Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Büszkeségienk. 3 ÉV!!! 70000+ POST!!! Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 111 112 113 114 115 116 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Jul 04, 2010 1:42 pm

Büszke vagyok arra, hogy Malreni rendszergazda lett, az érettségizőkre, vizsgázókra és a július 3-ai talira. Szerintem is egész jó volt, bár nem hittem volna, hogy ez volt az eddigi legjobb tali.
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 1:45 pm

Én meg tényleg büszke is vagyok a találkozóra, hiszen ez volt az első biggrin és sose fogom megbánni, hogy részt vettem rajta XD igaz szellemileg még most is nullán állok, de majd kialszom magam XD

Az Timmy

Kind Miko

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 1:47 pm

Én meg most 1 dolgon filózok. ...

Mivel nyáron a családdal 1 teljes napot szervezünk, amit a BALATON mellett töltenénk (Nem benne, mert elvileg szennyezett kicsit(?) ... ) és arra gondoltam, hogy 1 strandon össze gyülhetne pár Gaia-s arc. =P Pl.: én, Colorfull, MAci, napsi, Xanvie meg Clyoo Dijja ... de bárki jöhetne. =P És akkor már REGGEL lehetnének fotók. =P

EZ OFF-olás volt részemről. =P
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 1:59 pm

Nekem is ez volt az 1. talim Timmy, ezért is vagyok büszke rá és mert valóban jó volt. wink

Lol, már a július 3-ai tali előtt is a Balaton volt mániád Kisrajczy. razz Lehet, hogy neked egyszerűbb, de nem mindenkinek az, vagy nem mindenkinek éri meg nagyon, pláne rövid időre nem. Több felkészülés kell, több pénz stb. Akkor már inkább Budapesten mehetnénk együtt a Sport uszodába, vagy a Komjádi uszodába, vagy a Palatinusz strandra, vagy pedig a Dagály strandra. De ezt folyt. inkább a július 3-ai fórumon Kisrajczy, ne itt!

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Jul 11, 2010 9:01 am

Büszkeségem, hogy anyukámmal egy nagyon jó magyar sci-fi talin voltunk érdekes előadásokkal, és hogy találkoztunk 2 sci-fis színésszel smile (egyik aki Zelenkát játssza a Csillagkapu Atlantiszba, a másik egy Battlestar Galacticás).
PostPosted: Tue Jul 13, 2010 12:57 pm

Xanvie
Nekem is ez volt az 1. talim Timmy, ezért is vagyok büszke rá és mert valóban jó volt. wink

Lol, már a július 3-ai tali előtt is a Balaton volt mániád Kisrajczy. razz Lehet, hogy neked egyszerűbb, de nem mindenkinek az, vagy nem mindenkinek éri meg nagyon, pláne rövid időre nem. Több felkészülés kell, több pénz stb. Akkor már inkább Budapesten mehetnénk együtt a Sport uszodába, vagy a Komjádi uszodába, vagy a Palatinusz strandra, vagy pedig a Dagály strandra. De ezt folyt. inkább a július 3-ai fórumon Kisrajczy, ne itt!

Oké, de ez offolás ... AZért volt a mániám, mert eddig nem ismertem meg ColorfullMelody-t ... ^^ =) Less be, meg tudod, mi is van közöttünk, a távon kivül. ^^

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 3:06 am

Büszkeségem hogy hatalmas erőre tettem szert a következő Gaia Kombatra megszereztem a Shadow Gem itemmet
PostPosted: Tue Jul 27, 2010 8:49 am

Ezt már más topicban is felvetettem, de mivel ott picit OFF-nak tűnt, ezért inkább itt is megkérdezem:

Kikre lehetünk büszkék, kiket vettek fel a kívánt szakra? biggrin

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Jul 28, 2010 7:18 am

öhm.... SZTE (szegedi tudományegyetem) JGYPK (juhász gyula pedagógusképző kar) gyógypedagógia
PostPosted: Thu Jul 29, 2010 2:18 pm

napsugar
öhm.... SZTE (szegedi tudományegyetem) JGYPK (juhász gyula pedagógusképző kar) gyógypedagógia

Hatalmas gratula! 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Sep 24, 2010 6:49 pm

Büszke vagyok arra, hogy végre, Bibbles büszke gazdája lehetek! biggrin

(Nem, nem adtam el egyetlen másik cicás item-emet. Azért vettem le őket, mert... hát... Bibbles!!!)
PostPosted: Sat Sep 25, 2010 2:14 am

Malreni
Büszke vagyok arra, hogy végre, Bibbles büszke gazdája lehetek! biggrin

(Nem, nem adtam el egyetlen másik cicás item-emet. Azért vettem le őket, mert... hát... Bibbles!!!)

Gratula smile Régen én is akartam egy Bibbles-t... de most már nem annyira. Nekem kicsit igazságtalannak tűnik hogy a RIGekben minden macskacucc ritka és drága (most a cat circus)...

Büszkeségem(?), hogy eredeti "madeinjapan" tehát tokiói fiúkkal futottam össze smile (Animecon). Igaz nem ők voltak az első japánok, akikkel találkoztam.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sat Sep 25, 2010 3:07 am

végre a fenekemből kiáll egy farok.. (ez így nem lesz jó)

megvettem a devil tailt
PostPosted: Sat Sep 25, 2010 9:04 am

III Slash III

megvettem a devil tailt

Szééép! Gratulálok!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sat Sep 25, 2010 12:34 pm

Malreni
III Slash III

megvettem a devil tailt

Szééép! Gratulálok!
3nodding
bibbles nagyon komolyan fest. simán elképzelem, ahogyan az ötórai teája mellett HVG-t olvas biggrin
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 111 112 113 114 115 116 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces