|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 9:08 am
Carbon Heart Obi Aoi Ömm és egy szárnybontogatós kérdés: kb mennyi az a jelentkezői létszám, amikor a 2. és 3. helyezettek 7500-at, 5000-et kapnak és nem 2500-2500-at? 4-5 jelentkezőnél esetleg? Bocsánat, ha hülyén hangzik sweatdrop 2-3. Az első mindenképp 10.000 goldot kap. Ha pl. 3. versenyző van és annyira nem tetszik a többi 2 mű, akkor adhatsz fejenkén 2.500 goldot, mert a nevezésük fontos. Értem. Remélem tetszeni fog annyira az a kettő (is) smile De gondolom a létszám az elsődleges (ugye?).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 9:12 am
Obi Aoi Carbon Heart Obi Aoi Ömm és egy szárnybontogatós kérdés: kb mennyi az a jelentkezői létszám, amikor a 2. és 3. helyezettek 7500-at, 5000-et kapnak és nem 2500-2500-at? 4-5 jelentkezőnél esetleg? Bocsánat, ha hülyén hangzik sweatdrop 2-3. Az első mindenképp 10.000 goldot kap. Ha pl. 3. versenyző van és annyira nem tetszik a többi 2 mű, akkor adhatsz fejenkén 2.500 goldot, mert a nevezésük fontos. Értem. Remélem tetszeni fog annyira az a kettő (is) smile De gondolom a létszám az elsődleges (ugye?). Is-is. De pl. ha egy ember indul, akkor is eldöntheted, hogy melyik helyezést érdemli (itt a pénzösszegre gondolok).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 9:32 am
Carbon Heart Obi Aoi Carbon Heart Obi Aoi Ömm és egy szárnybontogatós kérdés: kb mennyi az a jelentkezői létszám, amikor a 2. és 3. helyezettek 7500-at, 5000-et kapnak és nem 2500-2500-at? 4-5 jelentkezőnél esetleg? Bocsánat, ha hülyén hangzik sweatdrop 2-3. Az első mindenképp 10.000 goldot kap. Ha pl. 3. versenyző van és annyira nem tetszik a többi 2 mű, akkor adhatsz fejenkén 2.500 goldot, mert a nevezésük fontos. Értem. Remélem tetszeni fog annyira az a kettő (is) smile De gondolom a létszám az elsődleges (ugye?). Is-is. De pl. ha egy ember indul, akkor is eldöntheted, hogy melyik helyezést érdemli (itt a pénzösszegre gondolok). Értem, köszi a segítséget smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 9:23 am
Kedd este van, és még nincs téma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 10:48 am
Hime_Yura Kedd este van, és még nincs téma stare De van, lásd feljebb a Chikával folytatott párbeszéd előtt. De akkor még egyszer.
Az eheti téma:
A zene ♬
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 10:53 am
nos, akkor elnézésed kérem, sok volt a quote és így elkerülte a figyelmemet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 1:03 pm
Hime_Yura nos, akkor elnézésed kérem, sok volt a quote és így elkerülte a figyelmemet. Semmi gond 3nodding Én meg elnézést a "bizonytalan zöldfülű"-ségért sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 3:27 am
Hime_Yura Kedd este van, és még nincs téma stare Én már hétfőn intézkedtem, hogy legyen, majomka. >w>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 10:23 am
Carbon Heart Hime_Yura Kedd este van, és még nincs téma stare Én már hétfőn intézkedtem, hogy legyen, majomka. >w> Az én hibám volt a csúszás sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 11:15 am
Az a zenéhez tartozik, ha kán-kán ruhában pózolok a tükör előtt (szalagavatós ruci volt~)? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 11:34 am
Hime_Yura Az a zenéhez tartozik, ha kán-kán ruhában pózolok a tükör előtt (szalagavatós ruci volt~)? xD Kán-kán is zene, szerintem jöhet ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 11:37 am
Yo volna, ha a zene február 3 után feljönne, mert akkor lesz ugye szalagavatóm és akkorra volna is fényképem a zenéhez (vagy zumba [aerobik dance] vagy keringő, vagy nem tudom...) emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 12:03 pm
Hime_Yura Az a zenéhez tartozik, ha kán-kán ruhában pózolok a tükör előtt (szalagavatós ruci volt~)? xD Lehet végülis... smile Meg lehet hangszer, mp3, hangszer, kotta stb. (Ezt mindenkinek mondom cool ). Csendélet, életkép, szimbólum stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 12:10 pm
Obi Aoi Hime_Yura Az a zenéhez tartozik, ha kán-kán ruhában pózolok a tükör előtt (szalagavatós ruci volt~)? xD Lehet végülis... smile Meg lehet hangszer, mp3, hangszer, kotta stb. (Ezt mindenkinek mondom cool ). Csendélet, életkép, szimbólum stb. Áh mégsem azt rakom fel biggrin de van már egy pompás ötletem amit holnap megvalósítok és felrakom ide O w O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:20 pm
Hime_Yura Obi Aoi Hime_Yura Az a zenéhez tartozik, ha kán-kán ruhában pózolok a tükör előtt (szalagavatós ruci volt~)? xD Lehet végülis... smile Meg lehet hangszer, mp3, hangszer, kotta stb. (Ezt mindenkinek mondom cool ). Csendélet, életkép, szimbólum stb. Áh mégsem azt rakom fel biggrin de van már egy pompás ötletem amit holnap megvalósítok és felrakom ide O w O Oké, sok sikert smile Többieknek: bármit tegyetek fel nyugodtan, ami szerintetek a zenéhez kapcsolható és a ti művetek! Nem harapok... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|