|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:48 am
Dobra, czekam jeszcze na potwierdzenia na PM, a potem zaczynamy gre. Prosze, by na tym forum juz nie znajdywaly sie zadne inne posty, jak tylko odpowiedzi na sesje, ktora bedzie sie tu rozgrywac. Jest to nie klimatyczne i psuje zabawe. Gdyby kogos naszlo, ze chce sie przylaczyc, prosze na PM (od tego w koncu jest ta opcja).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:17 pm
I co z RPG? nie ma chętnych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 1:32 pm
niestety zglosily sie tylko 3 osoby, z czego jedna jednak zrezygnowala, a od pozostalych 2 nie mam w tym momencie juz zadnego odzewu :/ Ja osobiscie juz chyba porzucę ten pomysl, gdyz juz nie mam czasu na jakiekolwiek sesje :/ roboty w szkole w.... bardzo duzo, pomijajac fakt, ze staram się o czlonkostwo w ekipie Ultimy Online na miejscowym shardzie, wiec niestety, ale pomysl z sesja na gai zostaje zawieszony. Moze jak kogoś olsni... Na razie niech ten topic pozostanie w celu omawiania wszelakich RPG-ow czy cos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 7:06 am
Jaka szkoda, ze to martwy temat...
<< >> O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 7:59 am
Ilraeth Jaka szkoda, ze to martwy temat... << >> O_O Ale przynajmniej można sobie pokomentowac go i dostać gold. ps. Serio szkoda, ale to zajmuje dużo czasu, a zapał jest często słomiany. vide wybory miss/Mister Gaia 2006 na innej gildii stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:50 am
Kasmizar Ilraeth Jaka szkoda, ze to martwy temat... << >> O_O Ale przynajmniej można sobie pokomentowac go i dostać gold. ps. Serio szkoda, ale to zajmuje dużo czasu, a zapał jest często słomiany. vide wybory miss/Mister Gaia 2006 na innej gildii stare O-o, nie slyszalam nic o tym, wiec nie moge sie dolaczyc do, jak zdazylam zauwazyc, niezbyt entuzjastycznej reakcji wink Zastanawiam sie natomiast, czy ma sens reaktywacja tego tematu. W tej chwili (i jeszcze prawdopodobnie przez najblizsze dwa tygodnie) nie bardzo mam czas ku temu, ale potem moglabym sprobowac cos z tym zrobic. Tylko fajnie by bylo wczesniej wiedziec, czy ktos poza mna jeszcze chcialby sie w to bawic (tak conajmniej ze dwie osoby, nie musza byc tlumy, bylebym nie musiala rpgowac sama ze soba wink ). Fakt faktem, ze nie wymagaloby to az tak wielkiego zaangazowania - ot, prosta zasada przynajmniej jednego posta na dzien chyba by sie sprawdzila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:01 am
Mam pytanie i byłabym bardzo wdzieczna za odpowiedz. Czy ktos z was ma moze rysunek lub cos Constanta Drachenfelsa? Ale nie te z okładek książek, tylko jakies inne. Szczegolne uwage zwracam na maske. jesli macie to prosze o pomoc, bo poszukuje tego czarnoksieznika.I juz w nawiasie, szukalam w googlach i w wiekszosci stron fantasy i o warhammerze, wiec mi tego nie doradzajcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:52 am
Ilraeth, na mnie możesz zawsze liczyć. 3nodding Co prawda, wysłałam rzewnego PMa do Neilameane i trochę ją chyba przekonałam do powrotu do pomysłu, ale od tej pory ani znaku życia od niej. Mimo to strasznie bym chciała zagrać, więc jak będzie brakowało MG, to chociaż się na tym kompletnie nie znam, z desperacji nawet tego się mogę podjąć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 11:57 am
Mysle, ze do takiego RPG, jakie tutaj by sie dzialo nie potrzeba by MG. Co najwyzej jakos znosnie skonstruowany pomysl na rozpoczecie. Ale w tym, oczywiscie, zdam sie rowniez na was, bo ja osobiscie w tym temacie jestem dosyc swieza (a przez to moze czasem az nazbyt entuzjastyczna wink ).
@Vattgern: obawiam sie, ze niestety nie jestem w stanie ci w tym pomoc. Mialam zamiar rzucic haslo na temat googli, ale skoro tam juz probowalas, to raczej nie mam pomyslu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:05 pm
oki, w takim razie pozwol, ze wrzasne, coby mnie wszyscy slyszeli: (ekhmm...) Sluchajta ludziska jest nowy nabor chetnych na RPGa tu, na Gai, kto chce, niech siem zglasza w te pendy! Poszukiwany MG, a jak nie, to i laski bez! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:06 pm
juz mi lepiej, dziekuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:09 pm
Alez prosze xd
EDIT: Jeszcze raz przejrzalam pierwsze posty i stwierdzam, ze ten MG to by sie jednak przydal... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 7:52 am
Mimo wszystko dzieki za zainteresowanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:05 am
Vattghern Mimo wszystko dzieki za zainteresowanie... sorka, ale ja nie mam nawet bladego pojęcia, kim ten gość jest. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:51 pm
Powiał wiatr odnowy darowano reszte kar....
Ja jestem zainteresowawny. jeden post dziennie to nie problem. Kiedy zaczynamy? musimy być wyznaczony termin inaczej znowu się nikomu nie będzie chciało, a to naprawde nie jest trudne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|