizajacych sie urodzinek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:08 pm
alexvandom Neilameane Skoro sie wszyscy przedstawiaja, to tez nie bede zbytnio ukrywac swej tozsamosci. Nazywam sie Edyta, mam lat 16 (w zasadzie to juz 17, urodzinki za 3 dni ^^), mieszkam w Rybniku. Moje zainteresowania: manga, rysowanie jej, deviantart.com, fantasy, rozmawianie na lekcji ze szkolna siostrzyczka, granie z nia w "Co by bylo gdyby...", zrokrecanie starych, jeszcze dzialajacych urzadzien, w celu sprawienia, by dzialaly jeszcze lepiej (w rezultacie po zlozeniu przestaja dzialac, by po pol roku zaczac), zabawa z pila mechaniczna (czyt. robienie roznych reczy z drewna za pomoca owejz), Morrowind, Heros III (klasyka, a wciaz w nia gram ^^), moja swinka morska, odganianie spasionych kotow od niej, rowerek i spanie ^^ A. No i yaoi ^___^ Wszyskiego najlepszego z okazji zblizajacych sie urodzinek 3nodding a no tak... *wręcza Neli prezent ^^ * hepi bersdej tu ju! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:52 pm
Neilameane Skoro sie wszyscy przedstawiaja, to tez nie bede zbytnio ukrywac swej tozsamosci. Nazywam sie Edyta, mam lat 16 (w zasadzie to juz 17, urodzinki za 3 dni ^^), mieszkam w Rybniku. Moje zainteresowania: manga, rysowanie jej, deviantart.com, fantasy, rozmawianie na lekcji ze szkolna siostrzyczka, granie z nia w "Co by bylo gdyby...", zrokrecanie starych, jeszcze dzialajacych urzadzien, w celu sprawienia, by dzialaly jeszcze lepiej (w rezultacie po zlozeniu przestaja dzialac, by po pol roku zaczac), zabawa z pila mechaniczna (czyt. robienie roznych reczy z drewna za pomoca owejz), Morrowind, Heros III (klasyka, a wciaz w nia gram ^^), moja swinka morska, odganianie spasionych kotow od niej, rowerek i spanie ^^ A. No i yaoi ^___^ I w ogole to duzo , duuuuzo facetow i innych fajnych i ladnych rzeczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|