Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:27 am
kiedy wiec dowiemy sie kto jest nowym szefem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:34 am
hmm mysle, ze od jutra mozna by zrobic ankiete, aczkolwiek musze ustalic z pozostalymi moderatorami: -jak dlugo ona potrwa -czy wszystkie osoby dotychczas wytypowane maja na niej byc -czy damy moderatorowi stanowisko na stale czy, tak jak proponowal Raq, tylko na probe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:46 am
Omega Sun hmm mysle, ze od jutra mozna by zrobic ankiete, aczkolwiek musze ustalic z pozostalymi moderatorami: -jak dlugo ona potrwa -czy wszystkie osoby dotychczas wytypowane maja na niej byc -czy damy moderatorowi stanowisko na stale czy, tak jak proponowal Raq, tylko na probe uff to dobrze bo najgorsza jest niepewnosc.... mam prosbe czy mozesz napisac w ankiecie Driadaa (Night_Lady)? moze wiecej osob mnie sobie przypomni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:48 am
Driadaa Omega Sun hmm mysle, ze od jutra mozna by zrobic ankiete, aczkolwiek musze ustalic z pozostalymi moderatorami: -jak dlugo ona potrwa -czy wszystkie osoby dotychczas wytypowane maja na niej byc -czy damy moderatorowi stanowisko na stale czy, tak jak proponowal Raq, tylko na probe uff to dobrze bo najgorsza jest niepewnosc.... mam prosbe czy mozesz napisac w ankiecie Driadaa (Night_Lady)? moze wiecej osob mnie sobie przypomni.... jasne, zaraz dopisze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:50 am
Omega Sun Driadaa Omega Sun hmm mysle, ze od jutra mozna by zrobic ankiete, aczkolwiek musze ustalic z pozostalymi moderatorami: -jak dlugo ona potrwa -czy wszystkie osoby dotychczas wytypowane maja na niej byc -czy damy moderatorowi stanowisko na stale czy, tak jak proponowal Raq, tylko na probe uff to dobrze bo najgorsza jest niepewnosc.... mam prosbe czy mozesz napisac w ankiecie Driadaa (Night_Lady)? moze wiecej osob mnie sobie przypomni.... jasne, zaraz dopisze 3nodding dziekuje bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 11:42 am
jako ze jutro mnie na pewno nie bedzie a weekend watpie zebym znalazl czas sie tu zjawic to ja podam swoja liste..
ba.. anwet swoje opinie dodam..
-Lava -> staly i regularny bywalec od dawien dawna.. -Revcat / Kiray -> wiadomo partyzanteria, Kiray ostatnio rzadko bywa.. raczej byblbym za kandydatura Kocura -Rin -> czesto sie zjawia rozsadna i w ogole, nie mowi mi jakie ma majtki -Driadaa (dawniej Night_Lady) -> mistrzyni blednego kontekstuz decydowanie nie widze jej w GTW ale skoro taka ma ochote sprobowac to prosze bardzo...
a... i dla wyjasnienia szefem jest i bedzie (pod nieobecnosc Tao - kotra moim skromnym zdaniem juz sie tu chyba nie zjawi) Omi..
oczywiscie lista jest nadal otwarta..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 12:59 pm
dobrze- mogę stanąć w szranki z pozostałymi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 1:39 pm
moje dni w konkursie sa policzone... xp
powodzenia jutro wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 1:59 pm
Driadaa moje dni w konkursie sa policzone... xp
powodzenia jutro wszystkim
dlaczego sa policzone? wszyscy maja rowne szanse.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 4:04 am
xd no to jeszcze jedna moja kandydatura racqel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 4:09 am
Ryuukei oshii xd no to jeszcze jedna moja kandydatura Raquel xd ok, dopisuje do listy Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 5:45 am
Omega Sun ok, dopisuje do listy Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu? Ja rezygnuje hmm.. >_> w sumie fajnie by bylo sie sprobowac, ale jak tak patrze to jest duzo wiecej osob, ktore same zglosily sie na to miejsce. Poza tym spojrzmy prawdzie w oczy >_>''' jestem niekonsekwetna i jak to Omi powiedziala mam zbyt wysoki wspolczynnik tolerancji <_< Funkcja moda ( zwlaszcza te faflunienia sie roznych osob ) wykonczylaby mnie psychicznie. Dla osoby ktora nigdy nie ma wneriwajacych sytuacji nawal takich doznan wyzwala niepohamowane- uczucie rozwalenia komus piescia buzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 8:10 am
Rin_Youkai Omega Sun ok, dopisuje do listy Mysle, ze wieczorem moznaby juz zrobic polla. Jak rozumiem inni moderatorzy nie maja zadnych "ale" co do listy i wszyscy zgloszeni (no chyba ze sami zgloszeni nie chca, bo po postach Rin i Mirabella nie wiem czy oni sami chca byc moderatorami) biora udzial w glosowaniu? Ja rezygnuje hmm.. >_> w sumie fajnie by bylo sie sprobowac, ale jak tak patrze to jest duzo wiecej osob, ktore same zglosily sie na to miejsce. Poza tym spojrzmy prawdzie w oczy >_>''' jestem niekonsekwetna i jak to Omi powiedziala mam zbyt wysoki wspolczynnik tolerancji <_< Funkcja moda ( zwlaszcza te faflunienia sie roznych osob ) wykonczylaby mnie psychicznie. Dla osoby ktora nigdy nie ma wneriwajacych sytuacji nawal takich doznan wyzwala niepohamowane- uczucie rozwalenia komus piescia buzi sweatdrop moze jednak chcesz sprobowac swoich sil? Jak Ci sie nie spodoba moderatorowanie to zawsze mozesz zrezygnowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 10:39 am
Omega Sun moze jednak chcesz sprobowac swoich sil? Jak Ci sie nie spodoba moderatorowanie to zawsze mozesz zrezygnowac. W sumie masz racje ...>.> zostaje >v< ( i tak watpie by ktos na mnie glosowal Xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 10:49 am
Rin_Youkai ( i tak watpie by ktos na mnie glosowal Xd ) zebys sie nie zdziwila wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|