|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2010 4:55 am
Molylepke Neked viszont nagyon-nagyon-nagyon- nagyon nagy gratula! whee Milyen szakra sikerült bejutnod? biggrin Köszönöm!!! whee 4laugh Germanisztikára fogok járni! 3nodding Nagyon szerettem volna bejutni, és szerencsére sikerült! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2010 5:56 am
Yui-chan12 Molylepke Neked viszont nagyon-nagyon-nagyon- nagyon nagy gratula! whee Milyen szakra sikerült bejutnod? biggrin Köszönöm!!! whee 4laugh Germanisztikára fogok járni! 3nodding Nagyon szerettem volna bejutni, és szerencsére sikerült! blaugh Dann Vielen Glück smile Én is próbáltam nyelvi szakra menni (2007, japán) de nem jött össze... Hajrá smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 5:47 am
T.T Új suli, új emberek, senkit sem sikerült megismernem. Ez aggasztó. És minden nap ez lesz crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 5:51 am
Riguna T.T Új suli, új emberek, senkit sem sikerült megismernem. Ez aggasztó. És minden nap ez lesz crying crying Velem is ugyan így bár még nem is kezdtem ismerkedni velük
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 8:05 am
Riguna T.T Új suli, új emberek, senkit sem sikerült megismernem. Ez aggasztó. És minden nap ez lesz crying crying Majdcsak lesz valahogy.. bár én nem voltam kitünően jó viszonyban a gimiben de ez részben a passzívságom miatt is volt... Érdemes ismerkedni, csak ne tolakodóan... meg majd biztos lesznek dolgok/események amik "összébb hoznak" titeket... Remélhetőleg wink (pl nálunk az áltsuliban csak erdei sulinak hívott kirándulás a gimiben mindig az első héten volt).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2010 7:12 am
^^ Hát ma már azért jobb volt a dolog. Sikerült egy-két emberrel beszélnem. Bár még mindig nem tudom, hogy a barátaim lesznek-e.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2010 1:30 pm
Riguna ^^ Hát ma már azért jobb volt a dolog. Sikerült egy-két emberrel beszélnem. Bár még mindig nem tudom, hogy a barátaim lesznek-e. No az jó smile Nem kell elsietni szerintem, és az, hogy nem tudod (hogy a barátaid lesznek-e), még nem garancia arra, hogy nem is lesznek azok. Rajtuk meg rajtad és az esetleges elkövetkezendő szituációkon múlik (mondom azaz gépelem én). wink Ez csak vélemény remény és tippelés keveréke a részemről, de remélem, hogy jóban leszel velük smile Ha meg valamiben nem értenétek egyet, akkor a vízfelkapás nem a legjobb megoldás (valamiért eszembe jutott ez, nem sértésképp írom sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2010 3:09 pm
Riguna T.T Új suli, új emberek, senkit sem sikerült megismernem. Ez aggasztó. És minden nap ez lesz crying crying Nézd így a dolgokat: Új élmények, új kaland, új lehetőségek. Első nap nem nagyon megy zökkenő mentesen a dolgok. Legyél kicsit vissza fogottabb és akkor nem lesz semmi bajod. Később olyan 1-2 hét múlva mér könnyebb lesz. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 4:10 am
Uh...nem tudom. Ennél visszafogottabb már nem igen lehetnék. Ma sem volt könnyű dolgom. Valahogy nem megy ez nekem sweatdrop Remélem pár hét múlva már nevetni fogok a kezdeti nehézségeken...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 10:07 am
Riguna Uh...nem tudom. Ennél visszafogottabb már nem igen lehetnék. Ma sem volt könnyű dolgom. Valahogy nem megy ez nekem sweatdrop Remélem pár hét múlva már nevetni fogok a kezdeti nehézségeken... Mondjuk gimi első félévében én sem szóltam senkihez (csak tanárhoz ha feleltem), és most milyen jót röhögök az egészen. xd Ne aggódj, csak a kezdet a nehéz. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 11:12 am
Elnézést a dupla posztért, de ez most elszontyolított:
Egy kis noob miután látta, hogy felraktam az alien armorskin-emet (amit frissen szereztem zomg-ból) marketplace-re, rámküld egy PM-et, hogy "légyszi, adok érte 3e-t vagy egy wind halo-t", mire én mivel jókedvemben vagyok ingyért átküldtem neki gift formájában.
