Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Coś o sobie.... ( na pamiatke :D ) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 6:52 am

hhmmm .... Cosiq o sobie ... question

Nazywam sie Adrian Dybowski , pochodze ze Stargardu Szczec. Interesuje sie muzyka a dokladniej , speed metal , metal , muzyka elektroniczna , elektro-etniczna , drum & bass i new-metal .
Oprucz tego toffam anime mange i ogoolnie calom nippon.
Jesli chodzi o sport to cwicze tylko sztuki walki nunczaku - dwa patyki placzone sznurkiem { lancuch to tylko filmowy wymysl } , potocznie nazywane cepem .
Ps . jestem blokersem 3nodding
Jak bedom jeszcze jakies pytania to sie odezwe blaugh
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:15 am

[ Message temporarily off-line ]

Ntsumi_Aya

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:20 am

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:22 am

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:24 am

Addik
Ntsumi_Aya
Imię : Karolina........

...Jak dobrze p󪤺ie to będę grać na gitarze i być może chodzić na jaido...
...

Kiedy wspomnialem o aikido to ty powiedzialas ze chodzi ci raczej o jaido ... bo na jaido uczysz sie opslugi miecza ...

teraz dla twojej wiadomosci przypomnialo mi sie ze na aikido tesh sie tego uczysh + zuty i przechwyty + bo lub jo .. dokladnie nie pamietam ktoory kij ... sweatdrop
aha ...nie wiem dokładnie o co chodzi w inncyh sztukach walki...
na jaido była tylko raz... brat brał kuzyna, żeby popatrzył, więc też pojechałam...
zafascynowało mnie to...
żeby udowodnić bratu, że uda mi się, zaczęłam ćwiczyć w domu cięcia - nic innego nie umiałam...
teraz - boken którym świczyłam został zniszczony...
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:29 am

Ntsumi_Aya

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:34 am

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:37 am

Ntsumi_Aya

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:40 am

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:43 am

Ntsumi_Aya

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 9:52 am

Czy ktos gra tu na elektrycznej gitarce ??? bo ja gram i jestek ciekawa na jakich gitarach, jesli juz, gracie?
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 8:38 am

Skoro sie wszyscy przedstawiaja, to tez nie bede zbytnio ukrywac swej tozsamosci.
Nazywam sie Edyta, mam lat 16 (w zasadzie to juz 17, urodzinki za 3 dni ^^), mieszkam w Rybniku.
Moje zainteresowania: manga, rysowanie jej, deviantart.com, fantasy, rozmawianie na lekcji ze szkolna siostrzyczka, granie z nia w "Co by bylo gdyby...", zrokrecanie starych, jeszcze dzialajacych urzadzien, w celu sprawienia, by dzialaly jeszcze lepiej (w rezultacie po zlozeniu przestaja dzialac, by po pol roku zaczac), zabawa z pila mechaniczna (czyt. robienie roznych reczy z drewna za pomoca owejz), Morrowind, Heros III (klasyka, a wciaz w nia gram ^^), moja swinka morska, odganianie spasionych kotow od niej, rowerek i spanie ^^ A. No i yaoi ^___^

Neilameane

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun May 01, 2005 4:46 am

Neilameane
Skoro sie wszyscy przedstawiaja, to tez nie bede zbytnio ukrywac swej tozsamosci.
Nazywam sie Edyta, mam lat 16 (w zasadzie to juz 17, urodzinki za 3 dni ^^), mieszkam w Rybniku.
Moje zainteresowania: manga, rysowanie jej, deviantart.com, fantasy, rozmawianie na lekcji ze szkolna siostrzyczka, granie z nia w "Co by bylo gdyby...", zrokrecanie starych, jeszcze dzialajacych urzadzien, w celu sprawienia, by dzialaly jeszcze lepiej (w rezultacie po zlozeniu przestaja dzialac, by po pol roku zaczac), zabawa z pila mechaniczna (czyt. robienie roznych reczy z drewna za pomoca owejz), Morrowind, Heros III (klasyka, a wciaz w nia gram ^^), moja swinka morska, odganianie spasionych kotow od niej, rowerek i spanie ^^ A. No i yaoi ^___^

Wszyskiego najlepszego z okazji zblizajacych sie urodzinek 3nodding
PostPosted: Sun May 01, 2005 12:08 pm

alexvandom
Neilameane

Wszyskiego najlepszego z okazji zblizajacych sie urodzinek 3nodding
a no tak... *wręcza Neli prezent ^^ * hepi bersdej tu ju! XD

Ntsumi_Aya

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun May 01, 2005 1:52 pm

Neilameane

I w ogole to duzo , duuuuzo facetow i innych fajnych i ladnych rzeczy xd
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games