|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 1:42 pm
Büszke vagyok arra, hogy Malreni rendszergazda lett, az érettségizőkre, vizsgázókra és a július 3-ai talira. Szerintem is egész jó volt, bár nem hittem volna, hogy ez volt az eddigi legjobb tali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 1:45 pm
Én meg tényleg büszke is vagyok a találkozóra, hiszen ez volt az első biggrin és sose fogom megbánni, hogy részt vettem rajta XD igaz szellemileg még most is nullán állok, de majd kialszom magam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 1:47 pm
Én meg most 1 dolgon filózok. ...
Mivel nyáron a családdal 1 teljes napot szervezünk, amit a BALATON mellett töltenénk (Nem benne, mert elvileg szennyezett kicsit(?) ... ) és arra gondoltam, hogy 1 strandon össze gyülhetne pár Gaia-s arc. =P Pl.: én, Colorfull, MAci, napsi, Xanvie meg Clyoo Dijja ... de bárki jöhetne. =P És akkor már REGGEL lehetnének fotók. =P
EZ OFF-olás volt részemről. =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 1:59 pm
Nekem is ez volt az 1. talim Timmy, ezért is vagyok büszke rá és mert valóban jó volt. wink
Lol, már a július 3-ai tali előtt is a Balaton volt mániád Kisrajczy. razz Lehet, hogy neked egyszerűbb, de nem mindenkinek az, vagy nem mindenkinek éri meg nagyon, pláne rövid időre nem. Több felkészülés kell, több pénz stb. Akkor már inkább Budapesten mehetnénk együtt a Sport uszodába, vagy a Komjádi uszodába, vagy a Palatinusz strandra, vagy pedig a Dagály strandra. De ezt folyt. inkább a július 3-ai fórumon Kisrajczy, ne itt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 11, 2010 9:01 am
Büszkeségem, hogy anyukámmal egy nagyon jó magyar sci-fi talin voltunk érdekes előadásokkal, és hogy találkoztunk 2 sci-fis színésszel smile (egyik aki Zelenkát játssza a Csillagkapu Atlantiszba, a másik egy Battlestar Galacticás).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 12:57 pm
Xanvie Nekem is ez volt az 1. talim Timmy, ezért is vagyok büszke rá és mert valóban jó volt. wink Lol, már a július 3-ai tali előtt is a Balaton volt mániád Kisrajczy. razz Lehet, hogy neked egyszerűbb, de nem mindenkinek az, vagy nem mindenkinek éri meg nagyon, pláne rövid időre nem. Több felkészülés kell, több pénz stb. Akkor már inkább Budapesten mehetnénk együtt a Sport uszodába, vagy a Komjádi uszodába, vagy a Palatinusz strandra, vagy pedig a Dagály strandra. De ezt folyt. inkább a július 3-ai fórumon Kisrajczy, ne itt! Oké, de ez offolás ... AZért volt a mániám, mert eddig nem ismertem meg ColorfullMelody-t ... ^^ =) Less be, meg tudod, mi is van közöttünk, a távon kivül. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 3:06 am
Büszkeségem hogy hatalmas erőre tettem szert a következő Gaia Kombatra megszereztem a Shadow Gem itemmet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 27, 2010 8:49 am
Ezt már más topicban is felvetettem, de mivel ott picit OFF-nak tűnt, ezért inkább itt is megkérdezem: Kikre lehetünk büszkék, kiket vettek fel a kívánt szakra? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 7:18 am
öhm.... SZTE (szegedi tudományegyetem) JGYPK (juhász gyula pedagógusképző kar) gyógypedagógia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 2:18 pm
napsugar öhm.... SZTE (szegedi tudományegyetem) JGYPK (juhász gyula pedagógusképző kar) gyógypedagógia Hatalmas gratula! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2010 6:49 pm
Büszke vagyok arra, hogy végre, Bibbles büszke gazdája lehetek! biggrin
(Nem, nem adtam el egyetlen másik cicás item-emet. Azért vettem le őket, mert... hát... Bibbles!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 2:14 am
Malreni Büszke vagyok arra, hogy végre, Bibbles büszke gazdája lehetek! biggrin (Nem, nem adtam el egyetlen másik cicás item-emet. Azért vettem le őket, mert... hát... Bibbles!!!) Gratula smile Régen én is akartam egy Bibbles-t... de most már nem annyira. Nekem kicsit igazságtalannak tűnik hogy a RIGekben minden macskacucc ritka és drága (most a cat circus)... Büszkeségem(?), hogy eredeti "madeinjapan" tehát tokiói fiúkkal futottam össze smile (Animecon). Igaz nem ők voltak az első japánok, akikkel találkoztam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 3:07 am
végre a fenekemből kiáll egy farok.. (ez így nem lesz jó)
megvettem a devil tailt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 9:04 am
III Slash III végre a fenekemből kiáll egy farok.. (ez így nem lesz jó) megvettem a devil tailt Szééép! Gratulálok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 12:34 pm
Malreni III Slash III végre a fenekemből kiáll egy farok.. (ez így nem lesz jó) megvettem a devil tailt Szééép! Gratulálok! 3nodding bibbles nagyon komolyan fest. simán elképzelem, ahogyan az ötórai teája mellett HVG-t olvas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|