Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Sajnáltassuk magunkat Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 17 18 19 20 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jun 05, 2010 6:38 am

köszi, bár ma szerencsésem sikerült elcsesznem a szóbelivel a magyart.... ilyen szemét bizottsággal én még nem találkoztam... sírva jöttem ki a teremből (pedig nem vagyok az a sírós fajta....)
PostPosted: Sat Jun 05, 2010 10:52 am

napsugar
köszi, bár ma szerencsésem sikerült elcsesznem a szóbelivel a magyart.... ilyen szemét bizottsággal én még nem találkoztam... sírva jöttem ki a teremből (pedig nem vagyok az a sírós fajta....)

*megsimizi Napsi hátát* 3nodding
Sajnáljuk... Képzelem milyenek lehettek... sweatdrop Vagy mégsem... is-is.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Sun Jun 06, 2010 7:59 am

Ajaj, ez durva... szegénykém... de hátha nem lett olyan rossz!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 7:56 am

Nah, most jön a panasz: az előbb fenn voltam zOMG!-on, és a szemét csapatom kirakott, pedig sztem nem csináltam semmi rosszat se, szóval minden ok nélkül történt. Nagyon rosszul esett, ki is léptem (miután beolvastam nekik....). Várhatólag csütörtökön húzzák meg a felvételi ponthatárokat, és nem tudom, hogy felvesznek-e - múltkor olvastam a Délmagyarban, hogy emelni fogják a ponthatárokat, és amikor kiszámoltam a pontjaimat, hát igencsak húzós lesz! Úgyhogy most tiszta ideg vagyok, hogy vajon felvesznek, vagy sem! crying

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Thu Jul 22, 2010 6:05 am

Engem még sose raktak ki. Sajnos vannak ilyen emberek.
PostPosted: Thu Jul 22, 2010 6:26 am

hát igen.... ma jönnek a pontok, meg az smsek h kit hova vettek fel....ne aggódj yui, én is olvastam azt a cikket, meg azóta máshol is utánaolvastam és főleg a jogon emelnek pontokat, meg az önköltségesek pontjai lesznek magasabbak

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Thu Jul 22, 2010 11:42 am

Legyen igazad napsi! Annyira nyuszi vagyok, hogy nem merem megnézni, hogy mennyi a ponthatár, ahova én akarok menni... anyát már kiakasztottam, mert azzal érveltem, hogy akkor nem lesz akkora öröm, ha megkapom az értesítést.... sweatdrop Az erő legyen velünk! xd
PostPosted: Tue Jul 27, 2010 5:08 am

Nem jelentkeztem sehova, OKJ-s képzésre szeretnék menni ősztől, de a suliban amit kinéztem nem indul a szak amit választottam. És ezt tegnap kellett megtudnom a beiratkozáson...
Szóval most nézhetek másik suli után. Remélem még lesz hely eek

Riguna

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Jul 27, 2010 8:40 am

Riguna
Nem jelentkeztem sehova, OKJ-s képzésre szeretnék menni ősztől, de a suliban amit kinéztem nem indul a szak amit választottam. És ezt tegnap kellett megtudnom a beiratkozáson...
Szóval most nézhetek másik suli után. Remélem még lesz hely eek

Biztos, hogy lesz! 3nodding
Egy volt osztálytársnőm miután rájött, hogy nem lehet hivatásos seggmeresztő, szeptember közepén ment el körülnézni, és még akkor is simán talált magának helyet. biggrin

Amúgy kinek lehet már gratulálni, kit vettek fel a hőn áhított szakára? biggrin A ponthatárok tényleg elég húzósak, de szerintem biztos, hogy mindenkinek sikerült. whee
PostPosted: Tue Jul 27, 2010 3:19 pm

nekem nem jött össze az egyetem -.- 20 ponon múlott volna.... ez olyan izé.... plusz költöztem is volna... de most az is hadilábon áll és későbbre kell tolni >.< pedig egy OLYAN tökéletes helyet találtunk....rimánkodik valaki azért, hogy megmaradjon?

Az Timmy

Kind Miko

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Wed Jul 28, 2010 9:14 am

Az Timmy
nekem nem jött össze az egyetem -.- 20 ponon múlott volna.... ez olyan izé.... plusz költöztem is volna... de most az is hadilábon áll és későbbre kell tolni >.< pedig egy OLYAN tökéletes helyet találtunk....rimánkodik valaki azért, hogy megmaradjon?

Ó ez nagyon durva! Szegénykém, nincs is annál rosszabb, ha csak kevéskén múlik az egész! És én rimánkodok! Emberek rimánkodjatok Az Timmy szerencséjéért!
Amúgy Molylepke azt hiszem nekem lehet, mert nekem sikerült! Hála az égnek! whee Ma kaptam meg a hivatalos levelet az egyetemtől. Hajrá-hajrá mindenkinek, aki még előtte van!
PostPosted: Thu Jul 29, 2010 4:41 am

Uhh...ez tényleg durva sad Sajnálom Az Timmy!

Ma voltam beiratkozáson, és végre sikerült a dolog. Most már csak azzal van gondom, hogy kicsit messze van...

Riguna

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jul 29, 2010 5:13 am

Drukkolok mindenkinek, hogy jól alakuljanak a dolgok, legyen az szerencsés felvett vagy nem.. 3nodding Az Timmy más "utak" is vannak, remélem az is jó lesz, amit majd helyette csinálsz, szorítok neked wink
Én anno (2007-ben) EGY ponttal csúsztam le az ELTE BTK anglisztikájáról, na és MIÉRT? Mert az ELTE-n jelöltem meg és minden más anglisztikás felsősulin pont annyi volt a határ amennyi nekem volt, vagy KEVESEBB, CSAK az ELTE-n volt eggyel több pont az én pontszámaimnál!!! Lol. Többiről jobban lecsúsztam. (tur-vend. 113/135 és japán szak 126/142 asszem). De nem lettem olyan nagyon nagyon csalódott, viszont meglepődtem.
Pótfelvételire meg nem mentem, mentem helyette FSZ-re (felsőfokú szakképzés), az is jó szerintem, olyan light-os alapképzés és ha később lesz átfedés az FSZ képzésed és a Bsc tárgyai között akkor mentesülsz azok alól. Picit olyan mintha egy részét előre megcsinálnád smile Csak még nem államvizsgával meg diplomával.

Ja és: az FSZ képzésre már azután jelentkeztem hogy kiderültek a ponthatárok, egy normál fősulira (BGF) és az FSZ képzések ponthatárai jóval alacsonyabbak a Bsc-sekénél.
PostPosted: Thu Aug 12, 2010 12:38 am

Zsarolást kaptunk... rolleyes (többet itt nem mesélnék) sad

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Aug 12, 2010 11:53 am

Az Timmy

Na ez hatalmas gáz, nagyon sajnálom! sad
Remélem azért nem bukik meg az egész terved.

Yui-chan12
Amúgy Molylepke azt hiszem nekem lehet, mert nekem sikerült! Hála az égnek! icon_whee.gif Ma kaptam meg a hivatalos levelet az egyetemtől. Hajrá-hajrá mindenkinek, aki még előtte van!

Neked viszont nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy gratula! whee
Milyen szakra sikerült bejutnod? biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 17 18 19 20 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out