Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pysiol

PostPosted: Tue May 03, 2005 2:36 pm

Eh czy ktos z was wie moze cos na temat trzeciej czesci Golden Sun? Gral w to ktos wogule?
PostPosted: Sat May 07, 2005 7:03 am

Pysiol
Eh czy ktos z was wie moze cos na temat trzeciej czesci Golden Sun? Gral w to ktos wogule?

Osobiscie tez jestem ciekaw tego GS 3 mimo iz gralem tylko w 1. Ale jakos w najblizszym czasie nadrobie zaleglosci (:

Ryhol

Tomir

PostPosted: Tue May 10, 2005 6:53 am

gra ktos w ADOMa ta gra jest jednym z najbardziej rozbudowanych erpegow jakie znam blaugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 3:22 am

Zamuwilem sobie Tales of Symphonia na GameCube'a i jak mi tylko dojdzie i pogram w niego troche zdam wam relacje jakie mam wrazenia z tej gry. Wyczekiwalem jej bardzo dlugo i mam nadzieje ze sie nie zawiode (:

Ryhol

Kiray

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:33 pm

Tomir
gra ktos w ADOMa ta gra jest jednym z najbardziej rozbudowanych erpegow jakie znam blaugh

Ja w to pogrywalem jakis czas temu, ale lubie co jakis czas sobie stworzyc postac i troche w to pograc
PostPosted: Thu May 19, 2005 11:08 am

scream ludzie widzieliśta to scream
nove konsole zajefajnecool
postemp tekniki to pogrom

Zelgam

Neilameane

PostPosted: Sat May 21, 2005 2:12 am

*podgrywa sobie w Warcrafta*
PostPosted: Sun May 22, 2005 3:17 am

Pysiol
ja przeszedlem jedynke i byla super...a grajac w 2gdzies sie tam zacialem i nie mogelem przejsc teraz pocinam w legends of goku 2 bo tez kiedys sie zacialem i zaczolem teraz od poczatku a jak przejde to zaczen 3 czesc xd

Vykk

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sun May 22, 2005 11:07 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon May 23, 2005 2:36 am

Pysiol

ja nie wiem czy oni już zrobili tą grę czy nie...
ale pograłabym...
w tales of symfonia tesh...
i w nowy star ocean...
i... w ogoole cry

Raticiel

Neilameane

PostPosted: Fri May 27, 2005 2:45 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri May 27, 2005 2:21 pm

Kilka godzin temy ukończyłem Shadow Hearts II na 100%. Za 2 dni wracam do MGS3.

XD147

Morgoth Wolf

PostPosted: Sun May 29, 2005 1:05 am

Hehe - ja też własnie ostatnio wróciłem do Diablo 2.
Tym razem gram paladynem (wcześniej czerodziejka i zabójczyni, a na początku oczywiście the barbarian xd ).
Właśnie zacząłem grać w dodatek i szlag mnie trafia, bo przez całą grę dorwałem może ze dwie fajne bronie...
PostPosted: Sun May 29, 2005 7:08 am

Morgoth Wolf
Hehe - ja też własnie ostatnio wróciłem do Diablo 2.
Tym razem gram paladynem (wcześniej czerodziejka i zabójczyni, a na początku oczywiście the barbarian xd ).
Właśnie zacząłem grać w dodatek i szlag mnie trafia, bo przez całą grę dorwałem może ze dwie fajne bronie...

ja z ledwoscia cos dla nekromanty znajduje, a od bezuzytecznych broni to juz sobie niezle zarobilam. A skrytke mam juz pelna, bo zbieram krysztaly, zeby moc je potem poprzeinaczac w tej calej kostce horadrimow. Ale zeby uzbierac 6 jednakowych..... =="

Neilameane

Autark

PostPosted: Sun May 29, 2005 12:31 pm

Ludzie, gral ktos w Fallout'a 2, co jak co ale genialniejszego cRPG nie widzialem (ci co uwazaja inaczej niech pograja chociaz z dwie godzinki).
Wiem, ze juz o Falloucie tu pisano no ale... ZAGRAJCIE
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games