Azóta lelkesen viseli is, aminek én örülök is, de hogy egy - már elnézést a kifejezésért - elcseszett köszönömöt se tud kinyögni, az rosszul esik. sad
Tudom én is lelkis vagyok, ha ilyenen kiakadok, de egy ilyen aprócska szó, ekkora nagy luxus lenne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 2:20 pm
Molylepke Elnézést a dupla posztért, de ez most elszontyolított: Egy kis noob miután látta, hogy felraktam az alien armorskin-emet (amit frissen szereztem zomg-ból) marketplace-re, rámküld egy PM-et, hogy "légyszi, adok érte 3e-t vagy egy wind halo-t", mire én mivel jókedvemben vagyok ingyért átküldtem neki gift formájában. Azóta lelkesen viseli is, aminek én örülök is, de hogy egy - már elnézést a kifejezésért - elcseszett köszönömöt se tud kinyögni, az rosszul esik. sad Tudom én is lelkis vagyok, ha ilyenen kiakadok, de egy ilyen aprócska szó, ekkora nagy luxus lenne? Mert neki nem számít hogy mit érzel. Én a helyedben nem adtam volna oda neki. Te is meg dolgoztál érte, hát dolgozzon ő is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 2:51 pm
Köszönöm a gratulációkat! 4laugh Riguna T.T Új suli, új emberek, senkit sem sikerült megismernem. Ez aggasztó. És minden nap ez lesz crying crying Ami pedig a te problémádat illeti, Riguna, teljesen megértelek, mert én is pontosan így érzek. Csak nálam ez most az egyetemen zajlik... Bár van egy lány, akivel a beiratkozásnál összehaverkodtam (direkt így írtam, mert ezt még nem lehet barátkozásnak nevezni), de én is attól tartok, hogy ez nem lesz nagyon hosszútávú és mély barátság. De ne legyen igazam. Anno a középsuliban én is iszonyatosan visszafogott voltam, és (ezt nem elkeserítésnek szánom, mert remélem nálad nem így lesz) csak negyedikre sikerült összeállnunk jó barátokká, pont mire el kellett búcsúznunk egymástól. Jó, ez részben az osztályom hibája is volt (sok eszement tyúk, de utáltam őket mad ), és részben a sajátom, amiért sok dologban olyan a felfogásom, mintha a múlt évszázadból felejtettek volna itt. ˇˇ Én is elképesztően magányosnak érzem magam, nagyon sebezhetőnek, pedig tudom, hogy ez hülyeség. De nem ismerem az elkövetkező helyzetet, és ezért bizonytalan vagyok. És az is megijesztett, hogy rögtön felméréssel kezdjük, ráadásnak német nyelvtanból, és nagyon tartok attól, hogy sokat felejtettem, ezért nem fogok jól szerepelni. Persze elképzelhető, hogy csak én csinálok mindebből ügyet, és szokás szerint alábecsülöm magam, de egyszerűen ilyen a természetem. És ami a legjobban kiakaszt: az angol óráim este hatkor kezdődnek, és nyolckor végződnek. Ez nagyon durva. Na de be is fejezem, mielőtt túlságosan is belemerülnék a nyafogásba, de ezt ki kellett írnom magamból! A maradék meg megy a journalomba! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2010 6:07 am
a szakomon én sem ismerek senkit, viszont a karról hála a gólyatábornak sok embert megismertem, de gyógypedagógiásat viszont egyet sem XP (vagyis hát volt a csapatomban 1-2 de visszahúzódók voltak és hazamentek 2. nap a gólyatáborból -___-) de sztem buliként kell ezt is felfogni, és úgy odamenni az előadásokra, meg órákra, hogy először a melletted ülőket megismerni, aztán szépen lassan szélesíteni ezt a kört, és így gyorsan megismerheted az egész csapatot biggrin nem feladni, és nem elkeseredni!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2010 6:41 am
Medvelaszlo Mert neki nem számít hogy mit érzel. Én a helyedben nem adtam volna oda neki. Te is meg dolgoztál érte, hát dolgozzon ő is. Pont ezért adtam oda neki, mert én is ingyen szereztem, így nem nagy veszteség, bármelyik nap droppolhat nekem egy ugyanilyet. biggrin Csak nekem furcsa az ilyesmi, hogy manapság ennyire könnyen veszik a dolgokat... confused Legjobb emlékeim szerint én még csak el sem mertem adni azokat amiket kaptam, és a Zsákbamacskás 1 goldos nadrágért is megkérdeztem Mal-t, hogy eladhatom-e. xd Tudom, ez meg már túlzás, de hát ez van. biggrin Lányoknak meg még annyit fűznék hozzá, hogy ne próbáljatok meg kétségbeesetten barátkozni, mert az csak elriasztja az embereket. biggrin Én (egyetemen) csak szimplán besétáltam és leültem oda, ahol volt hely, és szimplán elkezdtem a körülöttem ülőkkel csevegni, ha épp olyan témáról beszéltek amibe bele tudtam folyni én is. 3nodding Kb 5-6 ilyen alkalom után már előre köszöntek és/vagy integettek, hogy üljek oda. biggrin Mondjuk elismerem, hogy középiskolához képest ez nekem is nagy előrelépés, hiszen akkor azért nem szóltam senkihez, mert nem mertem. xd Most azért megy, mert az évek alatt picit önállóbb is lettem, + nőtt a röviden csak "leszarom"-nak nevezett, csodás kis képességem. biggrin Elnézsét a wall of text-ért... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|